Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rokoko @ 2008 08 17, 00:30)
Tai papirkau vakar virziu 6 baltai zydincius krumelius [po 8lt maxima baze vln], norėjau salotiniu pagrindu, bet nebuvo.. bus liuks balti ax.gif .
dabar laukia kuopimasis po didziaja egle, manau prikuopsiu kokius 2 kibirus spygliu [ar tai reiskia apsileidima?.. unsure.gif ], ir paklosiu virziams, kurie uzims glazutes vieta- ji kažkur salia persikels.
Viska apgalvojusi, nusprendžiau, nepaisant statybu, dabar pertvarkyt spygliuočiu sodeli  , kadangi pagrindinis zydejimas ten pavasari, tai tuo metu ten draskytis nelabai ir iseis... o ka išdraskys statybos – reabilituosiu. Be to, juk ten viszalis augalynas, todel ir sia ziema turi džiugint aki.
Pavasari griebsiu didiji gelyna.
Aciu uz sveikinimus!
Pievinei kraujazolei dregmes reik, be to, isgriuna ji, o ir parisinet kartais nelabai išeina,  i ta augalyna prie baseino ji zinok nelabai schmoll.gif ... ir auksta gi...  nebent turi salia i ka atsiremti.
Paziurek  paciam prieky nakvisos - tikra gyvatvore zelia pas mane. Na gal kai isibujos taviškes, nenusistekens taip greit.. g.gif
Paskaiciusi tavo posta ejau dailinti savo vilkdalgiu  lotuliukas.gif , nesgi ruduoja/vysta lapai, nespeju rinkt.
Pas bobutes gal ir rasi mirksiukas.gif
Uoj! lotuliukas.gif , ar bandreni gal tik paveiksliukuose matei? as ir ant pakeliu susizavejau ir uzsiveisiau pries 4 metus, vis raunu ir raunu kasmet, o jis vis atzelia. Siemet irgi, salia eziuoliu, ai palikau, nes netrukde niekam, va matyti uz ju dygus rutuliukai:
user posted image
zinok naturoj kaip piktzole atrodo, ir nelepumu kaip piktzole pasizymi  tongue.gif . yra dailesniu ''siskuciu'', kad ir sie smulkesni, siuo metu visame grazume pas drauge  wub.gif :
user posted image

Antroje foto alpinė zunda.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 17, 20:51)
<...>
Nu nu nono.gif , lieva prekė turbūt už tai maži įkainiai.

nius dar kartelį pagalvok, ką parašei tongue.gif
Atsakyti
O kada galima persodinti alpinę zundą, nes norėčiau ją perkelti į kitą vietą. g.gif
Atsakyti
Cia siaip...be zodziu ax.gif sako, kad jurginai kaip ir rudens pranasai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
o cia siandienine mano namo aplinka doh.gif , pavydziu tiems kas sildosi dujomis ax.gif
user posted image

ir tikrai gaila, kad sitas augaliukas nepernes musiskos ziemos, juk fainas, ania mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 17, 20:03)
nius dar kartelį pagalvok, ką parašei  tongue.gif

Lieva, kaip sakoma, ne prasta, bet iš pašalies.
lotuliukas.gif Tikrai nepagalvojau, ne taip išsireiškiau.
QUOTE(sobieska @ 2008 08 17, 20:12)
...
o cia siandienine mano namo aplinka doh.gif , pavydziu tiems kas sildosi dujomis ax.gif
user posted image
...

Oj, Sobieska, nedaug dar čia tongue.gif , mb užsimojo trim žiemom šiemet pasiruošt doh.gif .Mano visa ranka mėlyna nuo nešiojimo glėbiais, kaip reiks ryt į darbą ilgom rankovėm eit doh.gif . Bet užtai žiemą kaip šiltai gyvensim biggrin.gif
Papildyta:
Sobieska, o tas augaliukas čia ką, žydi? Gal iš sėklų užsisės? Gražus tas pirmasis marguolis.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 17, 21:19)
Oj, Sobieska, nedaug dar čia tongue.gif , mb užsimojo trim žiemom šiemet pasiruošt doh.gif .Mano visa ranka mėlyna nuo nešiojimo glėbiais, kaip reiks ryt į darbą ilgom rankovėm eit doh.gif . Bet užtai žiemą kaip šiltai gyvensim biggrin.gif

cia tik maza dalele miskovezio biggrin.gif si savaitgali nusimuilinau nesti i malkine, galvoju gal talka MB kitam savaitgaliui surengs cool.gif svarbiausia islaukti tinkamo momento biggrin.gif
Pilkasis augalelis kaip ir zydi...mes jau cia kelios apverkem juos, kadangi tie groziai yra vienmeciai, neatlaiko musu ziemos, o taip noretusi, kad jis bujotu, bujotu...svajuko drambliones irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 rugpjūčio 2008 - 20:27
QUOTE(GAPO @ 2008 08 17, 21:23)
Lieva, kaip sakoma, ne prasta, bet iš pašalies.
lotuliukas.gif Tikrai nepagalvojau, ne taip išsireiškiau.

Arba man su jumoru kažkais ne taip, arba vistiek nesupranti, ką rašai Karjeruose ir negali būti didelė kaina. Tik todėl, kad kažkas turi ypayingai didelių gabaritų mašinas ir dėl kainų nežinojimo spekuliuoja, prekė juk nepagerėja ir nepablogėja. Čia tik reikia nepamiršti, kad lietuviai gudrūs žmonės, nu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 17, 21:12)
Cia siaip...be zodziu ax.gif sako, kad jurginai kaip ir rudens pranasai
user posted image

user posted image

user posted image

kokios grazios geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 17, 20:24)
cia tik maza dalele miskovezio biggrin.gif si savaitgali nusimuilinau nesti i malkine, galvoju gal talka MB kitam savaitgaliui surengs  cool.gif svarbiausia islaukti tinkamo momento biggrin.gif
...

console.gif Viltis miršta paskutinė laugh.gif
Atsakyti
Arba man su jumoru kažkais ne taip, arba vistiek nesupranti, ką rašai Karjeruose ir negali būti didelė kaina. Tik todėl, kad kažkas turi ypatingai didelių gabaritų mašinas ir dėl kainų nežinojimo spekuliuoja, prekė juk nepagerėja ir nepablogėja. Čia tik reikia nepamiršti, kad lietuviai gudrūs žmonės, nu cool.gif

tiesa, spekuliantai dažnai nesilaiko ir susitarimo, atveža visai ne tos frakcijos žvyrą, o pačiame karjere, jau kokios frakcijos paprašei, tokios ir gausi, taigis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 17 rugpjūčio 2008 - 20:33
Viską aš suprantu wink.gif . Juk nerašiau, kad prekės būklė suprastėja, sakau, kad kažin, ar tose būdelėse sėdintys spekuliantai sąžiningai sumoka mokesčius ir padeda pinigus į kasą.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 17, 21:42)
Viską aš suprantu  wink.gif . Juk nerašiau, kad prekės būklė suprastėja, sakau, kad kažin, ar tose būdelėse sėdintys spekuliantai sąžiningai sumoka mokesčius ir padeda pinigus į kasą.

lotuliukas.gif nesupranti, budelėse sėdi AB, UAB darbuotojai ir visus mokesčius jie sumoka - pirmasis prekybos taškas. O spekuliantai tai tie, kurie skelbiu.lt ir į jį panašiuose tinklapiuose skelbiasi. Tiek to, jaučiu, kad mintys tavos kažkur kitur wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 17 rugpjūčio 2008 - 21:01