Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(sobieska @ 2008 08 13, 17:29)
aaaaa, tai ta pati cimzieda, kurios kvapo nepernesa kates ir sunys, jei taip tai man jos reikia biggrin.gif , kiekvieno sklypo kampe po vazonika pastatyciau, bo jau tokie riebus 3 katinai pastoviai atvaro i katik sukasta ispurenta zeme atlikti savo reikalu. Ziauru, bet MB saratinio sautuvo toli nuo saves nepadeda, nemegsta jis katinu, o juo labiau svetimu doh.gif mano maldavimas buti humaniskesniam praeina kaip vanduo nuo zasies irnesakyk.gif

nea, ne ta pati schmoll.gif
anoji štai tokia:
user posted image
čia nemaža kompanija jau eilėj stovi, laukia jos ūgliukų. Mergikės, nepamiršau, tik bais prastai peržiemojo ji pas mane šiemet, tai tik tik pradeda krūmytis, jau dauginu, jau platinsimės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 rugpjūčio 2008 - 16:42
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 17:37)
nea, ne ta pati schmoll.gif
anoji štai tokia:
user posted image
čia nemaža kompanija jau eilėj stovi, laukia jos ūgliukų. Mergikės, nepamiršau, tik bais prastai peržiemojo ji pas mane šiemet, tai tik tik pradeda krūmytis, jau dauginu, jau platinsimės mirksiukas.gif

O ji prekyboj ale deficitas, sunku rast ar kaip, kad tokia norinciu virtine susidariusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 13, 17:51)
O ji prekyboj ale deficitas, sunku rast ar kaip, kad tokia norinciu virtine susidariusi g.gif

kaip nekeista, bet neteko niekur aptikti blink.gif
čia kadaise užsukau ieškojimus
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 16:44)
na štai sumetu jūsų taršymui savo gėlynėlį.
Jis jau šiek tiek apipešiotas, tarkim nukirpti rasakilų žiedai ir nužydėjusių nakvišų šienas, tad atrodo nykiau. Kai rankos prieina jau planuoju persodinėti šį bei tą, tai šalinu galimas kliūtis....

[

Tik norejau pasakyt, kad jei rasakilos ziedynus nukirpsi is karto po to, kai jie nuzydi, va tokiu laiku neuzilgo dziaugsiesi antru zydejimu 4u.gif ir naujus lapus issiaugina. Tokius sodriai zalius:)
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 13, 18:01)
Tik norejau pasakyt, kad jei rasakilos ziedynus nukirpsi is karto po to, kai jie nuzydi, va tokiu laiku neuzilgo dziaugsiesi antru zydejimu 4u.gif ir naujus lapus issiaugina. Tokius sodriai zalius:)

šit kaip blink.gif
ačiū 4u.gif žinosiu kitam sezonui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 10:26)
Priminkit man ukininkei  doh.gif ar su kultivatorium zole su saknim israuna?  ax.gif Kiek Senukuose kazin kainuotu nuoma, jei cia sitas daiktas.  g.gif

user posted image turiu tokį daikčiuką, tai jei žemė neperdžiuvus, su visom šaknim išsiverčia į paviršių.

QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 13, 11:00)
kūrybos daug laukia - pvz. kokia tvorele aptverti daržą. Nes šunys jau įsigudrino pomidorus iš šiltnamio vogti, apie obuolių ir slyvų skynimą nuo medžių net nekalbu  ax.gif

gal gali maniškę paimti dresūrai? bigsmile.gif Amžinai jai obuolio atkąsk, tai kriaušės, o nuo žemės pati nepasiima.
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2008 08 13, 14:02)
Klevai yra uz mano teritorijos ir uz 4 metru kelias...  blink.gif  O seip tai ta tvora yra namo siaurineje puseje. O tai gebene megsta pavesi??? Nezinojau. O kaip jai su medziais? Ta prasme nereikli ji zemei? Neturi ji ten buti kazkokia tai be saknu ir visokia kokia vertinga? Bo ten zeme tai saknu raizgalynas... Nu ne taip kad visai, bet ten kazkada buvo akaciju krumai, kurie dabar nukirsti ir liko saknys, na ir dar tie klevai simtameciai... Tai gebene tokioj aplinkoje auga? O kaip ja sodinti? Prisipirkti sodinuku ir kisti i zeme? Ir kada tai daryti??? g.gif
O kaip is sakelis prisidaigint? Uosvis sake, kad idedi sakele, priploji ja plyta ir ji prigyja blink.gif  Ar tiesa? Taip paprasta???
Sorry, esu visai zalia... Mano tevas del to, kad toje vietoje neauga jokie dekoratuyviniai krumai nori iskirsti tuos klevus (kurie seip sklypui nemazai grozio suteikia), o as to nenoriu, todel turiu sugalvoti, kas ten augtu, kad butu gyva tvora. doh.gif

Pirmiausiai nupurkšk žemę rundapu iškasiok nereikalingas šaknisir tik tada sodink gebenes. Joms visai nereikia geros žemės (prieš sodindama papurenk) augs puikiausiai, dašliauš ikimedžių į juos įlips ir atrodys fantastiškai.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 13, 15:31)
bigsmile.gif aciū -Liepos 01 d. 4u.gif
wub.gif nu labai labai

O kodel pas mane antra karta karpatiniai katileliai neprazydejo verysad.gif , gal kad iskart po perzydejimo nenukarpiau
Nuo birželio 25iki liepos 4 OBELIS

Jei domina vėliau parašysiu obels horoskopą į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 13, 20:01)
Nuo birželio 25iki liepos 4  OBELIS

Jei domina vėliau parašysiu obels horoskopą į AŽ

čia visoms, kurios domisi medžių ir gėlių horoskopais:
Druidų (medžių) horoskopas
Gėlių horoskopas
Atsakyti
Labai įdomi mintis pasisodinti savo medelius thumbup.gif
Štai radau tokį medžių horoskopą vadinasi druidų horoskopas. Yra tame tinklapy ir pagal gėlytes mirksiukas.gif

Susidubliavom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 13 rugpjūčio 2008 - 19:16
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 10:29)
kultivatorius žemę išpurena tokiam gylyje, kiek siekia jo "dantys" jei šaknys bus tokiam gyly, tai jas ir išraus. Tačiau visvien reikės išgrėbstyti, kultivatoirus - ne akėčios, ji tų žolių neišgabens iš dirvos

Tai ta as suprantu, man svarbu, kad israutu,o tada jau su grebliuku pasimosikuosiu ax.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 08 13, 20:14)
Labai įdomi mintis pasisodinti savo medelius thumbup.gif
Štai radau tokį medžių horoskopą vadinasi druidų horoskopas. Yra tame tinklapy ir pagal gėlytes  mirksiukas.gif

Susidubliavom ax.gif

Bet čia tik trumpi aprašymai,aš turiu platų aprašymą, dar tarybiniųlaikų ranka rašytą.
Atsakyti