Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

4u.gif 4u.gif
įmetu ir aš šiek tiek žiedų:

serenčiai wub.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
jurginas
user posted image

rožės wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
šitos pavadinimo nežinau:
user posted image

šiuos pavasarį sodinau, bet užmiršau kaip jie vadinas
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 08 13, 13:33)
pas mane, tai viendienės labai žydi ir dar karpatinis katilėlis pavėsyje mirksiukas.gif

karpatinio kaip tik turiu daigynėly pasisėjus, taip išeina pavėsingesnėj vietoj jis labai ilgai žydi g.gif juk dar berods birželį apie jų žydėjimą kalbėjom...

QUOTE(smth1 @ 2008 08 13, 13:38)
...zydi pustatauriai, tik jie nera l. ryskus- balti arba rausvi. ...
vis dar tradeskante ir levanda.

pūstatauriai balti irgi labai gražūs wub.gif gal nėra ta spalva ryški pati savaime, tačiau apsupta žalumos tikrai labai graži thumbup.gif
ir tradeskantė taip išeina vos ne visą vasarą žydi bigsmile.gif
o levanda pas mane jau praktiškai baigia žydėti, tik kad ir nužydėjus ji neatrodo paliegusi, galima palikti turbūt tuos žiedynus jie kaip sausi bet nesudžiūvę kokie atrodys...

QUOTE(pushis @ 2008 08 13, 13:47)
saulaines ir gludai grazhiai zhydi - jau mastau, kad reik kitiems metams ju valdas ishplesti palei tvora, bo priezhiuros minimaliai reikalauja smile.gif A, dar ir raudonosios kraujazholes. Ir rudeniniai astrai pablude  - jau skleidzhiasi  blink.gif

irgi griebia už akies bigsmile.gif
QUOTE(Oli_vija @ 2008 08 13, 14:01)
žydi viendienės, šluoteliniai flioksai, tradeskantės, šalavijai, lavandos, rožės, raganės,

monarda
user posted image
sedumai
user posted image

o šalavijai kokie yra daugiamečiai?
monarods labai išvaizdžios wub.gif

QUOTE(apelsine @ 2008 08 13, 14:02)
Tai gebene tokioj aplinkoje auga? O kaip ja sodinti? Prisipirkti sodinuku ir kisti i zeme? Ir kada tai daryti??? g.gif

gebenė šiaip nereikli, tik saulėkaitos nemėgsta. Aišku kažkiek prapurenti bent tą vietą kur kiši augalą reikėtų, bet šiaip ko gero rastų ji sau vietos ir ekstremalesnėse sąlygose. juk natūraliose augimvietėse ji kaip piktžolė auga, išstumia kitus augalus ir nesiseka jų išnaikinti. o įšaknydinti ją galima ūgliukais, jei rastum kas augina tai prisiskabyti ūgliukų ir prikaišioti, arba vandeny palaikyti kol šakneles išleidžia ir tada į žemę kišti. Dabar pradėjus iki žiemos jau turėtum įšaknydintus augalėlius. paskaitinėk čia
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 13, 14:24)
4u.gif  4u.gif
šitos pavadinimo nežinau:
user posted image

šiuos pavasarį sodinau, bet užmiršau kaip jie vadinas
user posted image

user posted image

tą pirmąjį kaip tik ką tik studijavau biggrin.gif tai gludas (Coreopsis grandiflora)

o antrasis irgi mano meilė - žioveinis (Antirrhinum) wub.gif
Atsakyti
user posted image

čia dvimetis šalavijas, pasisėja kaip rusmenė...jei iškarpai peržydėjusias šluoteles, tai žydi nuo birželio iki rugsėjo..geroj vietoj užauga iki 1,5m mirksiukas.gif

dar santolina žydi
user posted image

idėja faktūrų ir spalvų derinimui
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 13 rugpjūčio 2008 - 13:57
dar:
user posted image

serenčių kilimai wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
petunijų kupstai
user posted image

astros pradeda žydėti
user posted image
Atsakyti
Jolaxus aciu tau dideliausias uz info!!!! Bandysiu!!!
Atsakyti
jolaxus, dar is daugiameciu man rods nieks nesiule misurines nakvisos, man tai jos beproto ispudingos, ziedai geltoni net i citrina, dydis bigsmile.gif , gaila tik kad ziedas viena diena laikosi, bet vakarais kai ji skleidziasi tai mmm, myliu sita kvietka smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 11:18)
beje, vienas kaimynas, turintis tokį pat kaip mūsų brisių ir gyvenantis be tvoros, teritoriją apsitvėrė kažkokių radioelektroniniu "piemeniu", šuniui ant kaklo kažkoks antkaklis, kuris priėjus teritorijos ribą duoda elektros impulsą ir atima norą ten daugiau artintis. Sakė visai normaliai reguliuoja šuns judėjimo teritoriją.

draugai pasakojo,kad amerikej -tai iprastas sunu dresiravimo metodas.
Atsakyti
aistulė pridėjo serenčių kilimų ir ta proga prisipažinsiu, kad man pabodo tie margi serenčiukai... blush2.gif
prisipirkau vienspalvių ir reabilitavosi jie mano akyse thumbup.gif
oranžiniai (nulijo pas mumi ką tik, tai slėpiausi pastogėj, užtat gėlės gavosi už grotų biggrin.gif ):

user posted image

geltoni:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 13, 12:51)
Parašyk dieną, nes tas horoskopas išdalintas dienomis.

bigsmile.gif aciū -Liepos 01 d. 4u.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 13, 14:46)
petunijų kupstai
user posted image

wub.gif nu labai labai

O kodel pas mane antra karta karpatiniai katileliai neprazydejo verysad.gif , gal kad iskart po perzydejimo nenukarpiau
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 08 13, 05:46)
prasom pasmulkinti informacija ax.gif -nupjovei zole,sugrudai maisan ir kiek ten pili durpiu?Kiek laiko laikai?pas mane dirvonai ne kokie,reikia pagerint....

Tiesiai kratau i maisa(toki nuo durpiu, nes stiprus jie)nupjauta deze zoles, sauja salietros ir koki puskibiri durpiu, suspaudziu ir vel taip, kol pripildau(salietra dedu tam, kad nesiveistu nereikalingi gyviai) ir kuo silciau, tuo greiciau veiksmas vyksta.
O kai viena zole dedi su salietra. tai jau po 3 sav. turi puikios trasos aplink augalus tik nereikia deti labai arti, kad nenudeginti augalu.O su durpe reiktu palaikyti ilgiau, apie metus.Is rudens galima taip zeme pagerinti i laisvas vietas prikrovus to gerio ir uzbarscius durpem, pavasari dar apkasti, tresti tada reiktu jau labai saikingai, gal tik kokiais mikroelementais.
SOBIESKA, zeme ten, kur matei juoda tokia buvo del to, kad neseniai buvau apdejus sulinkiu durpem, nes jos isties labai juodos ir ''riebios''.
O kaip del piktzoliu krovimo i maisus, nezinau, jos parazites, kai kurios labai atsparios, as nerizikuoju, nors pagal ideja turetu sudegti g.gif .
Jetus jau tu geliu grozis wub.gif akys bijo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 13 rugpjūčio 2008 - 14:37
QUOTE(heizi @ 2008 08 13, 12:33)
Va ir aš apie tai galvojau  smile.gif . Aplink patį baseiną metras bus trinkelių - nu ten user posted image

nedek trinkeliu-geriau is terasiniu lentu padaryk vadinama patiju(patio)-ant jo gulta ar kresla pasidesi,pati pagulesi,pasikaitinsi ir geliu galesi vzoneli viena kita padeti
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 15:31)
aistulė pridėjo serenčių kilimų ir ta proga prisipažinsiu, kad man pabodo tie margi serenčiukai... blush2.gif
prisipirkau vienspalvių ir reabilitavosi jie mano akyse thumbup.gif
oranžiniai (nulijo pas mumi ką tik, tai slėpiausi pastogėj, užtat gėlės gavosi už grotų biggrin.gif ):

user posted image

geltoni:

user posted image

Jolaxus, didelis didelis minusas - sitaip grazu, o nuotraukos tokios mazos, noreciau labiau pastudijuoti kas aplink baseineli susodinta, ale kad nedakuslinu.
QUOTE(Srove @ 2008 08 13, 15:32)
SOBIESKA, zeme ten, kur matei juoda tokia buvo del to, kad neseniai buvau apdejus sulinkiu durpem, nes jos isties labai juodos ir ''riebios''.

O tos sulinkiu durpes seniuose parsiduoda ir ar labai dideli ju maisai, ta prasme i mano honduke tilptu ar jau reikia didesnio aktajobuso ax.gif Noriu tokio sodraus juodumo
Atsakyti