Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 07, 11:57)
vat tipiska reakcija..............ko cia sneki jei nieko parodyti neturi......... verysad.gif
Papildyta:
aciu sobieska.......tik tokie zodziai ir palaiko mano nora toliau daryti tai ka labai labai noriu..........

o man patiko tavo 'pasiaiškinimas'. kilo klausimas, ar galima sukurt aplinkos projektą internetu, nematant gyvai, iš nuotraukų?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 07, 10:21)
APIE MULCĄ smartass.gif Pries kelias dienas bevaiksciodama tarp privaciu namu pastebejau viename kieme toki gan idomu grozi - uzmulciuota zeme PUSŲ (ne egliu) kankoreziais. Nu pirma karta taip maciau, gan ispudingai atrodo, isireze matytas vaizdas atmintin nerealiai, tik reikia laiko turet ir dideliu maisu thumbup.gif .
Grazu - tarpas pusu kankoreziu mulco, tarpukas smulkiu akmeneliu ir vel uzapvalintas kamputis mulco...
Ateities planuose kankoreziu rinkimas biggrin.gif Kadangi nesu drasi paveiksluoti be atsiklausimo seimininku teritorijos, tai bijau, kad nuotrauku nebus, o gal kuri nors jau turit visa tai pas save igivendinusios bigsmile.gif , būtų malonu zvilgtelt.

thumbup.gif idėja.
O fotografuoti negalima schmoll.gif ...nors... prie mūsų vienąkart atvažiavo žmonės atsistojo taip, kad namas matytųsi fone, ir nusipyškino blink.gif . Tipo, aš ne namą, o save fotkinu. doh.gif Vyras taip ir liko it musę kandęs. Jei būtų , kaip objektą nusifotkinę, tada būtų atėmęs juostelę, o dabar... nieko nepadarysi. Aš tai nelabai gaudausi tokiuose klausimuose, jis mano proto bokštas wub.gif .
Apželdintoja diplomante gal žinai kur būtų galima gauti pirkti geresnę apželdinimo-projektavimo programėlę, sakykim 3D vaizdu?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 07, 08:54)
thumbup.gif va va va...pataikei, grazu wub.gif  ir as noriu taip kur nors ka nors biggrin.gif -nematyta ir idomu sakytau

Prieš pusę metų buvau įkėlus savo foto būtent su kankorėžiais, taip kad anokia čia naujiena... tongue.gif
Tik Srauniaus tobulesnis variantas - pabarstyta šiek tiek žievės drožlių thumbup.gif Taip atrodo žymiai gražiau, nes kai kankorėžiai susiskleidę, be papildomo mulčo žemė prasišviečia.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 08 07, 11:13)
o man patiko tavo 'pasiaiškinimas'. kilo klausimas, ar galima sukurt aplinkos projektą internetu, nematant gyvai, iš nuotraukų?

nesiimciau, nes turi zeme paciupineti, atsistojusi is visu kampu paziureti ka atveri ka uzverti (tipo perspektyva i toli), paziureti ka matai pro miegamojo langa o ka pro virtuves, i kaimynus paziureti ka jie pasisodine ir kokiu atstumu nuo tvoros, nes gali buti taip kad ju medelis ir pas mus paauges labai graziai atrodys...ir nereikes is tos puses nieko daryti ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 07 rugpjūčio 2008 - 11:32
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 07, 12:31)
Prieš pusę metų buvau įkėlus savo foto būtent su kankorėžiais, taip kad anokia čia naujiena...  tongue.gif
Tik Srauniaus tobulesnis variantas - pabarstyta šiek tiek žievės drožlių  thumbup.gif  Taip atrodo žymiai gražiau, nes kai kankorėžiai susiskleidę, be papildomo mulčo žemė prasišviečia.

na tikrai nenaujiena. Prie valgyklos į kurią einu valgyti jau daugiau nei du metai, pušelės kankorėžiais mulčiuotos jau daugiau nei tuos dvejus metus smile.gif
Atsakyti
geresnę apželdinimo-projektavimo programėlę, sakykim 3D vaizdu? [/color]
[/quote]

nemokamai tai siap sau jos, ..........
vat viena yra (eilini karta girdejau skaiciau, bet pavadinimo nepamenu kazkoks "Ach...." bet ja iperka tik jau pakankamai prakute apzeldintojai ar netgi firmos, kur augalu fotografiju didele baze ir galima uzsakovui pateikti kaip atrodys jo aplinka visais metu laikais, po 2 metu, po 10 metu...........svajoju apie tokia......
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 07, 12:26)
Apželdintoja diplomante gal žinai kur būtų galima gauti pirkti geresnę apželdinimo-projektavimo programėlę, sakykim 3D vaizdu? 

Man irgi idomu ax.gif ir aplamai su kokia programa tu pati piesi? As tai dabar su Visio rutuliais paisaus ir atstumus nuo centru matuoju, labai primityviai, nes kolkas nieko geresnio negaunu. verysad.gif
Atsakyti
na jus cia tokiais tempais varot doh.gif as jau vos speju skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 07, 09:40)
Man irgi idomu  ax.gif ir aplamai su kokia programa tu pati piesi? As tai dabar su Visio rutuliais paisaus ir atstumus nuo centru matuoju, labai primityviai, nes kolkas nieko geresnio negaunu.  verysad.gif

tobuliausia programa yra lapas languoto popieriaus, pieštukas ir trintukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 07 rugpjūčio 2008 - 11:49
siaip planus pakolkas kaip ir tu rutuliais darau AUTOCAD'e.....persperktyvos kaip daryti dar neiveikiau, ..... apejau 3 autocad'o mokytojus nei vienas nnepamoke kaip daryti perspektyva autocadu, pati kiek turiu laiko, bandau "metodom naucnogo tyka", ikyru, ............
o kai truksta kantrybe pasidedi popieriu ant virtuves stalo, pasiskolini is vaiku spalvotus piestukus, pasidedi martinio taure ir pradedi fantazuoti, ir taip pripaisai ne viena lapa, .....
Atsakyti
Man tai ta visio visai nieko, tik, kad ten grynas brezinys, be jokio vaizdinio matymo.

O geriausia tai, kad as nubraizau, bet matuot duodu MB, jis man baksteli kur koki augala kist. Nes man su matavimai naturoj nekas doh.gif lotuliukas.gif Nuo lapo perkelt i teritorija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 07, 09:50)
siaip planus pakolkas kaip ir tu rutuliais darau AUTOCAD'e.....persperktyvos kaip daryti dar neiveikiau, ..... apejau 3 autocad'o mokytojus nei vienas nnepamoke kaip daryti perspektyva autocadu, pati kiek turiu laiko, bandau "metodom naucnogo tyka", ikyru, ............
o kai truksta kantrybe pasidedi popieriu ant virtuves stalo, pasiskolini is vaiku spalvotus piestukus, pasidedi martinio taure ir pradedi fantazuoti, ir taip pripaisai ne viena lapa, .....

Man paskutinis variantas labiau prie širdies. Turiu dvieju skirtingų namų apželdinimo planus. Vienas darytas ranka, kitas programa. Spėkit, kuris mielesnis? Būtent, pieštas ranka ant popieriaus, sudalinto pagal mastelį. Ir ne todėl, kad prisiminta ir pagalvota apie daugybę augalų, o ne tik Soltros katalogas pavartytas, bet ir šiaip matosi, kad daug širdies įdėta. O kompiuterinis variantas toks šaltas ir nemielas (jau nekalbant apie tai, kad su augalų parinkimu užmiršta padirbėti). Tą projektą laikau tik kaip orientacinį, kurioj vietoj gėlynus kasti... lotuliukas.gif
Atsakyti