QUOTE(Balanda @ 2008 08 12, 22:26)
O va,kokią gyvatvorę turim,tik košmaras ,kai reikia apkarpyti
,kiek vargti turiu.Ir čia dar kur kas mažesnė pusė,kita dar ilgesnė ir platesnė
...
Vargas, bet kaip gražu
. Imčiau nekarpytą, jei tik kas duotų. Nes užaugti jai reikia turbūt kokių 10metų
QUOTE(Srove @ 2008 08 12, 23:53)
... o ir siaip, kai zole nupjaunu, niekada nemetu lauk, kraunu i polietileninius maisus, i tarpus pilu truputi durpes ir uzrisu.Padarau tokias ale bombas
, nes jos nuo zoles kaitimo ir puvimo issipucia.Ale paskui kokios geros zemes turiu
.Per kiek laiko supūna nupjauta žolė? O kažin piktžolių šaknys supūtų irgi
? Nes šito "gėrio" iš daržo pas mane visada į valias. Kraunu į krūvą, uošvė, sako džiovint ir degint. Bet man kažkaip
, keli kaimynai, kaip susitarę, kai sukuria laužus, tai naktį neina miegotprie praviro lango. Aš jau prie jų prisidėti nenoriu.
QUOTE(rozamunda @ 2008 08 13, 05:01)
greiciausiai butu paleist vinvyti,bet kol jis pavasari suzaliuos,likusi laika vaizdelis liudnas bus,tada gal gebene reiketu
,sakyciau prie to betono nors imk ir medines groteles augalams lipti tvirtink
o zvelgiant toliau----
ten ,kiek matos,toliau murinasi toks pat pamatas,tai logiskiausia tau butu aplinkui pasodinti gyvatvore,kairiam kampe prie gatves pakomponuoti koki nors dailu medeli viena kita,o arciau baseino,gal net sioki toki kalneli suformavus gelyna-zolyna uzsiveisti,taip ir matau ten viksvu dekoratyviniu kuokstus ,salia kokios nors zydincios....Zodziu ,tam reikalui reikia zalumos ir nemenkai.
Apie gebenę ir aš iškart pamaniau
, jei šiaurinė pusė. Bet kadangi pas tave, Heizi, jei teisingai matau, pietrytinė-pietinė, tai - vynuogės. Galima pakaitom su raganėm. Bet kadangi žiemą atrodys visvien nekaip, tai betoninę tvorą visą lentelėm-atramom augalams.
Su kalneliu
. Prie baseino man žiūrisi tik formuotos arba koloniškos, kūginės, rutuliškos tujos, rožės ir kitos "elegantiškos"
gėlės, ar kaip ten siūlė Sobieskai
. Arčiau baseino JUKOS, bet ne viksvos. tik reiktų pamąstyti labiau kas prie jų. Siūlyčiau neužsikrauti augalais bent jau pradžiai, vėliau, domėdamasi, pati pamatysi ko tau reikia.
Tvorelė irgi gera mintis.
Trumpiau tariant, Heizi, pamačius tavo kampelį, man kyla tokios asociacijos Viduržemio jūra(Baseinėlis)- Egiptas(Jukos), Kreta, Italija(Vynuogės).
Bet pačiai spręsti.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 13, 09:44)
...
Geras, pamačiau visų pirma mašiną, paskui topt mintis, kas čia per kastuvas
tokio dydžio.
Atleiskit už offtopic.
O nelengviau būtų šunų laisvę apriboti
? Aš tokios nuomonės, daiktai ir gyvūnai turi man tarnauti, ne aš jiems. Aišku su adekvačia priežiūra ir meile
, nepagalvokit, kad aš tokia visai
-myliu gyvūnus, bet nesiruošiu keliais iš paskos eiti po prikrėstų eibių.