Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 13, 09:37)
Tu tik rodyk vaizdelius man asmeniškai (jei tau tai įdomu) malonu pasižiūrėt kaip tu tvarkai savo valdas ir net idėjų pasisemiu  bigsmile.gif  tu tik rodyk rodyk o kam kas netinka tegu ir nežiūri  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif , o pasirodo yra kam ir patinka...as tau i AZ gerai lotuliukas.gif Sutka

QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 10:26)
Priminkit man ukininkei  doh.gif ar su kultivatorium zole su saknim israuna?  ax.gif Kiek Senukuose kazin kainuotu nuoma, jei cia sitas daiktas.  g.gif

O kodel tu manai, kad kultivatorius zole rauna, jis tik susmulkina jau suartos zemes grumstus, nors gal ir as klystu mirksiukas.gif bet maciau, kad zmones visa sia procedura atlieka tik po suarimo
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 10:26)
Priminkit man ukininkei  doh.gif ar su kultivatorium zole su saknim israuna?  ax.gif Kiek Senukuose kazin kainuotu nuoma, jei cia sitas daiktas.  g.gif

kultivatorius žemę išpurena tokiam gylyje, kiek siekia jo "dantys" jei šaknys bus tokiam gyly, tai jas ir išraus. Tačiau visvien reikės išgrėbstyti, kultivatoirus - ne akėčios, ji tų žolių neišgabens iš dirvos
Atsakyti
Smth1, special tamstai - domėjaisi, kaip mano "gėlynai" atrodo g.gif
Galvoju, kurį čia tau parodyt. gal šitą?

user posted image

arba ne, geriau šitą - čia atsispindi reali mano aplinka: apkasai, griuvėsiai (tik tankų trūksta)...

user posted image

Pasiteisinimui ( tongue.gif ) galiu pasakyti, kad atsikraustėm tik pernai rudenį, todėl aplinką tvarkomės dar nepilną pusmetį. Ir tai negaliu vadinti to tvarkymusi, nes mažiausiajai Princesei Rožei tik ką metukai suėjo, o likusi "šutvė" irgi ne labai vyresnė, todėl normaliai nagus į žemę sukišti galiu tik trumpam. Be to, ir vaizdelio galutinio niekur nėra, nes sodinu taip, kad nereiktų kitamet vėl persodinėti.
Žodžiu, labai nesmerkit ax.gif

O čia keletas vaizdelių iš arčau, kai kurių augalų deriniai su rožėmis:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 07:29)
kultivatorius žemę išpurena tokiam gylyje, kiek siekia jo "dantys" jei šaknys bus tokiam gyly, tai jas ir išraus. Tačiau visvien reikės išgrėbstyti, kultivatoirus - ne akėčios, ji tų žolių neišgabens iš dirvos

bet jeigu prieš tai raundapu nupurškti ir kultivuoti nudžiūvusią žolę, tai gal labai grėbstyt nereiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 13 rugpjūčio 2008 - 09:45
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 13, 10:44)

O čia keletas vaizdelių iš arčau, kai kurių augalų deriniai su rožėmis:

bet jeigu prieš tai raundapu nupurškti ir kultivuoti nudžiūvusią žolę, tai gal labai grėbstyt nereiktų  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif kiek kūrybos dar prieš akis rolleyes.gif
Po raundapo šaknis vistiek išgrėbti reikės,ypač varpučio,tik jos negyvos lengviau išsikrato smile.gif
Atsakyti
heizi, pažiūrėjau į tavo tvarkingos formos baseiną ir pagalvojau, juk būna spec. baseinų dangčiai, man rods, jis išspręstų ir jūsų saugumo klausimą, ir vanduo švaresnis būtų? g.gif realybėj nesu čiupinėjus, tik iš toliau mačius, tik šiaip kilo tokia mintis.
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 08 13, 07:53)
doh.gif  doh.gif  doh.gif kiek kūrybos dar prieš akis rolleyes.gif

kūrybos daug laukia - pvz. kokia tvorele aptverti daržą. Nes šunys jau įsigudrino pomidorus iš šiltnamio vogti, apie obuolių ir slyvų skynimą nuo medžių net nekalbu ax.gif
Atsakyti
Smth1, special tamstai - domėjaisi, kaip mano "gėlynai" atrodo  g.gif
Galvoju, kurį čia tau parodyt. gal šitą?

user posted image

arba ne, geriau šitą - čia atsispindi reali mano aplinka: apkasai, griuvėsiai (tik tankų trūksta)...

user posted image

Pasiteisinimui ( tongue.gif ) galiu pasakyti, kad atsikraustėm tik pernai rudenį, todėl aplinką tvarkomės dar nepilną pusmetį. Ir tai negaliu vadinti to tvarkymusi, nes mažiausiajai Princesei Rožei tik ką metukai suėjo, o likusi "šutvė" irgi ne labai vyresnė, todėl normaliai nagus į žemę sukišti galiu tik trumpam. Be to, ir vaizdelio galutinio niekur nėra, nes sodinu taip, kad nereiktų kitamet vėl persodinėti.
Žodžiu, labai nesmerkit  ax.gif
...
Papildyta:
bet jeigu prieš tai raundapu nupurškti ir kultivuoti nudžiūvusią žolę, tai gal labai grėbstyt nereiktų  g.gif

va kur erdvės veiksmui thumbup.gif dar tik vakar su viena pažįstama, kuri irgi savo jėgomis aplinką tvarkėsi, kalbėjom, kad kai sėjom veją tai buvo būtina ir nesvarstėm ar sugebėsim ar ne, tačiau šiandien jau to pakartoti nesinorėtų doh.gif
o dėl kultivavimo po raundapo tai reikia įvertinti kokią žemę purkši - ar kažkada purentą ir su pridygusiomis piktžolėmis, ar jau buvusią kažkokią pievelę, velėną, nes po šios vistiek bus ypač daug velėnos likučių ir norint turėti nekupstuotą veją bent kiek išgrėbti teks
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 13, 11:00)
kūrybos daug laukia - pvz. kokia tvorele aptverti daržą. Nes šunys jau įsigudrino pomidorus iš šiltnamio vogti, apie obuolių ir slyvų skynimą nuo medžių net nekalbu  ax.gif

spygliuota belieka smile.gif ar augalai su spygliukais. kad nosin gerai duotų - pvz gudobelė, raugerškis
beje, vienas kaimynas, turintis tokį pat kaip mūsų brisių ir gyvenantis be tvoros, teritoriją apsitvėrė kažkokių radioelektroniniu "piemeniu", šuniui ant kaklo kažkoks antkaklis, kuris priėjus teritorijos ribą duoda elektros impulsą ir atima norą ten daugiau artintis. Sakė visai normaliai reguliuoja šuns judėjimo teritoriją.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 13, 08:18)
spygliuota belieka  smile.gif ar augalai su spygliukais. kad nosin gerai duotų - pvz gudobelė, raugerškis

taip, braškes sodindama pamaišysiu - raugerškis, braškė, rauderškis, braškė lotuliukas.gif

O jeigu rimtai, gudobelių gyvatvorė artimiausiu metu keliaus lauk, nes jau n kartų karučio ratą teko klijuoti. Be to, ir vaikus nesaugu basom paleisti - skundžiausi jau kažkada, man per piršto storio bato padą kiauriai yra pradūrus, ką ten kalbėt apie vaikų pėdutes sad.gif
Nesaugu visokių spygliuočių gyvatvorės. Maidana neduos sumeluot, jos vyras pasakojo, kad net spec. statybininkų batus nusipirko ir juos aunasi, kai kaukazinę gyvatvorę karpo blink.gif

elektroninio piemens aš nedėsiu. Pirmiausia- visiems nepripirksiu, antra - elektros šoką suprantu ir pateisinu tik kaip vienkartinę poveikio priemonę, bet ne kai šuo ištisai tą antkaklį nešioja. Čia mano subjektyvi nuomonė, bet mažumėlę ne į temą... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 13 rugpjūčio 2008 - 10:31
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 13, 11:28)
taip, braškes sodindama pamaišysiu - raugerškis, braškė, rauderškis, braškė  lotuliukas.gif

O jeigu rimtai, gudobelių gyvatvorė artimiausiu metu keliaus lauk, nes jau n kartų karučio ratą teko klijuoti. Be to, ir vaikus nesaugu basom paleisti - skundžiausi jau kažkada, man per piršto storio bato padą kiauriai yra pradūrus, ką ten kalbėt apie vaikų pėdutes  sad.gif 
Nesaugu visokių spygliuočių gyvatvorės. Maidana neduos sumeluot, jos vyras pasakojo, kad net spec. statybininkų batus nusipirko ir juos aunasi, kai kaukazinę gyvatvorę karpo  blink.gif

nu jo, spygliai jų tikrai agresyvūs... unsure.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

Patikek zinau kas taves laukia biggrin.gif -stiprybes istvermes ir kantrybes. Tik nepamirsk fiksuoti, kad ateity tavo vaikai galetu didziuotis savo mamos ispuoseleta aplinka. O kokius ten augaliukus aptverusi juodai, neizlibinu rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, Sobieska su Smth1, gal persikelkit su savo spilkavimusi i AZ, ka? Jau kaip nekenciu bobturgio..... mad.gif Visi turim savo nuomones ir skonius - nepatinka ar neturi akies ant kurio nors forumo nario - tai geriau patylet, negu kiekvienoj zinutej igelt....

QUOTE(heizi @ 2008 08 12, 21:59)
Ai, tikrai nusišnekėjau  lotuliukas.gif Bet problema išlieka  verysad.gif O ką sugalvoti, kad vaikai bėgiodami neįkristų neišmanau - na dabar tai tvorą darysim - bet jau kaip negražu bus  doh.gif Ateity visvien teks kažką gudriau galvoti - aš jau net mintis kelias turiu  ax.gif  bet kaip tiksliai padaryti, kuo apsodinti nesugalvoju  blush2.gif

QUOTE(yuki @ 2008 08 13, 10:56)
heizi, pažiūrėjau į tavo tvarkingos formos baseiną ir pagalvojau, juk būna spec. baseinų dangčiai, man rods, jis išspręstų ir jūsų saugumo klausimą, ir vanduo švaresnis būtų? g.gif realybėj nesu čiupinėjus, tik iš toliau mačius, tik šiaip kilo tokia mintis.

Vasara isleisdama vaikus i lauka uzdek plaukmenis - jei ikris - nepaskes... Juokauju, aisku, tai problema...biggrin.gif
Bet , kaip sako Yuki, buna tokiu spec.uzdengimu baseinams. Pasidomek pas baseinu pardavejus, tikrai turetu patarti.

QUOTE(nengamo @ 2008 08 13, 09:46)
Čia Hotunija (Houttuynia)

Va, paraset pavadinima . Vakar turgelyje prie stoties pamaciau gyvai sita gelyte (pavadinima perskaiciau pakeverzota ant lapuko ir pamirsau doh.gif ) - labai dekoratyvi wub.gif Kokiam vienspalviam kampui pagyvinti labai tiktu. Tik is kur tu kampu tiek istraukt?... nors, vakar radau ne tik kampa, bet visa patvori, kuri reiketu kardinaliai keisti bigsmile.gif Tik reik sulaukti, kada vyras tvora topj pusej pakeis....
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 13, 08:32)
O kokius ten augaliukus aptverusi juodai, neizlibinu rolleyes.gif

aptvėrus plastiko juostele kai kurias rožes ir irisus, nes jie lengvai lūžta. O kai šitaip aptverti, kažkaip keturkojai susivokia, kad tą vietą reikia apeiti. Be to, net jei netyčia užsikerėplina, stiebas atsiremia į aptvėrimą ir nenulūžta. Teoriškai reiktų visą plotą atitverti, bet rankos neprieina...
Atsakyti