QUOTE(rozamunda @ 2008 08 12, 20:52)
suoliukas su staliuku - retro ,elegantiski,prasyte prasos rozyno salia
prie baldeliu tai zinoma rozes, bet prie tu veikeju...
arba pakeist baldelius ar veikejus
[turiu galvoj medinukus]
QUOTE(smth1 @ 2008 08 12, 21:37)
Gal rokoko gali savo baltasakne parodyt? (nuotrauka jos zydincios ta prasme). Noreciau paziuret kokio realiai aukscio ji buna.
nugi neturiu as jos ir neturejau
bet si pavasari nusprendziau, kad kita pavasari jau augs pas mane kartu su dailiuoju auskareliu, kuri jau turiu [aciu kaimynei]. Baltasaknes prasysiu kitos kaimynes, pas ja gausiai... aukstis jos sakyciau 50-100. man patinka tie stiebai su lapais, kurie lieka nuzydejus. na tikiuos kalbame apie baltaziede baltasakne [polygonatum multiflorum]
Ju man prireike todel, kad, kai pagr. gelyne tarpuziedis pavasario- vasaros sanduroj [nuzydejus didz.margutems lieka zydet tik siauralapis bijunas su ziognage kuklia], butent sie augalai visame grazume zydi. vietos ten dar yra, turi tilpt ir aukstas velyvasis daugiam. astras. ir dar tradeskantes 2
jetus!
ai, nukrypau kuo klausimo..
QUOTE(heizi @ 2008 08 12, 21:54)
Dėl bendro įsivaizdavimo dedu nuotrauką
matosi ir sienos baisinės ir baseinas be apsaugų
del baseino nzn ka pasakyt, bet siena is tiesu baisine, bet turbut ten butina, laiko slaita
ja galima ale pridengt panasia mediena kaip ir tvora auksciau, ir, zinoma, paleist augalais - tokiais ''kapitaliniais'' vijokliais kaip penkialapis vinvytis arba vynuoge. tiesa, o kaip saule ten? jei ner, tai vynuoge netiks.
QUOTE(Balanda @ 2008 08 12, 22:26)
Nesusilaikiau,nusipirkau šiandien tokį gražų krūmelį
O va,kokią gyvatvorę turim,tik košmaras ,kai reikia apkarpyt, kiek vargti turiu.Ir čia dar kur kas mažesnė pusė,kita dar ilgesnė ir platesnė
augalelis tiesiog fantastika
o gyvatvore... nu tikrai kosmaras
... tikras Versalis
medali jum reik