Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2008 08 12, 15:00)
imsiu ir pasakysiu atvirai bet tai nebus saldus paaikčiojimas ax.gif darbo tikrai įdėta nemažai, atskiros detalės savo žavesio turi, tačiau bendra visuma... nu kažkaip ne visiškai... ten pasvirusiu stulpu dar kažkas užlips ar ne? gal tada kitaip žiūrėsis. Dabar mano vertinimu gal net per daug tie stulpai akcentuoti, vietoj to, kad juos užmaskuoti... gal dar palaukti vaizdelio "po", kai viskas ūgtelės ir pasieks savo brandumo stadiją... unsure.gif

Uztatai ir masciau ar verta dabar rodyti, ant stulpo lipa japoninis sausmedis ax.gif . Kada stulpai buvo tik "stulpai pievoje" nu nobodu buvo, o dabar as juos meginau kazkaip paversti patrauklesniais - jeigu jau tokia votis sklype, tai tegul bent graziau atrodo, nes suptis ir ziureti i pliko betono luita, tai...
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2008 08 12, 12:13)
oi ačiū .o sakykit, ar vilkdalgiai negali perimt vienas kito spalvų...na turėjau gal kokių 4 rūšių - spalvų...o šiemet visi viena spalva pražydėjo...

ner uz ka. nzn del spalvu unsure.gif , gal Knifofija kazka pasakys g.gif, pvz ''sugrizo i pradines formas''..
as pernai persodinejau vilkdalgius jau turbut vos ne spali doh.gif , maniau ziedeliu nematysiu siemet, o 7 ziedynkociai buvo thumbup.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 12, 12:36)
čia agurkams, cukinijoms, moliūgams laistyti pritaikyčiau, na, kad ant lapų vanduo nepataikytų

na siltnamy isvedziotas pazeme vamzdis su skylutem, tai vandeni pajungi, ir viskas. o lauke.. daug zaidimo blush2.gif [nu tipo as ten zaidziu doh.gif ]

QUOTE(pabirze @ 2008 08 12, 13:41)
Mergaitės, kada galima bijūnus iškasti persodinimui?

rugpj pab - rugs pradzioj, rasiau pries 1-2psl. sodinti negiliai

QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 13:45)
Taip, kad jie pas mane bus tol kol visai praras spalva

o gal tada ir bus zavu? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 14:14)
- jeigu jau tokia votis sklype

na uzjauciu, tiesiog taip nutiko..
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 13:45)
Sakai patinka g.gif ...Ilgai galvojau kelt visa tai i viesuma ar ne, nu bet smalsumas nugalejo kaip ivertinsit mastau.gif
Is serijos" pries" ir "po", gal matysis skirtumas ax.gif
user posted image
ir...
user posted image
kitaip
user posted image

Is kart sakau - kiskiu patraukti niekaip negaliu - cia draugu dovana, o jie gan daznai uzsuka i svecius. Taip, kad jie pas mane bus tol kol visai praras spalva biggrin.gif

orginale, na ta prasme ne nuotraukoje, kažkaip tie stulpai daug geriau isipaiše... na bent man taip atrodė..
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2008 08 12, 15:22)
orginale, na ta prasme ne nuotraukoje, kažkaip tie stulpai daug geriau isipaiše... na bent man taip atrodė..

Nu tu matei, tai zinai mirksiukas.gif biggrin.gif Nuotraukoje jie akcentuoti, o bendroje visumoje, kaip padruzke sake - jie labai sklype tinka, net ju nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 14:26)
Nu tu matei, tai zinai mirksiukas.gif  biggrin.gif Nuotraukoje jie akcentuoti, o bendroje visumoje, kaip padruzke sake - jie labai sklype tinka, net ju nesimato lotuliukas.gif

vava...būtent... mirksiukas.gif
Atsakyti
patiko ši metamorfozė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 12 rugpjūčio 2008 - 15:02
o man si metamorfoze atvirksciai.. kaip ir tie zuikuciai..
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 12, 16:02)
patiko ši metamorfozė

Aha ir su jais padariau rokiruote, varna i kampa perkeliau prie maumedzio...ir ten kazkokia nesamone sukuriau, bet ryskiai noriu kazka keist. Ai irgi parodysiu biggrin.gif duokit minciu ka galeciau kitaip padaryti...ateity tai tas visas kampas turi buti mano uzpildytas, bet dar nezinau kaip ax.gif
user posted image

user posted image
cia irgi karts nuo karto pasedim, tai norim belvedere vaizdo ax.gif
user posted image
Atsakyti
turiu va toki krumeli, kazi ar jis didelis auga g.gif
user posted image
kaip suprantu cia glauosnis,nes tokie pat lapai kaip skiepyto gluosnio g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 08 12, 16:18)
turiu va toki krumeli, kazi ar jis didelis auga  g.gif
user posted image
kaip suprantu cia glauosnis,nes tokie pat lapai kaip skiepyto gluosnio  g.gif
user posted image

Abu yra gluosniai, siaip tai nemazas krumas auga, ne taip kaip karklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 16:11)
Aha ir su jais padariau rokiruote, varna i kampa perkeliau prie maumedzio...ir ten kazkokia nesamone sukuriau, bet ryskiai noriu kazka keist. Ai irgi parodysiu biggrin.gif  duokit minciu ka galeciau kitaip padaryti...ateity tai tas visas kampas turi buti mano uzpildytas, bet dar nezinau kaip ax.gif
user posted image

user posted image
cia irgi karts nuo karto pasedim, tai norim belvedere vaizdo ax.gif
user posted image

gal banalu, tačiau tą "varną" (kažko nuotraukoje neįžiūrėjaus jos varniškumo ax.gif ) aš matau melsvių krūmų apsupty rolleyes.gif nieko per daug nemarginant nebent pavasariui įkišant kokią tulpę ar pan. o melsvių labai įvairių yra, galima pasieiškoti, kokių dar nėra sklype, kad nesikartotų per daug... o po maumedžiu g.gif gal tiesiog pamulčiuoti, kad per daug nesipjautų g.gif

QUOTE(damute31 @ 2008 08 12, 16:18)
turiu va toki krumeli, kazi ar jis didelis auga  g.gif
user posted image
kaip suprantu cia glauosnis,nes tokie pat lapai kaip skiepyto gluosnio  g.gif
user posted image

čia gluosnis (Salix integra 'Hakuro-nishiki'), abu jie vienodi, tik antrasis skiepytas į kamieną.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 11, 22:41)
Lobelija fulgens labiau mėgsta drėgnas saulėtas vietas, geriau sodink lobelia cardinalis,ji atsparesnė. Peržiemojajos puikiai, bet nepakenčia pirmų saulės spindulių (tuo momentu joms reikia padaryti pavėsiuką), nes kitaip sudega.

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 12, 13:16)
Tas augaliukas mentūrinis gludas. Labai atsparus viskam, tik vėlai atželia. Gegužės vidurį pasirodo pirmi daigeliai.

laugh.gif Atėjo Knifofija ir tarė smile.gif . Pagarba, žinioms hi.gif .

QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 15:11)

Aina sau, koki suolai. Mes irgi žiūrėjom metalinę dalį, likusį darbą mb sakė pats darys. Bet kad nieko gero kol kas nerandam. O jūs jau gatavus suolus su stalu pirkot, matyt. Gal beieškodami matėt kur metalinių rėmų, t.y. rankturių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 12 rugpjūčio 2008 - 15:34