Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Srove @ 2008 08 12, 05:52)
Wo, matai, kaip idomu bigsmile.gif , o as galvojau, kad pas mane ji jau perzydejo, nes maciau, kaip zydejo ir nebezydi, reiks lekt vidurdieni paziuret doh.gif .

O cia va ta lobelija mano daugiamete naujoji ryskiai raudona(pakiso gi man po nosim kataloga, kad ji lobelija, ten tikrai po paveiksliuku taip buvo parasyta, tuoj atverte nuoroda, kad ji atlaiko iki 30 laipsniu temp. doh.gif )
user posted image
O va sita geltonoji tai tikrai daugiamete, giminaite dave, tikrai neapgavo lotuliukas.gif, nes pati maciau, kaip ziemoja ax.gif
user posted image
O cia va kamputis dar lauke savo eiles, tai vakar supyliau viska i ta kampa, ka turejau, kad pakelti cool.gif Cia dar du augaliukai turi tilpti pagal plana rolleyes.gif
user posted image
Va ir katilelis melynasis antra kart prazydo(cia jus taip saket, kad cia katilelis cool.gif  biggrin.gif )

Tas augaliukas mentūrinis gludas. Labai atsparus viskam, tik vėlai atželia. Gegužės vidurį pasirodo pirmi daigeliai.
Atsakyti
pamiršau - po 5 litus (5 svogūnai)
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 12, 13:36)
čia agurkams, cukinijoms, moliūgams laistyti pritaikyčiau, na, kad ant lapų vanduo nepataikytų wink.gif

aš kaip tik vakar tokį laistymo būdą savo knygoj užmačiau ir sakiau būtinai pritaikysiu pomidorams. Tik dar ten buvo parodyta į žemę prie kiekvieno pomidoro įkasti maži vazonėliai.
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 08 12, 08:08)
Sveikos, labai grazus vaizdeliai, ta lobelija daugiamete tikrai puikiai ziemoja, anais metais pirkausi, siemet ji dvigubai didesne ir tankesne, daug ziedu, tiesiog pasaka biggrin.gif
O ta "giminaite" tai tikrai idomi, man jau reikia doh.gif , kur galima ja isigyt?

Taigi ir sakau, kad tokią žiemą kaip praita dengti nereikia. Nu bet pamatysim pavasarį, nes pagal augalų šaknis sprendžiu, kad kita žiema nebus tokia šilta.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 14:13)
aha ir ten daug ko buna, uzsuksiu mirksiukas.gif

Man prasyciau reportaza, kai grisi mirksiukas.gif nes ko tai mane traukia dar ten sugrizti rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, kada galima bijūnus iškasti persodinimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 12, 09:44)
labai patinka man tokie vaizdeliai "prieš ir po" thumbup.gif

Sakai patinka g.gif ...Ilgai galvojau kelt visa tai i viesuma ar ne, nu bet smalsumas nugalejo kaip ivertinsit mastau.gif
Is serijos" pries" ir "po", gal matysis skirtumas ax.gif
user posted image
ir...
user posted image
kitaip
user posted image

Is kart sakau - kiskiu patraukti niekaip negaliu - cia draugu dovana, o jie gan daznai uzsuka i svecius. Taip, kad jie pas mane bus tol kol visai praras spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 12, 14:11)

Sobieska, dabar ir as prisiminiau. pabandyk tulpiu ieskot Vyduno alejoj tam angare, kur as lelijas pirkau  mirksiukas.gif

jau rasiau, kad nusivyliau ten pirktom lelijom (is triju rusiu nei viena nebuvo tokia, kokia turejo buti), o dabar prazydus jurginams-vel nusivylimas-visai ne tokie ziedai schmoll.gif kas liecia lelijas, tai kad ir ne tokios kokios turejo buti isaugo, bet buvo laaabai grazios, ko nepasakyciau apie jurginus-ziedai visai siaip sau sad.gif mama pirko taip pat-lygiai taip pat nusivylus sad.gif
Atsakyti
o kiek čia skirtumų reikia surast? g.gif Tokiose užduotyse bent jau pagrindinis vaizdelis būna iš vieno taško.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 08 12, 14:41)
Mergaitės, kada galima bijūnus iškasti persodinimui? g.gif

sakyčiau bijūnus rekomenduoja rugpjūčio mėnesį persodinti unsure.gif , aš kai iš mamos vežiausi tai maždaug į vasaros pabaigą ir išsikasiau

QUOTE(sobieska @ 2008 08 12, 14:45)
Sakai patinka g.gif ...Ilgai galvojau kelt visa tai i viesuma ar ne, nu bet smalsumas nugalejo kaip ivertinsit mastau.gif
Is serijos" pries" ir "po", gal matysis skirtumas ax.gif
user posted image
ir...
user posted image
kitaip
user posted image

Is kart sakau - kiskiu patraukti niekaip negaliu - cia draugu dovana, o jie gan daznai uzsuka i svecius. Taip, kad jie pas mane bus tol kol visai praras spalva biggrin.gif

imsiu ir pasakysiu atvirai bet tai nebus saldus paaikčiojimas ax.gif darbo tikrai įdėta nemažai, atskiros detalės savo žavesio turi, tačiau bendra visuma... nu kažkaip ne visiškai... ten pasvirusiu stulpu dar kažkas užlips ar ne? gal tada kitaip žiūrėsis. Dabar mano vertinimu gal net per daug tie stulpai akcentuoti, vietoj to, kad juos užmaskuoti... gal dar palaukti vaizdelio "po", kai viskas ūgtelės ir pasieks savo brandumo stadiją... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 12, 15:20)
Taigi ir sakau, kad tokią žiemą kaip praita dengti nereikia. Nu bet pamatysim pavasarį, nes pagal augalų šaknis sprendžiu, kad kita žiema nebus tokia šilta.

Na ziema tai buvo silta, bet pavasary saltukas gerokai buvo paspaudes pas mus ax.gif
Atsakyti
[quote=jolaxus,2008 08 12, 15:00]
sakyčiau bijūnus rekomenduoja rugpjūčio mėnesį persodinti unsure.gif , aš kai iš mamos vežiausi tai maždaug į vasaros pabaigą ir išsikasiau

Ačiū labai 4u.gif - teks imtis dabo greit 4u.gif
Atsakyti