QUOTE(rokoko @ 2008 08 11, 22:46)
vilkdalgius geriausia persodinet jiems nuzydejus, taigi vidurvasari. greiciau tai daryk
sodinti negiliai, sakniastiebiai turi but horizontaliai, o saknytes zemyn, taigi augala geriausia deti ant kauburiuko duobuteje. ant storuju sakniastiebiu ne daugiau 5 cm zemes.
bijunams dar trupuciuka palauk. geriausia juos sodinti ankstyva rudeni, pvz rugsejo pradzioj [na ir rugpj pabaiga nieko]. sodinti negiliai, uzpilti ne storesniu kaip 3 cm zemiu sluoksniu.
maniskiui buvo periodas, kai visur norejo matyt tik veja. Bet kai augalynus peremiau as
[is jo tevu] - galvoja kitaip
net tartis su juo jau galima, pagalbos prasyt ir tt.
oi ačiū tau rokoko už išsamų pasakojimą...lėksiu šiandien vilkdalgius susitvarkyt...o sakykit, ar vilkdalgiai negali perimt vienas kito spalvų...na turėjau gal kokių 4 rūšių - spalvų...o šiemet visi viena spalva pražydėjo...
, kažkaip keistai...
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 12, 10:50)
aš šiaip smalsauju, o koks plotas tos velėnos buvo, kad taip per vieną dieną pavyko susikasti ir išlyginti. Aš vis su savais 'arimais' vargstu ir niekaip nesugalvoju, kaip procesą pagreitinti
na kokie 3-4 kvadratai...ten toks kampas nesutvarkytas buvo...senas paliktas...šiaip tai pas mane žolyte žaliuoja nuo užpernai...
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 08 12, 04:52)
Wo, matai, kaip idomu
, o as galvojau, kad pas mane ji jau perzydejo, nes maciau, kaip zydejo ir nebezydi, reiks lekt vidurdieni paziuret
.
O cia va ta lobelija mano daugiamete naujoji ryskiai raudona(pakiso gi man po nosim kataloga, kad ji lobelija, ten tikrai po paveiksliuku taip buvo parasyta, tuoj atverte nuoroda, kad ji atlaiko iki 30 laipsniu temp.
)
O va sita geltonoji tai tikrai daugiamete, giminaite dave, tikrai neapgavo
, nes pati maciau, kaip ziemoja
gražu pasakiškai...ir raudona ir geltona...