Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

APIE MULCĄ smartass.gif Pries kelias dienas bevaiksciodama tarp privaciu namu pastebejau viename kieme toki gan idomu grozi - uzmulciuota zeme PUSŲ (ne egliu) kankoreziais. Nu pirma karta taip maciau, gan ispudingai atrodo, isireze matytas vaizdas atmintin nerealiai, tik reikia laiko turet ir dideliu maisu thumbup.gif .
Grazu - tarpas pusu kankoreziu mulco, tarpukas smulkiu akmeneliu ir vel uzapvalintas kamputis mulco...
Ateities planuose kankoreziu rinkimas biggrin.gif Kadangi nesu drasi paveiksluoti be atsiklausimo seimininku teritorijos, tai bijau, kad nuotrauku nebus, o gal kuri nors jau turit visa tai pas save igivendinusios bigsmile.gif , būtų malonu zvilgtelt.
Atsakyti
apzeldintoja diplomante

Is tiesu butu gerai pamatyti tavo darbu. Darbai viska pasako be zodziu.
Atsakyti
turiu tokį "mažytį" plotelį tokiu mulču, tik, kad eglės konkorėžių nepavyko išvengti. Dukra su močiute labai stengėsi padėti
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 08 07, 09:52)
gal gali savo kokiu darbu igyvendintu parodyti? Labai idomu wink.gif

mano darbai draugu dvaras su 4 ha, kuriam jie dabar laukia euro pinigu ir nieko nedaro tai tik eskizai popieriuje su kruva pasiulymu jiems atiduoti, jiems labai patiko tai savo draugams uzsiule, pas tuos irgi liko eskizai, sau nepasilikau, ir viena moteriske isvis atkalbejau nuo kvailu jos sapaliojimu, tai sitas nesiskaito, bet padeku daug gauta kad neisleisti kvailai pinigai............nu ir mano bandymu darzas, kuriame kaip ir pas batsiuvi nebuna batu, tai pas mane irgi tik darzas ir sodas gerai jauciasi, o gelynuose bandymai per bandymus kas prie ko per kiek metu ir kaip dera ir kaip zydi ..........dideliai gaila, neturi darbu nuotrauku, bet manau kaip pradedanciai ir su dieliu noru dirbti sitoki darba, be to neturinciai pinigu atidaryti savo firma ir dar pakolkas vardo kaip koks 'chanel' ir vietoj labai turtingo vyro, tik mylinti ir netoki turtinga, o taip pat neturint pazystamu architektu, kurie pasakytu uzsakovui, vat eik pas sita jin tau aplinka padarys, ir dar studente nors ir paskutiniojo kurso, tai nera jau taip blogai........ biggrin.gif .as isvis dziaugiuosi, kad su tokiom salygom isdrysau studijuoti ir siekti to ko noriu , o ne tai ka dabar darau ir ko gero dar teks kelis metelius daryti, kol galesiu kazkokia savo firmele atidaryti ir normaliai siulyti paslaugas.kai pagalvoji , naujas verslas be jokios pagalbos tai ir saudo visi is visu kampu, niekas gi poziciju savo noru neuzleis ir nepadovanos nieko.........smile.gif
Papildyta:
ir siap studiju kokybe truputi nusivylusi, be keliu geru destytoju, aciu dievui dalis is ju specialybes, tai beliktu i anglijos sodininku mokykla vaziuoti mokytis arba 20 d kursus uzsirasyti, kur zinios kaip suprantate per tiek dienu neka vertos, o diplomas atseit jau pakabintas ant sienos ir iremintas.......
teko kalbeti su keliu apzeldinimo firmu vadovais, bandziau pavaidinti kad noriu isidarbinti, vat pasiziuriurejau ju projektuotoju darbus ir kazkaip liudesys paeme, seimininkas nori ir tipo darau........gaunasi grindinys, 5 tujos, 1 kenis, daug akmenu ir mulco. ir standartinis tvenkinelis su lelijom r fontaneliu varlyte.smile.gif...dar populiarios gelytes, toks jausmas kad tik retos tokios firmos savininkas isvazuoja po pasauli pasidaryti ar apzeldinimo zurnala pavarto, ...........
jo sutinku su klientais labai jau reikia moketi dirbti, as gi ir mokausi.......
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 08 07, 10:20)
na va jau ir nauji namai o as imetu kelias foto

mano backute
http://i33.tinypic.com/1jrfxg.jpg
mano vezimaitis
http://i36.tinypic.com/2qcf1j9.jpg

gal galit pasakyti kas cia per gelytes? doh.gif
http://i33.tinypic.com/draxde.jpg

Vežimaitis visai nieko, tik tą "dieduką" gražinčiau atgal į prieglaudą.
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 07, 10:46)

Papildyta:
ir

aisku viskas, klausimu daugiau nera..
Atsakyti
ao uz kategoriskuma atsiprasau...........rekia keisti charakteri............smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 07, 11:28)
turiu tokį "mažytį" plotelį tokiu mulču, tik, kad eglės konkorėžių nepavyko išvengti. Dukra su močiute labai stengėsi padėti

thumbup.gif va va va...pataikei, grazu wub.gif ir as noriu taip kur nors ka nors biggrin.gif -nematyta ir idomu sakytau
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 07, 11:51)
ao uz kategoriskuma atsiprasau...........rekia keisti charakteri............smile.gif

o man patinka tavo kategoriskumas ax.gif buk tokia kokia esi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 08 07, 10:51)
aisku viskas, klausimu daugiau nera..

vat tipiska reakcija..............ko cia sneki jei nieko parodyti neturi......... verysad.gif
Papildyta:
aciu sobieska.......tik tokie zodziai ir palaiko mano nora toliau daryti tai ka labai labai noriu..........
Atsakyti
apzeldintoja diplomante, tad galesi mums konsultacijas teikti be PVM lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 07, 11:51)

visos čia mes daugiau mažiau kategoriškos, nereikia imti į galvą ( tik nebedėk tiek daug taškų, neraštingo žmogaus įspūdis susidaro 4u.gif )

QUOTE(sobieska @ 2008 08 07, 11:54)
ir as noriu taip kur nors ka nors biggrin.gif

labai daug medžiagos mačiau petrašiūnų miške ( jazus, kaip jis vadinas, pamiršau blush2.gif ), na link Kauno marių važiuojant.
Atsakyti
Bet vistik darbai uz zmogu kalba, todel cia tokios ir reakcijos, neturetum pykt drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti