Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 19:21)
nu idomus, idomus tas augalelis, o jis ar ziema atlaikys g.gif  Jei Knifofija pasirodys, tai viskas aisku - numiros lotuliukas.gif

Tikrai atlaikys. Turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 11 rugpjūčio 2008 - 21:11
QUOTE(GAPO @ 2008 08 11, 22:10)
Kas gali būti,kad pasodinus tas uolaskėles,kai kurie seni lapeliai, kaip ir nudegė pagelto? Pas mane keli krūmiukai taip, o kiti normaliai auga. Gal čia nuo karštos saulutės... g.gif Bet liejau kasdien pasodinusi.

geles.biz.lt  galima rasti ir šiame forume rs Šiaip ar taip, manau, sodinti dar per anksti, taip kad ir bumas bus kiek vėliau ax.gif

dirol.gif tikrai zinau kame problema - zeme, kai kuriu daigu neprieme,vnz atmete biggrin.gif isliko tik stipriausi. Man irgi teko kelias atzalas del tos pacios priezasties pakeisti, bet nieko baisaus, jos gi gajos , staigiai kitos uzeme atsilaisvinusias vietas.
Ir sia nuoroda aplankysiu, bet tik rytoj, kazko tai miegas ima wink.gif
Atsakyti
Išdykėle, o greitai plečiasi, auga? Ir kokią žemę mėgsta, saulėtą vietą, drėgmę?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 08 11, 22:10)
Tikrai atlaikys. Turiu mirksiukas.gif

kur lens.gif kur, nu niekur nematau biggrin.gif , as net pasicekavindama nosi i asmenini fotobuketa ikišau...ir va ka ten pamaciau bigsmile.gif
Kas cia do per kvietkelis, ar tik ne pilnaviduris narcizas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 19:50)
Tigi as nianka turiu niolikos metu biggrin.gif  o ir mama nespjauna su mazium pabuti, MB irgi didelis pagalbininkas zolei pjauti...vnz "ja, ti,on, ana-vsia my druznaja siemja"
Papildyta:

Aciūūūūūūūūūūū 4u.gif dar speju, as gi jauna blush2.gif

Va cia mano karklas
Pradziu pradzia-data neduos sumeluot, galit orientuotis pagal mane, jei noresit karkla tinkamoj vietoj pasodinti ir kaip jis joje atrodys po kazkiek tai laiko
user posted image

Cia tarpinis varintas praejus dviem metams
user posted image

o cia dabartinis mano galiunas doh.gif ir biesas zino kiek jis dar augs biggrin.gif
user posted image
kitu rakursu
user posted image

Pareiga atlikau pioneer.gif

Kas tikrai grazu- tai tas garazo (speju) pamato apklijavimas akmenukais. Tikrai grakstu, elegantiska, miela. Bet kas per talentas apsikarkaliuot lotuliukas.gif Pirmais metais viskas taip neblogai atrode..
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 21:21)
dirol.gif tikrai zinau kame problema - zeme, kai kuriu daigu neprieme,vnz atmete biggrin.gif isliko tik stipriausi. Man irgi teko kelias atzalas del tos pacios priezasties pakeisti, bet nieko baisaus, jos gi gajos , staigiai kitos uzeme atsilaisvinusias vietas.
Ir sia nuoroda aplankysiu, bet tik rytoj, kazko tai miegas ima wink.gif

Nuoroda kita, bet tas pats žmogus pardavinėja, tik man atrodo, kad pas jį Kaufmano tulpių nėra. Nebent jo pačio užklausti. Tai jis tiksliai atsakys.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 22:29)
kur lens.gif kur, nu niekur nematau biggrin.gif , as net pasicekavindama nosi i asmenini fotobuketa ikišau...ir va ka ten pamaciau bigsmile.gif
user posted image

Pagal lapus man irgi atrodo lyg narcizai pilnaviduriai, labai gražiai atrodo. smile.gif Tokių gražuolių dar nebuvau mačiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 11, 22:29)
Kas tikrai grazu- tai tas garazo (speju) pamato apklijavimas akmenukais. Tikrai grakstu, elegantiska, miela. Bet kas per talentas apsikarkaliuot lotuliukas.gif  Pirmais metais viskas taip neblogai atrode..

blink.gif kaaaaaaaaa, tau pati pirma nuotrauka atrode graziausiai doh.gif , nu jo...tada musu grozio supratimas ryskiai skiriasi, jei gyventumem kartu, tai pestumems ir pestumems - as ikist, tu analogiskai - israut rolleyes.gif
Pamirsau parasyt biggrin.gif - tokioj sodyboj is nuobodulio vyrui uz parankes tampyciau, kad greiciau vaziuotumem namo lotuliukas.gif Cia gi KAIMAS, kaip be zalumos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 11 rugpjūčio 2008 - 21:51
oi mergaitės kaip jūs čia šauniai tvarkotės savo namučius... ir pas mane prasidėjo tokie rūpestėliai... ax.gif ... šiandien senają velėna iškasiau...sulyginau žeme...reiks po poros dienelių žolytę sėt...o sakykit, ar nieko jei dabar bijūną ir vilkdalgius pekelsiu i kita vieta g.gif ... ne kokia aš gėlininkė, bet labai stengiuos... 4u.gif
sobiesa, išduok paslaptį...pati akmenukus klijavai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigrida: 11 rugpjūčio 2008 - 21:52
QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 22:46)
blink.gif  kaaaaaaaaa, tau pati pirma nuotrauka atrode graziausiai doh.gif , nu jo...tada musu grozio supratimas ryskiai skiriasi, jei gyventumem kartu, tai pestumems ir pestumems - as ikist, tu analogiskai - israut rolleyes.gif
Pamirsau parasyt biggrin.gif  - tokioj sodyboj is nuobodulio vyrui uz parankes tampyciau, kad greiciau vaziuotumem namo  lotuliukas.gif

As tai dar as, bet mano vyras tai turbut isvis nuo proto nusoktu. lotuliukas.gif Jis pas mane estetas minimalistas wub.gif
Apskritai tai nauji zmones, apsilankantys sioje temoje, turetu apsisprest, i kuria stovykla jie pageidauja patekti, nes mes turbut kardinaliai priesingose pusese. biggrin.gif Nors kai pagalvoji, nezinau ar kas dar i mano stovykla taip jau ir eitu doh.gif g.gif Bet tai buvo JOKAS. Niekam i jokias stovyklas skirstytis nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 21:29)

lotuliukas.gif gal rytoj photo.gif bet dabar jos nežydi.
Tikrai narcizas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2008 08 11, 22:50)
oi mergaitės kaip jūs čia šauniai tvarkotės savo namučius... ir pas mane prasidėjo tokie rūpestėliai...  ax.gif ... šiandien senają velėna iškasiau...sulyginau žeme...reiks po poros dienelių žolytę sėt...o sakykit, ar nieko jei dabar bijūną ir vilkdalgius pekelsiu i kita vieta  g.gif ... ne kokia aš gėlininkė, bet labai stengiuos... 4u.gif
sobiesa, išduok paslaptį...pati akmenukus klijavai???

Zinok atvirai pasakius bijau, net ir sakyti,turbut dauguma pagalvos, kad giriuosi biggrin.gif - bet zinok tiesa yra tokia - nu pati ax.gif todel ir gavosi tokie sleivoki, daugiau einantys paraleliai, o turejo eiti sachmatu schema blush2.gif

Atsakyti