QUOTE(Srove @ 2008 08 10, 12:42)
Man labiau patiktu, kada aplink juka butu juoda zeme, o ten, kiek iziuriu, kazkokia kerpe Siaip grazus vaizdelis, tik tie kampuos ''kuokstai'' man siaip sau.Ko gero as ten pasodinciau vienoj pusej kokia sidabrine kupstine nedidele eglute, o kitoj rutuline tamsiai zalia tuja.
O del virziu man atrodo kazkuri minejo, kad jie nemegsta pavesio, o po kadagiu, ar nebus jiems mazai saules?
aciu
na visas tas augalynas grynoje sauleje visa diena. Didziojo kadagio apacia apgeneta, kotas plikas, o seselio del lajos formos labai jau mazai. taigi virziams ten turetu patikt, tik parugstint reikes.
Aplink juka slaiuziancioji silinge, tai pagal augimo salygas nesamone aisku, bet sakiau keisiu kiliminius augalus. Nuogos zemes nelaikysiu - nenoriu. gal kokia uolaskele bus, arba ciobrelis... zodziu kazkas viszalio. dar nenusprendziau.
Del tu ''kuokstu''.. nenoriu ten daugiau medeliu, o va augaliuku ivairesniu noriu. kur ta tradeskante - tai
sviestuvas salia ir gaure , noriu kitokios gaures [bordo didesniais lapais] vietoje jos. vakare tie apsviesti apskriti lapai labai graziai atrodo
aisku, pagal augimo salygas tos gaures prievartaujamos bus
Tiesa. augalynas jau perskeltas akmeniniu taku i malkines - pavesines iejima. ten foto buvo desines puses. o kairej liko maziukas trikampiukas. ten atsvarai spygliuotynui tupdysiu dovanota gluosniuka. viena, ir viskas.
Sobieska, labai dailiai susodinai virzius
saunuole
as prisipazistu, kad jau sergu... dar mirstu kaip man reik tos apvalialapes uolaskeles, ypac marga
jau kinkau zirgus, bo nebeliks man...
maxima baze arciausiai,
kur dar VLN VIRZIU GALI BUT? pageidautina arciau savanoriu arba lazdynu..
dabar matau visur serencius, nu kaip man ju nesinori visiskai... nebent smulkiu zemu... reiks pas kaimyne seklu pasirinkt
QUOTE(Tina* @ 2008 08 11, 09:43)
Na bet ir bjaurus darbas tuos kiliminius perkeldineti.
manes tai laukia