Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2008 08 11, 10:43)

O dar urmo bazej buvo kazkokia tenais svente, tai toki augaliuka faina nusipirkau ir pamirsau pavadinima. Jis tokioms geltonom gelytem zydi. Knifofija tikrai zinos  smile.gif Stai:
[attachmentid=153360]

gal čia portulaka g.gif jų irgi įvairių yra -lapeliai ir kaip spygliukai ir apvalūs... unsure.gif
Atsakyti
Nea, kodel man isirase, kad kazkoks is O raides pavadinimas. Tokie kaip salpusniu lyg ziedukai.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 10, 12:42)
Man labiau patiktu, kada aplink juka butu juoda zeme, o ten, kiek iziuriu, kazkokia kerpe  Siaip grazus vaizdelis, tik tie kampuos ''kuokstai'' man siaip sau.Ko gero as ten pasodinciau vienoj pusej kokia sidabrine kupstine nedidele eglute, o kitoj rutuline tamsiai zalia tuja.
O del virziu man atrodo kazkuri minejo, kad jie nemegsta pavesio, o po kadagiu, ar nebus jiems mazai saules?

aciu 4u.gif
na visas tas augalynas grynoje sauleje visa diena. Didziojo kadagio apacia apgeneta, kotas plikas, o seselio del lajos formos labai jau mazai. taigi virziams ten turetu patikt, tik parugstint reikes.
Aplink juka slaiuziancioji silinge, tai pagal augimo salygas nesamone aisku, bet sakiau keisiu kiliminius augalus. Nuogos zemes nelaikysiu - nenoriu. gal kokia uolaskele bus, arba ciobrelis... zodziu kazkas viszalio. dar nenusprendziau.
Del tu ''kuokstu''.. nenoriu ten daugiau medeliu, o va augaliuku ivairesniu noriu. kur ta tradeskante - tai sviestuvas salia ir gaure , noriu kitokios gaures [bordo didesniais lapais] vietoje jos. vakare tie apsviesti apskriti lapai labai graziai atrodo wub.gif
aisku, pagal augimo salygas tos gaures prievartaujamos bus blush2.gif
Tiesa. augalynas jau perskeltas akmeniniu taku i malkines - pavesines iejima. ten foto buvo desines puses. o kairej liko maziukas trikampiukas. ten atsvarai spygliuotynui tupdysiu dovanota gluosniuka. viena, ir viskas.

Sobieska, labai dailiai susodinai virzius wub.gif wub.gif saunuole
as prisipazistu, kad jau sergu... dar mirstu kaip man reik tos apvalialapes uolaskeles, ypac marga wub.gif rolleyes.gif

jau kinkau zirgus, bo nebeliks man...
maxima baze arciausiai, kur dar VLN VIRZIU GALI BUT? pageidautina arciau savanoriu arba lazdynu..

dabar matau visur serencius, nu kaip man ju nesinori visiskai... nebent smulkiu zemu... reiks pas kaimyne seklu pasirinkt bigsmile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 08 11, 09:43)
Na bet ir bjaurus darbas tuos kiliminius perkeldineti.

drinks_cheers.gif manes tai laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 11 rugpjūčio 2008 - 13:08
Bet zinai paskui koks palengvejimas ateina, kai bjauru darba nudirbi biggrin.gif Itariu puse ten neprigis, nes gan grubokai as juos islupau, dar zoliu buvo priauge, tai tas isrinkau. Tik gerai, kad lietutis toks svelnus nulijo. O siaip tie visi sedumukai gi is sakuciu nukritusiu net prigija, ar as neteisi? O aps mane taip jau issiplete buvo, kad viena alpinariumo puse jau ir apzeldinau. Jei dar prigis neblogai, tai bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 11, 13:11)
Bet zinai paskui koks palengvejimas ateina, kai bjauru darba nudirbi

bus gerai, pamatysi 4u.gif

man ne tiek bjauru, kiek laiko daug atima, nes as kiliminius skaidau po sakele, ir kisu kas kelis cm doh.gif , kad tik greiciau vel kilimas...
o db dar reiks zemele ''pritaikyt'' ploteliais: ciobrelims smeliuko, virziams spygliuku [turiu sio gerio, jau kaip siemet byra didzioji egle doh.gif ], uolaskelems palengvint zvyriuku akmenukais, nes ten supuola ta zeme... ir tt.
Atsakyti
turiu klausimėli rušiuos sodinti veją,kai kur mačiau kad aplink vaismedžius palikta plika žemė.tai kaip iš tikro reikia - palikt plika žemę ar galima užsėt aplink visą kamieną?
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2008 08 11, 14:38)
turiu klausimėli rušiuos sodinti veją,kai kur mačiau kad aplink vaismedžius palikta plika žemė.tai kaip iš tikro reikia - palikt  plika žemę ar galima užsėt aplink visą kamieną?

jei ir nepaliksi, turėsi vėliau apravėti, nes nebus kaip nupjauti žolę ir šiaip patiems medeliams geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 11, 10:43)
Padariau ilgai atideliojama darba. Iskilnojau i savo naujaji alpinariuma augalus.

Bet sakyciau zeme pas tave tai nedovanele, ar tik nuotraukoj tokia kieta atrodo rolleyes.gif
QUOTE(rokoko @ 2008 08 11, 14:03)
aciu 4u.gif
Sobieska, labai dailiai susodinai virzius wub.gif  wub.gif saunuole
as prisipazistu, kad jau sergu... dar mirstu kaip man reik tos apvalialapes uolaskeles,  ypac marga wub.gif  rolleyes.gif

Dekui, dekui biggrin.gif gal ir nusipelniau sito vardo ax.gif
O kiek laiko tavo tradeskantei, nu toks nemazas jau krumiukas, as savaitgali toki zemen ikisau, todel ir teiraujuosi, kada mano toks bus
user posted image
Buna uolaskeliu ne tik margu bet ir vienspalviai zaliu, man jos visai nieko ypac kai zydi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 11 rugpjūčio 2008 - 15:23
Sobieska, cia ta zeme specialiai tokia skurdesne kasem alpinariumui, gi tie visi sukulentiniai "riebos nemegsta". Bet siaip tai nera gera ir visa likusi, molinga labai, jei ka nori sodint, visada reikia pagerint. Kazkada jau rasiau, kad dasikasem iki didelio ploto slyno. Kazkada po mumis buvo koks ezeriukas greiciausiai. Medziai tai gerai auga, patinka jiems, bet va tokiems visokiems smulkiems reikia pagerint zemele.
Papildyta:
Nu ir ka gi as cia nusipirkau, ot galva, nors kalk i siena - neatsimenu. Bet tikrai labai dekoratyvus, kai zydi.
Atsakyti
Fuu, kol perskaiciau visa tema, kad pasivyciau jus ir nepraziopsociau kokio "vaizdzelio"...
Pasigirti neturiu kuo - penktadieni pries didziaja liuti nukapackavau darza ir buvau baisiai patenkinta savimi, bet... per nakti palijo ir visos mano zoles isdidziai iskele galvas biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 08 10, 20:38)
Va cia balti virziai truputi is arciau....na kas susirgot virziu liga - prisipazinkit
user posted image

Prisipazistu-nesusirgau. Bandziau juos auginti, nepavyko, po ziemos neatsigavo ir jokio gero vaizdo po to, kai nuzydejo, nebuvo.... Dabar, beskaitydama jusu plepesius supratau - jiems toje vietoje buvo per mazai saules doh.gif Bet ir supratus savo klaida nesiruosiu ju uzsiveisti, nes ir nera kur. Jau dabar suku galva, kur kitamet , pavasari iskeldinti nevietoj pasodinta geltonspygli puskiparisi. Neismesi gi 5 metus pavesyje kankinto augalo, bet ir kitos vietos niekaip nerandu : Niekur jis man nedera...
Papildyta:
Kasiopeja, prisipazink, ar nebuvai si savaitgali Sibirkos rozyne? Jums ten nepertoliausiai... Kai pamaciau, kad buvo atviru duru dienos, o as praziopsojau, tai vos neapsizliumbiau....
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 08 11, 16:53)
Dabar, beskaitydama jusu plepesius supratau - jiems toje vietoje buvo per mazai saules  doh.gif  Bet ir supratus savo klaida nesiruosiu ju uzsiveisti, nes ir nera kur.

taip taip, virziai labai myli saulute, todel ir as juos ipiesiau nu sakyciau labai atviroje saulei vietoje.Tik tegul pamegina jie man per ziema isgeibt, net ir zeme dar papildomai parugstinau, nors ir siaip ji pas mane neissaldziuju biggrin.gif Mamce, o kiek pas tave aru, kad tokios problemos iskyla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 11, 16:59)
taip taip, virziai labai myli saulute, todel ir as juos ipiesiau nu sakyciau labai atviroje saulei vietoje.Tik tegul pamegina jie man per ziema isgeibt, net ir zeme dar papildomai parugstinau, nors ir siaip ji pas mane neissaldziuju biggrin.gif  Mamce, o kiek pas tave aru, kad tokios problemos iskyla rolleyes.gif

Aru kokiu 11, bet taip viskas man susidelioje dabar, kad as nenoriu jokiu nauju gelynu knaibyt smile.gif Jau turima augmenija vos apeinu, o, dazniausiai, iki galo taip ir neapeinu. Man is vis mistika, kaip tu su mazu vaiku tokius plotus puoseleji..... doh.gif
Atsakyti