Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 08, 14:30)
rodyk, kas per krūmiukai  mirksiukas.gif

Rodau biggrin.gif
Sitie 6 krumiukai paskleis savo rausva spalva
user posted image
cia matosi 3 geltono pagrindo virziai
user posted image
o cia balti virziai, dar ir 5 perkunropes i viduriuka ikisau
user posted image

Na gal nepergrudau augalais, kaip jums atrodo...cia tik siaip klausiu, nes rauti lauk tikrai nesiruosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2008 08 10, 20:30)
Sveikutės. Labai atsiprašau, bet pamačiau pas jus tokį medelį, atrodo, puskiparisis vadinasi "trijų aukštų". Aš tokį pasisodinau prieš porą sav. o dabar iš vidaus visas išrūdavęs. Gal žinot, ar tai liga ar kas netiko, kas jam darosi?

ups, as tai pavasari ji sodinau ir tikrai nieko panasaus nera g.gif Siaip pasodinusi, tikrai negailejau vandens, kad prigytu...o kas taviskiam tikrai neturiu zalio supratimo
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 08 10, 19:21]
thumbup.gif BINGO , gal ir tu kartais nuo tos puses mirksiukas.gif bigsmile.gif

na aš tai ne... ne nuo tos pusės...tik dažnokai pro tavo namučius pravažiuoju... iš keleto tavo nuotraukų ir pasisakymų supratau kad labai matytas vaizdelis...pasirodo galiu dirbti sekliu lotuliukas.gif ... pastebėjau kad labai gražiai tvarkotės wub.gif ... o mano giminaičiai už jūsų ūkinio nusipirko nama...tik dar toli ten iki kad gyvens...per tris namus jie ten gyvena... o pas tave tai thumbup.gif ...
Atsakyti
[quote=Sigrida,2008 08 10, 20:36]
[quote=sobieska,2008 08 10, 19:21]
thumbup.gif BINGO , gal ir tu kartais nuo tos puses mirksiukas.gif bigsmile.gif

na aš tai ne... ne nuo tos pusės...tik dažnokai pro tavo namučius pravažiuoju... iš keleto tavo nuotraukų ir pasisakymų supratau kad labai matytas vaizdelis...pasirodo galiu dirbti sekliu lotuliukas.gif ... pastebėjau kad labai gražiai tvarkotės wub.gif ... o mano giminaičiai už jūsų ūkinio nusipirko nama...tik dar toli ten iki kad gyvens...per tris namus jie ten gyvena... o pas tave tai thumbup.gif ...
[/quote]
Zinau tavo giminaicius, moteriskes vardas - geles vardas biggrin.gif Aciu uz komplimentus

Va cia balti virziai truputi is arciau....na kas susirgot virziu liga - prisipazinkit
user posted image
Manau sitos perkunropes kai paaugs turetu neblogai ziuretis kai su savo sesutemis susilies biggrin.gif
user posted image

Cia siaip sau...iš kitos puses ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 rugpjūčio 2008 - 19:53

ups, as tai pavasari ji sodinau ir tikrai nieko panasaus nera g.gif Siaip pasodinusi, tikrai negailejau vandens, kad prigytu...o kas taviskiam tikrai neturiu zalio supratimo
[/quote]

Aišku, ačiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 08 10, 20:30)
Sveikutės. Labai atsiprašau, bet pamačiau pas jus tokį medelį, atrodo, puskiparisis vadinasi "trijų aukštų". Aš tokį pasisodinau prieš porą sav. o dabar iš vidaus visas išrūdavęs. Gal žinot, ar tai liga ar kas netiko, kas jam darosi?

Duok jam gerti, ne mažiaukaip po kibirą per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 10, 21:19)
Duok jam gerti, ne mažiaukaip po kibirą per dieną.

Rimtai? Labai labai jums ačiu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Bandysiu pagelbėt jam, jei dar ne per vėlu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 10, 00:58)

3. Noriu apkarpyt  kukmedi ir puskiparisi geltona. jei tai darysiu db, nepagadinsiu? nes tik db normaliai isstypo tos naujos sakeles, kuriu nereik.

teko skaityti, kad spygliuočius galima genėti visą vasarą, taigi ko gero bėdos neprisidarytum mirksiukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 08 10, 20:21)
Ar dar pamenat mano "zveri" jau kupra gerokai padeveta lotuliukas.gif
user posted image

žvėris žvėrimi ir lieka, bet štai vaizdelis pirmame plane labai mielas akiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 10, 21:29)
teko skaityti, kad spygliuočius galima genėti visą vasarą, taigi ko gero bėdos neprisidarytum mirksiukas.gif
žvėris žvėrimi ir lieka, bet štai vaizdelis pirmame plane labai mielas akiai thumbup.gif

blush2.gif jei pastebejai ir ...akmenu ne taip jau daug matosi biggrin.gif
Zadejau savo gluosnio gyvavima parodyt, bet siandien tai labai tingiu tuom uzsiimti, gal ryt mastau.gif
Atsakyti
Gražu, Sobieska, man viskas gražu, įstabiausios pušelė ir eglė. wub.gif Viržiai- patyliu. Žalio kilimo baltai pavydžiu. dry.gif
Gerai padirbėjai.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 10, 21:40)
Gražu, Sobieska, man viskas gražu, įstabiausios pušelė ir eglė. wub.gif  Viržiai- patyliu. Žalio kilimo baltai pavydžiu.  dry.gif
Gerai padirbėjai.

Aciu GAPO 4u.gif ...per savaitgali 3 nagus teko paaukoti, taip kad rytoj pirmas zygis pas maniukiriste lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ką, lietui lyjant visos ant pečiaus ar ką g.gif
sobieska matyt manikiūrus galanda, o kitos kur pasidėjo? unsure.gif
QUOTE(sobieska @ 2008 08 10, 21:33)
blush2.gif  jei pastebejai ir ...akmenu ne taip jau  daug matosi biggrin.gif

akmenis kai kur ir aš planuoju praretint, nes gėlės taip suaugo, kad jie tik pavasarį ir tesimato, kol šios atželia...
Atsakyti
Uch kad pasidarbavau, vel darbe sedziu, viska skauda, pajudet negaliu doh.gif

Padariau ilgai atideliojama darba. Iskilnojau i savo naujaji alpinariuma augalus. Na bet ir bjaurus darbas tuos kiliminius perkeldineti. Dabar kolkas vaizdo dar ner jokio naturalaus, nes augalai katik perkelti. Stai mazutis fragmentas:
[attachmentid=153361]
O dar urmo bazej buvo kazkokia tenais svente, tai toki augaliuka faina nusipirkau ir pamirsau pavadinima. Jis tokioms geltonom gelytem zydi. Knifofija tikrai zinos smile.gif Stai:
[attachmentid=153360]
O pirkau is tokios moters, kur ja visur matau - t.y. visose parodose, augalu sventese, dar sake turgely prekiauja. Smagu pamatyt tuos pacius augintojus smile.gif

Ir dar nusipirkau heuchera ir heucherela. Pradejo jos man patikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 11 rugpjūčio 2008 - 09:48