QUOTE(Tina* @ 2008 08 08, 14:53)
vaivos juosta, pas mane toks pat gristas takelis yra
ir pas mane panasus i darza [bus foto], tik jau ''pagyvenes'', su zolytemis ir samanom. siemet mb issiaiskino, kad vietoj roundapo zolytes geriau su ta rankine zoliapjove zemai zemai...
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 08, 15:06)
Va šitas "atliekas" puikiausiai galima prie rožių perkelti (arba rožes į jų tarpą) ir bus tau gėlynas be levandų, kaip tik tavo stiliaus Bent jau pas save "šiukšlyne" turiu prie rožių bijūną, tradeskantę, irisus, heucherą, persikariją, vaizginą, smilgų kažkokių. Toks kaimiškas
QUOTE(GAPO @ 2008 08 08, 15:37)
O kodėl nenori levandų ? Aš kiek skaičiau, mėgsta viena kitos kompaniją.
O kažin kaip gvazdikai sugyvena su rožėm ar nelabai? Jei dar tie sidabriškais lapeliais, tai išvis
QUOTE(smth1 @ 2008 08 08, 19:43)
rokoko- gal ka ne taip supratau, bet jei ketini iskelti tas gelsvas rozes, tai salia tradeskante atrodys dieviskai ( ir saules ir dirvozemio ir auksciu atzvilgiu man rodos viskas tinka). O ji cia pas tave tokia dabar ar anksciau kada fotografuota? Maniske kokia 20cm aukstesne, gal todel ir isvirsta.
QUOTE(GAPO @ 2008 08 08, 20:27)
Vėl grįžtu prie šio klausimo. Žurnale mačiau nerealų derinį: raudonas rožes ir raudonžiedes heicheras. Na ir dar kana raudonais lapais, bet ją reikia iškasinėti. smulkiažiedės ir vidutinės viendienės(tik nežinia ar nesidubliuos žydėjimai ir neužgoš rožių), balta rūdgrūdėlė, flioksą galima ir ylialapį, žydės nuo pavasario, ir duglo. Jei dar anksčiau pavasarį ir visai žemos prieš pat rožes: raktažolės, šilagėlės(man gražūs ne tiek žiedai, kiek visas žolynas), stambiažiedis plačiavarpis.
Šiandien grįžusią iš darbo nudžiugino ką tik pražydęs
žaliasis
Aciu mergaites, kad atsiliepet ir dalinates
Smth1, Kelsiu ne tik gelsva
gelsva , bet ir rausva
rausva , rozine
rozine ir gal violet
violetine rozes, gal kuria pakeis nauja.
Db tas kamputis taip atrodo:
[tik sakau, logikos cia neziurekit, nes poligonas cia, isskyrus samoningas tradeskantes, auskarelius ir purienas prieky, nes ant ju teka vanduo is lauko vandentiekio]
GAPO, levandu nenoriu del sportinio intereso
, o jei rimtai, tai cia kaip ir pagr.gelyno
taip dabar tesinys ''anapus'' bijunu stuburo, todel levandos man nelabai... dauguma tavo suminetu geliu auga pagr. gelyne ar spygliuociu sodely. tas gvazdikelis man prie roziu visai
, bet mintis su bordo kana labai sudomino
, siaip tradiciskai kana auginu kitoj vietoj, bet kodel gi ne?..
[GAPO, "zaliasis''
fantastika
,bet as jau tokio labiau noreciau nei tikruju zaliuju, nes per smulkme kaip kardeliui man pasirode]
Smth1, soka lengva gavau nuo siulomos kaiminystes su tradeskante
[labai jau lapija nesiklijuoja], nes prie roziu NIEKAIP jos neisivaizdavau. si maniske ''mazoji'', melyna [turiu dar aukstesne rozine], gelsva roze aukstesne. Na tu cia mane subalamutinai
reik perkratyt gal mintis
del tradeskanciu ''isvirtimo'' - prie zemes palei jas standziai apdedu akmenimis - cia kad dregmes labiau laikytusi, jom gi reik, - gal tai dar jas ir prilaiko, nes NIEKADA jos neisivirto [sakei pas tave katinas..pagulejo
]
tai va, mergaites
, o mano sirdis linksta taip: is stambiuju prie tu roziu auskarelis pavasariui ir sluotelinis flioksas rugsejui [gal dar kas nors, nieduokdie tradeskante
], o noriu zemu zaliu augaliuku - bus ziognage [dar pazydes pavasario - vasaros sanduroj, ziema nebus plikos zemes], balta kvapioji naslaite, purienos vandeniui is ciaupo sugert, ir velyves pasirodys skirtingais pavidalais pavasari ir rudeni.
kol kas taip, o kaip bus, matysim... kitamet
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 08, 21:28)
Galiu parodyti nebent priekinį vaizdą "prieš", t.y. maždaug balandžio mėn., ir tarpinį variantą. Galutinis bus kitamet
nuostabi kadagiu giraite
kokie dideli
QUOTE(Srove @ 2008 08 08, 22:58)
O ar nekarpomos jos nepriaugina daug ''vaiku'' salia savo pagrindinio ziedo?
nera taisykles, kad roze turi turet ''pagrindini'' zieda. juk visokiu yra - ir su pagrindiniu, ir ''kekemis'' zydinciu..
QUOTE(Tina* @ 2008 08 08, 17:30)
Si savaitgali kiek visko planuoju apsitvarkyt, arvet, perkelinet, kast Nu vnz, duok Dievuli, sveikatos
duok duok
as per du vakarus sudorojau 1/4 darzo [persodinsiu braskes, tai isroviau senas su cesnakais tarpuose, sukasiau..], siand kaip Playboy supermodelis - ''maudymke'', guminiai batai ir kastuvas rankose [mb jau gailisi kad darbe siand
]
ir stai ka atradau: kai mb su uosviu pavasari stoja ''titaniskam'' darbui darza sukast, paduok jiems alaus ir balandeliu
jei as su savo gleznom rankelem 1/4 darzui skyriau tik kelias val, tai tie vyrai - tikras falsas