QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 19, 07:02)
Klausimas visom: man labai parūpo koks jūsų metodas organizuoti/rūšiuoti nuotraukas? sakykim atsiėmėt voką nuotraukų, tai ką su juo darot: paliekat foto voke, įdedat į laikinus albumus su kišenukais, įmetat nuotraukas į kokią dėžę? Kokiu būdu randate reikiamas nuotraukas scrap'ui? Man svarbu todėl kad su tokia SB knyga šia tema, visiškai pakeičiau savo metodą ir noriu žinot ką/kaip kitos daro?
as tai dedu laikinai i albumus tuos su limpanciais lapais ir atidzia seku, kad nepradetu tamseti
, viskas sudeta pagal datas, bet Mb kritikuoja sioje vietoje mane, jo manymu reiktu vaiku atskirai, musu atskirai, keliones ar siaip kokius yvykius dar atskirai, dabar kai uzsiemiau SB tai darau dukrytem po albuma, savo kol kas nelieciu beveik nuotrauku, bet siaip kai prikrausiu paskutini albuma, tai teks susiieskoti kita buda kaip nuotraukas deti ir rusiuoti
, ko gero teks rimciau pagalvoti apie MB pasvarstymus
QUOTE(Arminux @ 2008 08 19, 11:46)
Na, aš čia labai daug neplepu, bet stengsiuosi į dešimtuką papulti su savo darbeliais.........
Taigi rodausi padarytą albumą jaunavedžiams.....ir prie jo dar vokelis.........
Aišku, jis jau yra padovanotas, ir jau jame nieko nebepakeisiu, bet labai norėčiau sulaukti ir kritikos, nes tai pirmas toks mano darbelis, ir norėčiau žinoti kur darau klaidų..........
nu man tai gelytes OK, nu bet kas kaspinas ant jaunikio tai nelimpa
paaiskinimo kodel nelimpa neturiu