Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Sanrita @ 2008 08 19, 12:39)
Ar gėlytės neperblankios  ant albumo g.gif

Kada dariau, taip neatrodė, o kai žiūriu į nuotrauką, man irgi gal norėtųsi kokių baltų gėlyčių...ar net bordo spalvos.......... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 19 rugpjūčio 2008 - 12:14
Aš jau kelintą kartą pastebėjau savo darbuose, kad žiūrint į nuskanuotą / nufotografuotą dabelį visi trūkumai greičiau išlenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 19, 07:02)
Klausimas visom: man labai parūpo koks jūsų metodas organizuoti/rūšiuoti nuotraukas? sakykim atsiėmėt voką nuotraukų, tai ką su juo darot: paliekat foto voke, įdedat į laikinus albumus su kišenukais, įmetat nuotraukas į kokią dėžę? Kokiu būdu randate reikiamas nuotraukas scrap'ui? Man svarbu todėl kad su tokia SB knyga šia tema, visiškai pakeičiau savo metodą ir noriu žinot ką/kaip kitos daro?
as tai dedu laikinai i albumus tuos su limpanciais lapais ir atidzia seku, kad nepradetu tamseti blink.gif , viskas sudeta pagal datas, bet Mb kritikuoja sioje vietoje mane, jo manymu reiktu vaiku atskirai, musu atskirai, keliones ar siaip kokius yvykius dar atskirai, dabar kai uzsiemiau SB tai darau dukrytem po albuma, savo kol kas nelieciu beveik nuotrauku, bet siaip kai prikrausiu paskutini albuma, tai teks susiieskoti kita buda kaip nuotraukas deti ir rusiuoti g.gif , ko gero teks rimciau pagalvoti apie MB pasvarstymus doh.gif
QUOTE(Arminux @ 2008 08 19, 11:46)
Na, aš čia labai daug neplepu, bet stengsiuosi į dešimtuką papulti su savo darbeliais......... ax.gif
Taigi rodausi padarytą albumą jaunavedžiams.....ir prie jo dar vokelis.........
Aišku, jis jau yra padovanotas, ir jau jame nieko nebepakeisiu, bet labai norėčiau sulaukti ir kritikos, nes tai pirmas toks mano darbelis, ir norėčiau žinoti kur darau klaidų.......... g.gif
nu man tai gelytes OK, nu bet kas kaspinas ant jaunikio tai nelimpa schmoll.gif paaiskinimo kodel nelimpa neturiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 19 rugpjūčio 2008 - 13:11
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 19, 13:54)
as tai dedu laikinai i albumus tuos su limpanciais lapais ir atidzia seku, kad nepradetu tamseti  blink.gif ,  viskas sudeta pagal datas, bet Mb kritikuoja sioje vietoje mane, jo manymu reiktu vaiku atskirai, musu atskirai, keliones ar siaip kokius yvykius dar atskirai, dabar kai uzsiemiau SB tai darau dukrytem po albuma, savo kol kas nelieciu beveik nuotrauku, bet siaip kai prikrausiu paskutini albuma, tai teks susiieskoti kita buda kaip nuotraukas deti ir rusiuoti  g.gif , ko gero teks rimciau pagalvoti apie MB pasvarstymus  doh.gif nu man tai gelytes OK, nu bet kas kaspinas ant jaunikio tai nelimpa  schmoll.gif paaiskinimo kodel nelimpa  neturiu  blush2.gif

Žinai, pasakysiu atvirai, čia man irgi gera pastaba, net nepamąsčiau kodėl ten tą bantuką prikabinau........ doh.gif , Aš dėliodama šią kompoziciją labiau viską dariau pagal intuiciją, tiesiog stumdžiau, stumdžiau viską, kol galiausiai man tiko.........Bet "GYVAME" labiau matosi, kad jaunieji yra įkomponuoti į Širdelę, o kaspinas yra ne ant jaunikio, o šalia širdelės........O širdelės kraštai, "pasendinti" su auksine spalva, bet tikrai, žiūriu nuotraukoje to nelabai matyti............ doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 19 rugpjūčio 2008 - 13:32
Aš taip pat pamėginau, tik skaitmeninį scrapbooking'a. Bet sumaketuotas nuotraukas atspausdinau ant dekoratyvinės drobės, todėl labai neblogai gavosi. Atspausdintus puslapius įrišau į odinį/lininį viršelį ir gavosi superinis daiktas thumbup.gif

Tai buvo dovana močiutei jubiliejaus proga.

Įkeliu kelis puslapių maketų pvz ir kaip atrodo pati knyga:

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugpjūčio 2008 - 08:28
QUOTE(monaziu @ 2008 08 19, 17:15)
Aš taip pat pamėginau, tik skaitmeninį scrapbooking'a. Bet sumaketuotas nuotraukas atspausdinau ant dekoratyvinės drobės, todėl labai neblogai gavosi. Atspausdintus puslapius įrišau į odinį/lininį viršelį ir gavosi superinis daiktas thumbup.gif

nu tikrai superinis daigtukas, labai ydomiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o albumo virseli irgi pati dariai, labai yspudingai atrogo
Atsakyti
Monaziu, super atrodo. wub.gif net zandikaulis atvipo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monaziu @ 2008 08 19, 17:15)

wow, va cia tai dalykas, tikrai labai grazu thumbup.gif
o kaip tu ant drobes atspausdinai, kazkur specialiai labaratorijoj, ar namie tas imanoma? g.gif
Atsakyti
monaziu: nuostabu wub.gif
Atsakyti
p.s. apsilankykite mano bloge, naujienos smile.gif
Atsakyti
monaziu, man irgi toks pats klausimas, kaip ir Agnejai, iškilo: kaip atspausdinti nuotrauką ant drobės arba kitos medžiagos namų sąlygomis? g.gif O albumas nuostabus wub.gif

Scrapuk, nenustoji stebinti mūsų (aš apie turgų thumbup.gif ). Dėl nuotraukyčių aš nelabai ką turiu patarti: turiu ne itin daug atspausdintų. Laikau paprastuose albumuose su kišenėlėm. Scrapui renkuosi arba iš tų albumų, arba kompe iš dar neatspausdintų. Norėčiau, kad nuotraukos nesidubliuotų - jeigu jau su jomis padarytas SB, tada į paprastą albumą nebededu.

SOS help.gif Merginos, kas dirbote su rusiškais akriliniais dažais, pvz., "Ladoga" firmos - juk jie nėra ACID FREE, ane???? doh.gif Aš bandau siena atspalviu pasendinti popierių, bet jis tiesiogiai liesis su nuotraukom, tai galvoju, kad darau klaidą. doh.gif Negalima, ane???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 rugpjūčio 2008 - 08:59
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 20, 09:58)
SOS  help.gif  Merginos, kas dirbote su rusiškais akriliniais dažais, pvz., "Ladoga" firmos - juk jie nėra ACID FREE, ane????  doh.gif  Aš bandau siena atspalviu pasendinti popierių, bet jis tiesiogiai liesis su nuotraukom, tai galvoju, kad darau klaidą.  doh.gif  Negalima, ane???
nu perskaiciau tris kartus, klausimo neikirtau blink.gif , klausk dar karta, jai ir tada nesuprasiu laikas nuo kompo nulipti lotuliukas.gif
kaip atspausdinti nuotrauką ant drobės arba kitos medžiagos namų sąlygomis
yra tokio spec popieriaus pirkti, ant jo atspauzdini, paskui su lygintuvu prilygini ir viskas, turiu kaskur namie jo, pirktas labai seniai ir negarantuota ar jis dar veikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 rugpjūčio 2008 - 09:13