Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(relija @ 2008 08 18, 15:19)
Scrapuke, man nusispjaut kiek kainuos, nes jei jis bus toks  blink.gif kaip sakai, tai labai noriu...noriu.... noriu....  ax.gif  Vž, nupirk ir man kai siųsi Sanritai  drinks_cheers.gif
Ačiū

tada turesi nuskanuot ir man parodyt tongue.gif is tiesu tai ir as labai noriu, tik man tas dvigubas siuntimas doh.gif

samke, prasau netersti temos.. kiek gi galima????
Atsakyti
Turiu tokių "naujokiškų" klausimų ax.gif kai jau gausiu priemones noriu būti pasiruošusi, kad galėčiau pulti į darbus smile.gif
Ar Jūs pirmiausia nuotraukas pasidarote, ar pirmiausia susidėliojat kaip turėtų atrodyti ir poto darote nuotraukas? blush2.gif
Turiu keletą minčių ką norėčiau padaryti, bet nežinau kokio formato nuotraukos reikalingos?
Visiškam pasimete doh.gif
Atsakyti
Samke, taves pamirsti neymanoma, nes y draugiska kolektyva ysiverzei kaip.... Na nenoriu keiktis schmoll.gif Ismok elementarios bendravimo kulturos mirksiukas.gif Nes paskutine tavo zinute kaip mazvaikes !

Liepuke as darau su standartinio dydzio nuotraukomis. Tik pora kartu uzsisakiau didesnes, man paciai tie dydziai dar mistinis dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 18 rugpjūčio 2008 - 18:13
QUOTE(Lieppukas @ 2008 08 18, 19:04)
Ar Jūs pirmiausia nuotraukas pasidarote, ar pirmiausia susidėliojat kaip turėtų atrodyti ir poto darote nuotraukas? blush2.gif

Aš dažniausiai darau standartines 10x15 nuotraukas ir jei matau kad jos man kaip ir tiktų tik formatas ne tas - perdarau. O dabar tai labai patikusios nuotraukos iškart darau 3 dydžius: 10x15, juodai baltą ir 6x9.
Deja paskutinį formatą daro nedaugelis fotoparduotuvių verysad.gif ir jos ganėtinai brangios gaunasi ... bet kai reikia vienape lape 3-4 nuotraukų - rezultatas atsiperka thumbup.gif
Ir patikėk, paskutiniu laikotarpiu nuotraukų krūvos krūvos (gal pradėt giminaičiams dalint g.gif )
Atsakyti
MB atsisėda šalia ir sako, kur tu čia per dienas įkritusi tame kompe, o aš galvoju, palauk tu, kai pradėsiu gaminti, negalėsi nei prieiti lotuliukas.gif Jis net ne įtaria, kas jo laukia topsecret.gif
Atsakyti
***Kad nebūčiau tik first.gif pleputė, įkėliau tik pabaigtą konkursinį...tik labai verysad.gif esu nusivylusi kad skanuota prastai ir neparodo net puse detalių faktūros ir blizgesio kuris matytūsi realiai.

Klausimas visom: man labai parūpo koks jūsų metodas organizuoti/rūšiuoti nuotraukas? sakykim atsiėmėt voką nuotraukų, tai ką su juo darot: paliekat foto voke, įdedat į laikinus albumus su kišenukais, įmetat nuotraukas į kokią dėžę? Kokiu būdu randate reikiamas nuotraukas scrap'ui? Man svarbu todėl kad su tokia SB knyga šia tema, visiškai pakeičiau savo metodą ir noriu žinot ką/kaip kitos daro?
Scrapuke, man nusispjaut kiek kainuos, nes jei jis bus toks  blink.gif kaip sakai, tai labai noriu...noriu.... noriu....  ax.gif  Vž, nupirk ir man kai siųsi Sanritai  drinks_cheers.gif

Tai tada kuomet atsiras lentynose, nupirksiu dvi kopijas: Sanritai ir relijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 rugpjūčio 2008 - 06:03
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 19, 07:02)
atsiėmėt voką nuotraukų, tai ką su juo darot: paliekat foto voke, įdedat į laikinus albumus su kišenukais, įmetat nuotraukas į kokią dėžę? Kokiu būdu randate reikiamas nuotraukas scrap'ui?

Va va ir man labai aktualu. Dabartinis laikymo būdas manęs netenkina ...
Viskas suversta į dėžę ir prireikus tenka jas visas peržiūrinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 19, 07:02)
[Klausimas visom: man labai parūpo koks jūsų metodas organizuoti/rūšiuoti nuotraukas? sakykim atsiėmėt voką nuotraukų, tai ką su juo darot: paliekat foto voke, įdedat į laikinus albumus su kišenukais, įmetat nuotraukas į kokią dėžę? Kokiu būdu randate reikiamas nuotraukas scrap'ui? Man svarbu todėl kad su tokia SB knyga šia tema, visiškai pakeičiau savo metodą ir noriu žinot ką/kaip kitos daro?

as sudedu i dezes-i viena-vaiko,i kita-savo foto ir mazdaug pagal data sumetu kruvelej.greit randu ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 19, 06:02)
Klausimas visom: man labai parūpo koks jūsų metodas organizuoti/rūšiuoti nuotraukas? sakykim atsiėmėt voką nuotraukų, tai ką su juo darot: paliekat foto voke, įdedat į laikinus albumus su kišenukais, įmetat nuotraukas į kokią dėžę? Kokiu būdu randate reikiamas nuotraukas scrap'ui? Man svarbu todėl kad su tokia SB knyga šia tema, visiškai pakeičiau savo metodą ir noriu žinot ką/kaip kitos daro?

aš stengiuosi į albumiukus paprastus sudėt, nes ir vaikutis mėgsta žiūrėt nuotraukas, ir pačiai smagu, ir seneliai, ir t.t., pvz. vaiko albumai maždaug pagal amžių sudėti, tai ir žinau, kur ko ieškot smile.gif

Bet bus labai įdomu išgirsti, kur kitos laiko, nes turiu nestandartinių dydžių foto, iš mano vaikystės ir t.t., vat tos tai betvarkėje pas mane blush2.gif
Atsakyti
[quote=Scrap8,2008 08 19, 06:02]

As tai kai atsiimu nuotraukas, tai vaiko iskarto sudedu i jo albuma.o savo pakolkas i dezute, nes truputi aptingau:)
vaiko albumas tai tiksliai pgl amziu sudeliotas..ir kuria diena jau planuoju ir prie nuotrauku prierasus padaryti..ta prasme datas surasyti ir trumpai kur neaisku, kur buvom ka veikem..
o savo albuma dedu pagal ivykiu seka irgi...
dezuteje laikau tik pavienes nuotraukas, kurios niekur nelimpa:)
p.s.pakolkas su foto pas mane nebloga tvarka..
Atsakyti
SCRAP 8, o pas mane tikra netvarka: ir albumuose, ir dėžėse, ir net parsineštuoe iš fotolaboratorijos vokuose.......... doh.gif Aišku, labai reiktų tvarkos, tad gal gali pasidalinti savo nuotraukų rūšiavimu.........kur laikai ir panašiai.....

Na, aš čia labai daug neplepu, bet stengsiuosi į dešimtuką papulti su savo darbeliais......... ax.gif
Taigi rodausi padarytą albumą jaunavedžiams.....ir prie jo dar vokelis.........
user posted image

user posted image

Aišku, jis jau yra padovanotas, ir jau jame nieko nebepakeisiu, bet labai norėčiau sulaukti ir kritikos, nes tai pirmas toks mano darbelis, ir norėčiau žinoti kur darau klaidų.......... g.gif
Atsakyti
Ar gėlytės neperblankios ant albumo g.gif
Atsakyti