Niu va, siandien kuriau ir stai ka sukuriau Idedu cia, kad kaip visada isgirsciau jusu nuomone ir kritika Nieks nesuklijuota, taigi galite sakyti, ka reiktu pakeisti, ka prideti, o ka nuimti Beje, man paciai ta gelyte labai nepatinka... Ka vietoj jos galeciau uzdeti? Gal ji nesiziuri, nes ji smailiais galais? Gal reiktu su apvaliais lapeliais?
??? Sanrita gal gali plačiau???? Aš kažkaip nepastebėjau nieko apie tai lens.gif
klause ji manes kaip prenumeruot CK zurnala...nuoroda, ir kainas idejau bloge komentaruose po sunelio su zurnalu nuotraukom (tame poste). Uzsisakant, jei yra komentaram vietos parasyk "Please plastic wrap or place in envelope for international shipment"...o jei plika atsius kaip man, tai kol iki LT daeis bus aplamdytas. Nors as uzsisakiau per nuolaidu tarpininkus tai jie neipakuoja, o jei per pacia CK saita, tai manau ipakuos...bet verta paprasyt.
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 08 17, 08:39)
Niu va, siandien kuriau ir stai ka sukuriau Idedu cia, kad kaip visada isgirsciau jusu nuomone ir kritika Nieks nesuklijuota, taigi galite sakyti, ka reiktu pakeisti, ka prideti, o ka nuimti Beje, man paciai ta gelyte labai nepatinka... Ka vietoj jos galeciau uzdeti? Gal ji nesiziuri, nes ji smailiais galais? Gal reiktu su apvaliais lapeliais?
gelyte labai netinka . gal gali paieskoti kokia kriaukle ar siap ka "juros tema?" Paieskok kokiu sablonu internete kad ka nors pati galetum pasigaminti.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 17, 17:42)
gelyte labai netinka . gal gali paieskoti kokia kriaukle ar siap ka "juros tema?" Paieskok kokiu sablonu internete kad ka nors pati galetum pasigaminti.
O be gelytes, kokiu dar turetum pastebejimu? ar tinka spalvos, isdestymas ir pan? Labai labai laukiu kritikos, nes noriu, kad su jusu visu pagalba, gautusi kuo geresnis darbelis
QUOTE(relija @ 2008 08 17, 15:45)
Scrapukės, klausiau tikrai tik gal 9 ar 10 temoje...
Po NM išeis žurnalas su 10 jos darbelių. Prašiau kad man nupirktų ir atsiųstų. Klausiau gal kas nori į tą siuntinį kooperuotis Buvau neišgirsta
Nusprendžiau prenumeruotis, kad nevarginti tokiais prašymais.
Tik kaži ar tas žurnalas po NM irgi iki manęs daeis, ar Scrapuke, tai bus atskiras leidinys ?
Papildyta:
Babyface, aš kolkas nekokia patarėja. Bet man (kaip dariusiai jūros tematika 2 darbus ot patirtis ) gėlytės nelabai
Aš tau išduosiu sekančios jūros tematikos viziją ... piešiu tikras jūros bangas 3 eilėm ... tokias kaip pasakoje apie Eglę žalčių karalienę ... Ale, su puta tiesiog ... Bus gintaro ant kranto.
Nekreipk dėmesio, ką tik dukrai pasaką saičiau prieš miegą.
Babyface,manau čia puikiai tiktų pasidaryti tokią masę ,ją nudažyti kokia nors tinkančia spalva ir į formelę kriauklės,gal surasi būna vaikų rinkiniuose smėlio formelių,arba Dekovitoj gražių yra:
http://www.dekovita....products_id/582
Va ,parodyta kaip tokią pasidaryti :
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=KSoBlMSD-yY
http://www.dekovita....products_id/582
Va ,parodyta kaip tokią pasidaryti :
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=KSoBlMSD-yY
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 17, 20:52)
Scrapukės, klausiau tikrai tik gal 9 ar 10 temoje...
Po NM išeis žurnalas su 10 jos darbelių. Prašiau kad man nupirktų ir atsiųstų. Klausiau gal kas nori į tą siuntinį kooperuotis Buvau neišgirsta
Tik kaži ar tas žurnalas po NM irgi iki manęs daeis, ar Scrapuke, tai bus atskiras leidinys ?
ačiū, aišku ir scrapukė jau atsakė
babyface, sutinku su merginom dėl popiriaus ir gėlyčių... Žinoma, nebūtinai jūros tematikoje turi būti tik laivai ir kriauklės, gali dėti ir kitus akcentus, tik jie vistiek turi būti kaip nors susiję arba su istorija, kurios dalyviai nufotografuoti, arba dar dėl kokių priežasčių...
Tiesiog tas darbelis atrodo toks visai be gyvybės... pabandyk ką nors išsiuvinėti, priklijuoti, sukurk galų gale istoriją ir ją užrašyk kur nors, arba išštampuok kokius žodžius...Popierius irgi per liūdnas. Norisi kažkokių švelnesnių formų, atspalvių... Gal pridėk žalių atspalvių ir ne tokių aktyvių, pastelinių spalvų...
va tiek....
Papildyta:
Pažiūrėjau dar kartą į foto. Jūs ten stovite su striukėmis, tai matyt ne vasara ten?? Tai žiedų nenaudok, dėk kokius kitus akcentus... Gal vandens nugludintą medžio gabaliuką, ar galų gale smėlio priklijuok, kai jau darė kitos... Tiesiog perteik tą pajūrio, vėjuotą, bet smagią nuotaiką
O gal turi kokią kitą foto iš tos pačios dienos prie jūros? kur pvz. TB pakelia tave ant rankų, ar šiaip vejoja ir kutena būtų daug įdomesnis psl. tada nei kad tiesiog stovit ir šypsotės....
Dabar jau viską pasakiau
Vis pasitako klausimas dėl spalvų, tai prisiminiau, kad nuo remonto liko dažų paletės, kur yra pavaizduotos tarpusavyje derančios spalvos. Tik nežinau ar tiktų SB Jeigu domina, galėčiau pabandyti pafotkinti ir įkelti
QUOTE(relija @ 2008 08 18, 00:52)
babyface, sutinku su merginom dėl popiriaus ir gėlyčių... Žinoma, nebūtinai jūros tematikoje turi būti tik laivai ir kriauklės, gali dėti ir kitus akcentus, tik jie vistiek turi būti kaip nors susiję arba su istorija, kurios dalyviai nufotografuoti, arba dar dėl kokių priežasčių...
Tiesiog tas darbelis atrodo toks visai be gyvybės... pabandyk ką nors išsiuvinėti, priklijuoti, sukurk galų gale istoriją ir ją užrašyk kur nors, arba išštampuok kokius žodžius...Popierius irgi per liūdnas. Norisi kažkokių švelnesnių formų, atspalvių... Gal pridėk žalių atspalvių ir ne tokių aktyvių, pastelinių spalvų...
va tiek....
O gal turi kokią kitą foto iš tos pačios dienos prie jūros? kur pvz. TB pakelia tave ant rankų, ar šiaip vejoja ir kutena būtų daug įdomesnis psl. tada nei kad tiesiog stovit ir šypsotės....
Ačiū labai visoms už komentarus
Dėl spalvų, tai derinau spalvas prie nuotraukos spalvų... Kažin ar ten tiktų pasiūlyti žalsvi atspalviai? Man kažkaip nelabai
Dėl jūrinės tematikos akcentų, tai reiks paieškoti, nes nieko neturiu namie ta tema...
Dėl kitos foto iš tos dienos, tai irgi neturiu. Tik ši yra, tad tenka su ja ir kurti ta darbelį
QUOTE(babyface @ 2008 08 18, 12:57)
Dėl spalvų, tai derinau spalvas prie nuotraukos spalvų... Kažin ar ten tiktų pasiūlyti žalsvi atspalviai?
O nebandei nuotraukos per šitą programėlę perleist? Gal išmes kokių tau tinkančių ir patinkančių spalvų
Po NM išeis žurnalas su 10 jos darbelių. Prašiau kad man nupirktų ir atsiųstų. Klausiau gal kas nori į tą siuntinį kooperuotis g.gif Buvau neišgirsta verysad.gif
"kam pirkti karve jei piena gali gaut uz dyka?" Kadangi zadejau parodyti visus 10 darbelius {tik labai tolimoj ateity}, manau merginos tikriausiai nori pataupyt financus kitom SB islaidom. Sis zurnalas bus spec leidinys, tai ne prenumeratas (ir brangesnis bus). Ten bus darbeliai ir Hall of Fame top 10, ir CK samdytu dizaineriu- ju "dream team", ir ju "Scrapbooker of the Year"--metu geriausios scraperes...bus labai skirtingu, idomiu darbeliu...pati as negaliu sulaukt jo pamatyt.
Sanrita, jei dar noresi, butinai tau atsiusiu
Babyface: kartojuosi, bet man ta tamsi melyna spalva...nelabai. Ir truksta kazko organisko siame SB. Tokiu detaliu nera...dabar kaip is linoleumo pjaustytos grindys....sutinku su reija, atrodo saltai ir man i akis pirma krenta tos visos splavos, o ne nuotrauka.
Del detaliu...o koki LT bulviu maisai? jei gali rasti toki naturalios spalvos tinkliuka, prie jo galetum prisiuti visokiu mini karoliuku, krauklyciu. O tiesa....gi ta tinkliuka buvo video instrukcija kaip padaryti...Sanrita lygtai toki pasidare.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 18, 14:53)
Labai su nekantrumu lauksiu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 18, 14:53)
Sis zurnalas bus spec leidinys, tai ne prenumeratas (ir brangesnis bus). Ten bus darbeliai ir Hall of Fame top 10, ir CK samdytu dizaineriu- ju "dream team", ir ju "Scrapbooker of the Year"--metu geriausios scraperes...bus labai skirtingu, idomiu darbeliu...pati as negaliu sulaukt jo pamatyt.
Scrapuke, man nusispjaut kiek kainuos, nes jei jis bus toks kaip sakai, tai labai noriu...noriu.... noriu.... Vž, nupirk ir man kai siųsi Sanritai
Ačiū