As siandien irgi sumasciau prisest prie darbelio kurimo, bet kazkaip visai nera minciu Tik popieriuku spalvas mazdaug bandziau pradziai prisiderinti prie nuotraukytes ir tai labai sunkiai man kazkodel... Patarkit, ar tokiu spalvu palete tinka prie foto?
na,jei idomi mano nuomone,tai man asmeniskai atrodo,kad sios spalvytes tinka :)susiradau tipo foto siokia tokia...sakau gal ka reiks bandyt daryt is naujo dar ranku nenuleidziu
QUOTE(babyface @ 2008 08 16, 12:56)
As siandien irgi sumasciau prisest prie darbelio kurimo, bet kazkaip visai nera minciu Tik popieriuku spalvas mazdaug bandziau pradziai prisiderinti prie nuotraukytes ir tai labai sunkiai man kazkodel... Patarkit, ar tokiu spalvu palete tinka prie foto?
nu as spalvu parinkime irgi dar nesu labai kieta, bet man ta sviesi melyna noretusi kad nebutu tokia, net nezinau kaip issireiksti, sita lyg ir per ryskiai melyna, noretusi tokios kad turetu lengva vos matoma pilkuma nezinau ar aiskiai paaiskinau
Neisvengiamai SB virusas plinta, jaučiu, kad ir aš juo užsikrėčiau SB privertė mane užsiregistruoti supermama forume, tris naktis miegoti eidavau ketvirta valandą nakties, jaučiu, kad ir akinius reikės stiprinti tiek laiko praleidus ir visa tai kad kuo daugiau sužinočiau apie SB
Tariu visoms LABAS ir labai norėčiau prisijungti į jūsų
Esu visiška naujokė, tad klausimų bus DAUG, tikiuosi kad neįkyrėsiu
Papildyta:
Pardėjau nuo pirmos temos skaitymo ir noriu pasakyti, kad VISŲ darbeliai LABAI patobulėjo
Tariu visoms LABAS ir labai norėčiau prisijungti į jūsų
Esu visiška naujokė, tad klausimų bus DAUG, tikiuosi kad neįkyrėsiu
Papildyta:
Pardėjau nuo pirmos temos skaitymo ir noriu pasakyti, kad VISŲ darbeliai LABAI patobulėjo
Lieppukai sveika prisijungusi
tris naktis miegoti eidavau ketvirta valandą nakties,
sveika prisijungus...cia jau SB viruso simptomai, o paskui pradesi scrapinti iki 4 ryto
Patarkit, ar tokiu spalvu palete tinka prie foto?
man irgi ta melyna per ryski atrodo. Norisi man daugiau balto cia deti. Ir dar... man prie juros temos netinka toki tiesiai nukirpti lapai-"astriai" atrodo. Jura smelis tai amorfinio pavidalo--tai reikia banguotai nuplest popieriu, o tiesiu liniju vengti.
Bloge paskelbiau konkurso nauja tema: Page Maps: Prasau priduokite iki Rugsejo 16
Puiku, naujas konkursas
Sia savaite susiradau nuotraukas naujam sb. Bet nesigalvoja, nesidelioja... Galvoje jau pora menesiu sukasi mintis apie visai kita darbely Atrodo teks pastarajy ygivendint, kad makaulej atsirastu laisvos vietos kitiems darbams
Sia savaite susiradau nuotraukas naujam sb. Bet nesigalvoja, nesidelioja... Galvoje jau pora menesiu sukasi mintis apie visai kita darbely Atrodo teks pastarajy ygivendint, kad makaulej atsirastu laisvos vietos kitiems darbams
Baiginėju vieną sb.
... jau kažkas minėjo kad taip daro ir aš nusprendžiau - vianą darysiu būtiną darbelį - kitą iš įkvėpimo.
Šiuo metu atiduosiu duoklę - gimusios dukrytės nuotraukų sb.
Beliko užrašas
Kitą darysiu savo didžiausią svajonę (turiu nuotrauką ir tikiuosi padarius ji išsipildys)
Ačiū už naują konkursą.
Ir Scrapukei už nuorodą žurnalų prenumeratai ...
Aš tikrai prenumeruosiu (pradžiai metams, kad patikrinti kaip veikia tas kelias iki mano pašto dėžutės)
... jau kažkas minėjo kad taip daro ir aš nusprendžiau - vianą darysiu būtiną darbelį - kitą iš įkvėpimo.
Šiuo metu atiduosiu duoklę - gimusios dukrytės nuotraukų sb.
Beliko užrašas
Kitą darysiu savo didžiausią svajonę (turiu nuotrauką ir tikiuosi padarius ji išsipildys)
Ačiū už naują konkursą.
Aš tikrai prenumeruosiu (pradžiai metams, kad patikrinti kaip veikia tas kelias iki mano pašto dėžutės)
QUOTE(Lieppukas @ 2008 08 16, 18:27)
Neisvengiamai SB virusas plinta, jaučiu, kad ir aš juo užsikrėčiau SB privertė mane užsiregistruoti supermama forume, tris naktis miegoti eidavau ketvirta valandą nakties, jaučiu, kad ir akinius reikės stiprinti tiek laiko praleidus ir visa tai kad kuo daugiau sužinočiau apie SB
sveika gyva, o už paskutinį sakinį labai giriu tave, nes ir aš nuo to pradėjau Daug lengviau įsiliesi į mūsų gretas, jei pirma viską pasiskaityti, pabandysi padaryti, o jau tada į diskusijas
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 17, 14:12)
??? Sanrita gal gali plačiau???? Aš kažkaip nepastebėjau nieko apie tai
na as toki pirma MINI blyneli kaip ir iskepiau,tik dabar suku galva kaip cia jums pabandyt parodyt...
aš dar kol kas konkursuose nedalyvausiu. Kitą savaitę turėčiau gauti pirmas priemonės, tad prasidės SB dienos. Tikiuosi, kad kažką išeis padaryti kad galėčiau ir Jums parodyti.