Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 10 15, 11:48)
Ikeliu Justess pardei padaryta darbuka. Kai ko truksta, bet parduotuvei ne viska galiu taip atvirai isdet  mirksiukas.gif
user posted image

Nepykit, kad nuotrauką pacituosiu...nu bet tokio grožio negaliu necituot wub.gif Eina sau, kaip nuostabiai atrodo - net nepatikėjau, kad čia parduotuvėlei... labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 10 15, 15:39)
As tokio grozio niekam neatiduociau blush2.gif Gal tu sau poto kokia kopija susimeistruosi?

blush2.gif nebūsiu labai blogietė...nepasiliksiu visam laikui Jūsų darbelių ax.gif Truputį paturėsiu, pasidžiaugsiu ir tada mainysiu į naujus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Justess na tu ir gudruole lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 10 15, 11:48)
Ikeliu Justess pardei padaryta darbuka. Kai ko truksta, bet parduotuvei ne viska galiu taip atvirai isdet  mirksiukas.gif
nu ir graziai prazydai taip ilgai tylejus wub.gif , nuostabus darbas thumbup.gif
QUOTE(Agneja @ 2008 10 15, 13:25)
merginos, kaip jus taip sugalvojat ax.gif mano muza nuo manes nusisuko verysad.gif
friends.gif nenusimink, grys ta nelaboji muza, dabar gal pas lauramama sedi bigsmile.gif , pabus pas ja ir sugryz ax.gif
QUOTE(vazaza @ 2008 10 15, 16:23)
Labai noriu paklausti LINUTUKĖS, ar čia jūsų nuotrauką matome po jūsų slapyvardžiu?
nu i klausima klausimu lotuliukas.gif , o kodel klausi unsure.gif
Atsakyti
Konkursas: "Zmogus(es) kuris mane ykvepe":
Merginos liko dvi dienos iki termino...nusimato kad niekas daugiau nesudalyvaus, nebent kuri patylom darbuojasi smile.gif, jei taip tai prisistatykit...
Spalio 17, skelbsiu nauja tema 4u.gif ...jei 3x konkursus is eiles niekas nedalyvaus suprasiu kad daugiau nedomina ir nutrauksiu sia tradicija, ar atidesiu iki tol kol vel kas susidomes....nors gaila kadangi konkurso laikotarpiu labai daug lankytoju bloge budavo verysad.gif ir zinau is atsiliepimu per az, kad publikai labai smagu budavo matyt ir balsuot uz jusu visu scrap'us.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 spalio 2008 - 20:12
Nu aišku tik nereikia supykti, nes čia tik mano asmeninė nuomonė. Ši nuotrauka man atrodo kažkokia atstumianti, mane ji trikdo. Trikdo gal dėl to, kad aš joje įžvelgiu kritišką žmogų, kuris mano, kad viską daro tobulai, o ne tobulus žmones kritikuoja, bando įpiršti savo nuomonę, šiaip vyrauja kažkokia perdėto tobulumo, preciziškumo aura joje. Tik prašau nesupykti už mano nuomonę, nes aš ne piktai viską išsakau, tiesiog sakau kokios mintys mane apima pamačius ją.
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 15, 20:12)
Nu aišku tik nereikia supykti, nes čia tik mano asmeninė nuomonė. Ši nuotrauka man atrodo kažkokia atstumianti, mane ji trikdo. Trikdo gal dėl to, kad aš joje įžvelgiu kritišką žmogų, kuris mano, kad viską daro tobulai, o ne tobulus žmones kritikuoja, bando įpiršti savo nuomonę, šiaip vyrauja kažkokia perdėto tobulumo, preciziškumo aura joje. Tik prašau nesupykti už mano nuomonę, nes aš ne piktai viską išsakau, tiesiog sakau kokios mintys mane apima pamačius ją.

O ji ką nors tau apie tave rašė? biggrin.gif
Man tai jos fotkė ten labai patinka rolleyes.gif Ir netrikdo. Bet čia OT šioje temoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 15, 13:12)

blink.gif
Panelyte.....oi oi....labai astrus tavo zodziai...sau vartus uzsidarei i musu tema ir bendravima (atsargiai tik kad iseidama tau jie nesuduotu i gera vieta)
P.S. o as sioje nuotraukoja matau moteri uzsisvajojusia apie savo seima, gyvenima...esancia laiminga ten kur dabar randasi.

Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 15, 21:12)

Vajezau, kas cia dabar g.gif Nu ir issisakei. Nesamoniu prirasei, jei rimtai. Kaip cia is avataro gali taip spresti apie zmogu. Niekam neuzkliuvo, o naujokei mat uzkliuvo Linutuko nuotrauka. Nu nepyk, bet nesusilaikiau.Kad dar po myto butum cia savo nuomone isdescius, o dabar... schmoll.gif nesupratau.
Matau,kad reikia gryzt scrapolicijai i darba banned2.gif
Atsakyti
Matau,kad reikia gryzt scrapolicijai i darba banned2.gif

thumbup.gif clap_1.gif matai kas darosi be taves Laura kada i atostogas iseini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 15, 21:12)
Ši nuotrauka man atrodo kažkokia atstumianti, mane ji trikdo.

Brangioji, nuo šiol tu mus visas trikdysi. O LINUTUKAS yra fantastiškai faina ir svarbiausia labai tolerantiška visoms naujokėms....Matyt kartais be reikalo. Scrappolicija tikiuosi padarys tvarką lotuliukas.gif cool.gif

Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 10 15, 21:16)
O ji ką nors tau apie tave rašė? biggrin.gif
Man tai jos fotkė ten labai patinka  rolleyes.gif Ir netrikdo. Bet čia OT šioje temoje  ax.gif

eMAr, o ką reiškia OT ???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 15, 21:40)
eMAr, o ką reiškia OT ???

Manau, kad Off Topic

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 10 15, 20:16)
Justess na tu ir gudruole lotuliukas.gif

hihihi.gif na, reikia gi kažkaip gražiai suktis iš padėties ax.gif
Atsakyti