Ikeliu Justess pardei padaryta darbuka. Kai ko truksta, bet parduotuvei ne viska galiu taip atvirai isdet
Lauramama, aš be žodžių, fantastiškai mielas darbas
Kaip suštampavai gėlių sukurį , prasidedantį nuo vainikėlio.... Gėlių viduriukai iš eyeletsių Visos detalės tiesiog
Man laaabai gražus šis tavo darbas.
Papildyta:
Ir labai profesionaliai nuplėštas popierius
Kaip suštampavai gėlių sukurį , prasidedantį nuo vainikėlio.... Gėlių viduriukai iš eyeletsių Visos detalės tiesiog
Papildyta:
Wow, as irgi be zodziiu
merginos, kaip jus taip sugalvojat mano muza nuo manes nusisuko
merginos, kaip jus taip sugalvojat mano muza nuo manes nusisuko
QUOTE(relija @ 2008 10 15, 13:21)
Lauramama, aš be žodžių, fantastiškai mielas darbas
Papildyta:
Papildyta:
Aciu, is taves per myta ismokau plesyti
wow saunuole, darbstuole, sitiek gelyciu pridarei laaaaaabai grazu
Nu jo, gėlyčių tai pavarei Turbūt labai geras būdas relaksuotis? Sau štampuoji štampuoji štampuoji.......
QUOTE(relija @ 2008 10 15, 13:42)
Nu jo, gėlyčių tai pavarei Turbūt labai geras būdas relaksuotis? Sau štampuoji štampuoji štampuoji.......
Aga, relaksas nerealus, o jei dar be vaiko stampuociau tai isvis super butu, cia mes su mazium abudu stampavom.Jis man ant galvos sedejo ir reguliavo, viska tase, o as stengiausi nesuvaryt darbo, zodziu, paprakaitavau biski.
Lauramama
As tokio grozio niekam neatiduociau Gal tu sau poto kokia kopija susimeistruosi?
As tokio grozio niekam neatiduociau Gal tu sau poto kokia kopija susimeistruosi?
Ikeliu Justess pardei padaryta darbuka.
tas geliu sukuriukas toks realiai atrodantis kad pagalvociau kad cia rastuotas popierius ar digital SB....nuostabu
Laurute darbas nuostabus. Tiesiog likau apstulbusi nuo grožio
Mane irgi žavi tavo LO. Nuostabi idėja su vainiku, kuris iš nuotraukos pereina ant lapo.
Man tik norėtųsi ramunės vietoj žalios gėlytės. Bet tai ne esmė.
QUOTE(a Lua @ 2008 10 15, 16:24)
Neturejau
Aciu visoms!!!
Atiduoti negaila, nusibos Justess, tai pati atiduos.