Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Ikeliu Justess pardei padaryta darbuka. Kai ko truksta, bet parduotuvei ne viska galiu taip atvirai isdet mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Lauramama, aš be žodžių, fantastiškai mielas darbas bigsmile.gif
Kaip suštampavai gėlių sukurį bigsmile.gif , prasidedantį nuo vainikėlio.... Gėlių viduriukai iš eyeletsių bigsmile.gif Visos detalės tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man laaabai gražus šis tavo darbas.
Papildyta:
Ir labai profesionaliai nuplėštas popierius bigsmile.gif
Atsakyti
Wow, as irgi be zodziiu thumbup.gif
merginos, kaip jus taip sugalvojat ax.gif mano muza nuo manes nusisuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 15, 13:21)
Lauramama, aš be žodžių, fantastiškai mielas darbas  bigsmile.gif
Kaip suštampavai gėlių sukurį  bigsmile.gif , prasidedantį nuo vainikėlio.... Gėlių viduriukai iš eyeletsių  bigsmile.gif Visos detalės tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Man laaabai gražus šis tavo darbas.
Papildyta:
Ir labai profesionaliai nuplėštas popierius  bigsmile.gif

Aciu, is taves per myta ismokau plesyti lotuliukas.gif
Atsakyti
wow bigsmile.gif saunuole, darbstuole, sitiek gelyciu pridarei thumbup.gif laaaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
Nu jo, gėlyčių tai pavarei bigsmile.gif Turbūt labai geras būdas relaksuotis? Sau štampuoji štampuoji štampuoji....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 15, 13:42)
Nu jo, gėlyčių tai pavarei  bigsmile.gif  Turbūt labai geras būdas  relaksuotis? Sau štampuoji štampuoji štampuoji....... biggrin.gif

Aga, relaksas nerealus, o jei dar be vaiko stampuociau tai isvis super butu, cia mes su mazium abudu stampavom.Jis man ant galvos sedejo ir reguliavo, viska tase, o as stengiausi nesuvaryt darbo, zodziu, paprakaitavau biski.
Atsakyti
Lauramama blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif

As tokio grozio niekam neatiduociau blush2.gif Gal tu sau poto kokia kopija susimeistruosi?
Atsakyti
Ikeliu Justess pardei padaryta darbuka.

tas geliu sukuriukas toks realiai atrodantis kad pagalvociau kad cia rastuotas popierius ar digital SB....nuostabu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laurute darbas nuostabus. Tiesiog likau apstulbusi nuo grožio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mane irgi žavi tavo LO. wub.gif Nuostabi idėja su vainiku, kuris iš nuotraukos pereina ant lapo. wub.gif

Man tik norėtųsi ramunės vietoj žalios gėlytės. Bet tai ne esmė. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 10 15, 16:24)
Man tik norėtųsi ramunės vietoj žalios gėlytės. Bet tai ne esmė.  thumb_yello.gif

Neturejau mirksiukas.gif
Aciu visoms!!!
Atiduoti negaila, nusibos Justess, tai pati atiduos.
Atsakyti