O kur galima būtų surasti digital scrapbookingo temelę?
QUOTE(vazaza @ 2008 10 08, 09:38)
O kur galima būtų surasti digital scrapbookingo temelę?
"Mamos Kompiuteris" temoje....
a Lua: gerai pasidarbavai ir spejai ta mano popieriu ikasti. Apie Sanritos pastaba....manau nesiziretu jeigu apmainytu vietas. Juk tada drambliukas bus nusisukes nuo erdves ir pasveikinimo (ir nenores bendrauti )....cia gi dramblio stampukas...norint jo krypti pakeisti reiketu pirma stampuoti ant balto popieriaus, skanuoti--reverse arba Mirror image---> ir tada atspausdinti ant popieriaus ...per daug terliones. Man visai nekliuvo niekas
Sveiki as naujoke,labai esu susidomejusi sb darbeliais ,tikiuosi idomaus bendravimo su jumis. 4u.gif
tikimes ir bendravimo ir SB darbeliu
šitas labai man patiko wub.gif Čia kompiuterinis scrapbooking variantas? kur daugiau tokio stiliaus pavyzdžių galima pažiūrėti?
cia mes tradiciniu stilium uzsiemam: popierius+klijai. O toks stilius, pavyz. ikelei aastos, tai pavadinciau "minimal style scrapbooking arba modern minimal scrapbooking style" pagooglink siuos zodzius ir paziurek ka gausi
QUOTE(knopkė30 @ 2008 10 08, 15:52)
Sveiki as naujoke,labai esu susidomejusi sb darbeliais ,tikiuosi idomaus bendravimo su jumis.
Sveika atvykusi į sb puslapį. Laukiam tavo darbelių ir nuoširdaus bendravimo.
ir aš savo vieną atviruką pasirodysiu...tokis vaikiškinis......Jis jau padovanotas berniukui, trijų metukų proga.......
QUOTE(a Lua @ 2008 10 08, 10:11)
a Lua, nuostabi atvirute Labai puikiai spalvos suderintos
aLua ir Arminux puikūs darbeliai. Labai žavūs
O gal galite įkelti nuorodą į "Mamos kompiuteris" temą
Arminux, labai linksma atvirutė
Sanrita, kristi 13, Ačiū labai už pagyrimus. Jis buvo padarytas labai paskubomis, nebuvo laiko jo ilgai dėlioti, mąstyti, bet jis ir man labai patiko, toks tikras GREITAS sudėliojimas kartais pasiteisina......
Merginos, dėkui, man labai malonu, kad jums patiko! Dėkui, kad nepatingėjote pakomentuoti.
Sanrita, iš principo aš su tavim sutinku dėl tavo pastabos, bet Scrapukė jau už mane paaiškino, kame čia kampas. Tiesiog štampukas toks, į kitą pusę nežiūri. Dėkui Scrapukei už išsamų atsakymą
Arminux, niugi laaaaaaabai mielas atvirukas. Visas paveikslėlis - tai štampukas, ane?
Sanrita, iš principo aš su tavim sutinku dėl tavo pastabos, bet Scrapukė jau už mane paaiškino, kame čia kampas. Tiesiog štampukas toks, į kitą pusę nežiūri. Dėkui Scrapukei už išsamų atsakymą
Arminux, niugi laaaaaaabai mielas atvirukas. Visas paveikslėlis - tai štampukas, ane?
jo čia atvirukas darytas su štampukais, paskui truputį sendinta......
a Lua ir Arminux puikus atvirukai