Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(enija05 @ 2008 10 07, 15:01)
Merginos, o kai ant savo darbeliu klijuojate  iskilius ivairius zodzius ir skaiciukus  tai, jeigu teisingai suprantu, juos pasigaminate trafaretu pagalba, ar taip? mirksiukas.gif

ne visi tokie daikciukai kuriuos isvardinai (angliskai vadinasi "embellishments") : numeriai, sages, zodziai, raides kartonines ir kitokie 3D elementai perkami atskirai- jau gatavi. Nors ymanoma ir traferetais pasidaryti jei nera galimybiu nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 08 spalio 2008 - 01:00
Mano vakar dienos vaisius flirt.gif :

user posted image

Pagaliau radau kur pritaikyt rožines kniedes ir juostelę. hihihi.gif
Ir jau pradėjau naikinti muitinėj užlaikytą Scrapukės popierių. bigsmile.gif
Truputį pasendinau, truputį paštampavau, truputį pasiuvinėjau. Violetinis "popierius" - tai minkštutė medžiaga, gauta per mytą iš lauramamos - nu jau tokia maloni, lengvai karpoma. Lauramama, kur tu ją įsigijai? bigsmile.gif
Drambliukas - štampukas, iškirptas ir priklijuotas 3D.
Atsakyti
Miglota ir aš buvau užsukusi į tavo "blynus" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesiog miela, džiugu akis paganyti , detales pastebėti, spalvų gamą ir t.t.t.t. wub.gif wub.gif wub.gif Dabar lauksim jau kokio 100- uko bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(a Lua @ 2008 10 08, 08:11)

blink.gif blink.gif nu liuks atvirukas thumbup.gif thumbup.gif

O man ne iki scrapo šiuo metu doh.gif nors mūsų Cheri foto kalnų kalnai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 spalio 2008 - 08:21
irmulia, dėkui 4u.gif O kas yra? Užsakymais užbombinta?
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 10 08, 09:11)
nu laaabai grazus gavosi, o kas ten per popierius ant kurio drambliuka uzlipdei ax.gif
Atsakyti
a Lua, atvirukas labai puikus.
Spalvos, štampuotas užrašas, drambliukas thumbup.gif
Tik ... norisi apkeisti pusėmis ... drambliukas kad žiūrėtų į dešinę.
Ratą būčiau darius kairėje pusėje, užrašą dešinėje.

Mane fotografijos dėstytojas pastoviai uja už vaikų ir žmonių fotografavimą ir jų žiūrėjimą į kairę. Gal Scrapukė daugiau apie tokį požiūrį ką papasakos....
Mano dėstytojas dar tų tarybinių laikų ir jis aiškina, kad ... (jo žodžiais) tavo drambliukas žiūri į praeitį ir jam liūdna g.gif

Nžn, gal bereikalo klausau jo ... diedukas blink.gif

Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 10 08, 09:11)
Violetinis "popierius" - tai minkštutė medžiaga, gauta per mytą iš lauramamos - nu jau tokia maloni, lengvai karpoma. Lauramama, kur tu ją įsigijai?  bigsmile.gif

Visagalis - ebay rolleyes.gif, ten pirkau. Miela atvirute wub.gif
Atsakyti
Atvirutė faina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 08 07, 09:31)
Kaikurie darbeliai, kuriuos sukūrė scrapbooking forumo dalyvės, ir parodė 10-oje temoje:

user posted image

šitas labai man patiko wub.gif Čia kompiuterinis scrapbooking variantas? kur daugiau tokio stiliaus pavyzdžių galima pažiūrėti? atleiskit, jei nusišnekėjau, tik šiandien, pirmą kartą pamačiau tokį daiktą, kaip scrapbooking.
Atsakyti
Sveiki as naujoke,labai esu susidomejusi sb darbeliais ,tikiuosi idomaus bendravimo su jumis. 4u.gif
Atsakyti
pakoreguosiu savo klausimą: ar čia visos tradicinio scrapbooking entuziastės, ar yra ir kompiuterinio scrapbooking megėjų?
Mane sudomino kompiuterinis variantas. Kokiose svetainėse geriausia ieškoti nemokamų šablonų? Nes per google išmeta milijoną variantų, bet nieko normalaus g.gif
Atsakyti
dauguma tradicinio 4u.gif Bet kiek žinau yra ir digital (skaitmeninio) scrapbookingo tema smile.gif
Atsakyti