Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 10 05, 17:01)
vakar kol su merginom pliurpem, iskepiau dar viena blynuka  smile.gif

Nuostabi nuotrauka... wub.gif
Atsakyti
Pagirčiau ir aš, bet nematau verysad.gif pašalinta - per didelė nuotrauka cry.gif
Atsakyti
sumazinau, bet pasirodo nepakankamai blush2.gif

imetu dar karteli, gal dabar tiks blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Man tas pilkasis Miglotos darbelis tai labai thumbup.gif jis toks pilkas, bet visai ne nuobodus, o stilingas. Ir tekstas toks nuoširdus ir prasmingas. Gal tik juostelių, ant kurių jis surašytas, norėtųsi truputėlį elegantiškesnių. Bet visumoj tai thumbup.gif

Ir aš su savo pirmuoju projektu jau visai prie pabaigos, tai taip smagu smagu bigsmile.gif beliko keletą tekstų surašyt bigsmile.gif
Atsakyti
Toks subtilus, stilingas ir neperkrautas darbas.
Nuotrauka ir žodžiai - super mirksiukas.gif

Beja, palandžiojau po tavo blynus - yra labai kabinančių darbelių thumbup.gif

Atsakyti
Įkėliau naują- reabilituotą, 2 psl darbelį (LO)....čia tas darytas pas kaimynę...namuose dar prie jo padirbėjau, dabar nors nėra blush2.gif parodyti rolleyes.gif
Atsakyti
Miglota, tavo darbelis thumbup.gif ir labaiu primena ne pilką, o labiau žalsvą spalvą wub.gif

Srap8, - wub.gif man labai visos spalvos ir detalės, išdėstymas thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, toks tvarkingas ir teisingas darbelis.
Tarsi sakaitytum dienoraštį. Nuotraukos ir detalės kalba pačios.
Štai ko noriu išmokti.
Nuotrauka juodai balta - thumbup.gif Fotografavai su blicu ?
Po mėnesio keisim dukriukui lovytę, gal galėčiau pasiskolinti darbelio idėją blush2.gif
Atsakyti
Vis dairaus, dairaus po jūsų sukurtus grožius, gaudau idėjas po truputį. Pagaliau ir pati prisiruošiau dukrytei albumą pradėt daryt. Tai apsikroviau popieriais, nuotraukom ir galvoju nuo kurio galo pradėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 10 07, 03:38)
Scrapuke, toks tvarkingas ir teisingas darbelis.
Tarsi sakaitytum dienoraštį. Nuotraukos ir detalės kalba pačios.
Štai ko noriu išmokti.
Nuotrauka juodai balta -  thumbup.gif Fotografavai su blicu ?
Po mėnesio keisim dukriukui lovytę, gal galėčiau pasiskolinti darbelio idėją  blush2.gif

dėkui 4u.gif aišku kad gali pasiskolinti ar net ir kopijuoti idėją ar visą dizainą....gi tam ir dedu ir rodau savo darbelius- kad galbūt ką nors įkvėpsiu ir idėjų duosiu.
Nuotraukos darytos su bliku, bet nukreiptu į lubas...tokiu būdu ne per daug apšviečia. 4u.gif
Vis dairaus, dairaus po jūsų sukurtus grožius, gaudau idėjas po truputį. Pagaliau ir pati prisiruošiau dukrytei albumą pradėt daryt. Tai apsikroviau popieriais, nuotraukom ir galvoju nuo kurio galo pradėt... g.gif

pasirink pirmą, tau mieliausią idėją ir pirmyn. Lauksim rezultatų ir pasirodymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 spalio 2008 - 13:07
Srap8, - wub.gif man labai visos spalvos ir detalės, išdėstymas thumbup.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kai ant savo darbeliu klijuojate iskilius ivairius zodzius ir skaiciukus tai, jeigu teisingai suprantu, juos pasigaminate trafaretu pagalba, ar taip? mirksiukas.gif
Atsakyti