Atrodo busiu fena per toli laikius Na reikia dar zaisti
vakar kol su merginom pliurpem, iskepiau dar viena blynuka
Tau pries akis - visas pasaulis!
Nuostabus miestai, silti zmones, neitiketini nuotykiai,
nepamirstami ispudziai ir netiketumai.
Tikiu, kad tavo gyvenimas bus sviesus,
kad sutikti zmones bus tau geri ir myles tave,
kad tavo sirdis bus didele, bet mokes dziaugtis ir mazais dalykais.
Kaip smagu, kai visas pasaulis dar tau pries akis!
Tau pries akis - visas pasaulis!
Nuostabus miestai, silti zmones, neitiketini nuotykiai,
nepamirstami ispudziai ir netiketumai.
Tikiu, kad tavo gyvenimas bus sviesus,
kad sutikti zmones bus tau geri ir myles tave,
kad tavo sirdis bus didele, bet mokes dziaugtis ir mazais dalykais.
Kaip smagu, kai visas pasaulis dar tau pries akis!
! | Dėl perdidelio formato nuotrauka buvo pašalinta |
QUOTE(Miglota @ 2008 10 05, 16:01)
vakar kol su merginom pliurpem, iskepiau dar viena blynuka
gražu
Miglota, na tu ir pagreity pagavai
Neysizeisk, bet man sis darbelis kazko nekabina Puikios detales, nuostabi nuotrauka Bet nekabina...
Neysizeisk, bet man sis darbelis kazko nekabina Puikios detales, nuostabi nuotrauka Bet nekabina...
Tosk, cia nera del ko isizeist, kiekvienam savo
Miglota, o man labai labai mielas darbelis, nu o nuotrauka tai iš viso SUPER........ Ir labai gerai, kad visas darbelis toks be spalvų.........tikrai įdomus......Tik gal tas baltas juosteles ant kurių užrašas) būčiau iki tų nerinukų stūmus, kad neliktų to tarpelio........(jei supratai, ką norėjau parašyti).....
Matau, kad tikrai daug dirbi........ visos priemones tik perkam, o darbelių mažai kas rodosi.....O tu ŠAUNUOLĖ, tik nenuleisk rankų sekmės tau ir toliau.......
Matau, kad tikrai daug dirbi........ visos priemones tik perkam, o darbelių mažai kas rodosi.....O tu ŠAUNUOLĖ, tik nenuleisk rankų sekmės tau ir toliau.......
QUOTE(Tosk @ 2008 10 05, 17:45)
Miglota, na tu ir pagreity pagavai
O mane kabina, labai taisyklinga ir architekturiska lapo kompozicija, nuotrauka-super, neperkrautas, detales tinkamos (drugeliai - lyg skrydis, polekis), su splavom viskas gerai. Nu mano stiliaus.
aciu
is tiesu, kartais visai idomu isgirst ir kitokia nuomone ir tai nebutinai yra kritika, tiesiog kitoks skonis ar suvokimas
is tiesu, kartais visai idomu isgirst ir kitokia nuomone ir tai nebutinai yra kritika, tiesiog kitoks skonis ar suvokimas
Taip, spalvu atzvilgiu darbelis super, tik man noretusi, kad tie baltu lapuku krasteliai (kur tekstas parasytas) butu ne tiesus, o su ornamentu, na pvz, jeigu kirptume figurinemis zirklemis, ....ir tos baltos juosteles su natomis irgi krasteliai butu su ornamentu truksta siokio tokio ,,sunkumo" ...na tikiuos suprantamai parasiau ... bet tai tik mano nuomone
o man Miglotos LO labiausiai truksta...pacio darbelio vaizdo ...darbe man foto is photobucket ir kitu foto saitu nerodo ir neatidaro tad net nzn , bet galiu pasakyt kad tau tikrai kepasi blynai kai sviestu patepti. Man tas 2 psl LO pas kaimynkos scrapukes tik per kelias valandas gavosi tai reikia man is Miglotos sviesto skolintis ...ideju turiu labai daug, bet sviesto jas kepti
nu tu saunuole Miglota, su tokiais vakaryksciais trugdziai toki grazu padariai , man tai laaabaaai limpa , o spalvos aplamai labai gerai ziurisi, o nuotrauka tai as visai suzaveta nu kaip cia dar tamstele paliaupsinti , ko tai zodziai pasibaige
Miglota, paskutinis tavo darbelis toks mielas na, kaip ir ankstesnieji. toks švelnus, toks gražus. man jis labai patinka