Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Enija05 apie sb priemones ir prekinimosi ypatumus mes dalijames cionais http://www.supermama...;#entry20197714 . 4u.gif Tikiu, kad kai perskaitysi surasi daug atsakymu y tavo klausimus ir aisku kils dar naujesniu 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 03, 07:45)

nuotrauka nekokybiska  blush2.gif

o Kokios ten laukines uogytes renkamos?...labai tinka kad atkuriai tas uogytes su brads...tinka ir prie temos ir kad subalansuoja su ryskiai raudona striuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 04, 00:58)
o Kokios ten laukines uogytes renkamos?...labai tinka kad atkuriai tas uogytes su brads...tinka ir prie temos ir kad subalansuoja su ryskiai raudona striuke thumbup.gif

bruknes mirksiukas.gif

Linutuk, aha, naujas ten, tik vakar baigiau, bet pirmiausia senaji idejau mirksiukas.gif
mano vakarykstis blynukas 4u.gif
user posted image

tik si nuotrauka irgi nepavyko, nebeuzteko ryskumo krasciukam, be to darbe ant zaliu veltiniu juosteliu vakar vakare dar apsigyveno kelios boruzytes (ir klaidas uzmaskavau tekste blush2.gif )
pavadinimas - lauke/keliaujant niekada nesuruges/piktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 spalio 2008 - 12:36
Miglota, labai gražu bigsmile.gif
O jūs darot scrapbooking atvirutes? ax.gif šiaip pabandysiu ir kelis atvirukus sukurti, kai turėsiu priemones bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 04, 10:10)
Linutuk, aha, naujas ten, tik vakar baigiau, bet pirmiausia senaji idejau mirksiukas.gif
mano vakarykstis blynukas  4u.gif
pavadinimas - lauke/keliaujant niekada nesuruges/piktas  smile.gif
nu tai gerai, tada ne paranoja man blush2.gif
o dabar apie darbeli
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nezinau kur tu ten ka nutupdei, ar uzmaskavai vakar, bet man ziurisi thumbup.gif , ir nuotrauku isdestymas taip lyg liptu i kalniuka, ir tie vabaliukai balti wub.gif , nezinau kaip ten pagal tas taisykles tyretu buti, bet manau kad taisykles tam ir yra, kad jas lauzyti mirksiukas.gif vienu zodziu darbuokis toliau ir dziugink mano akis ax.gif
Atsakyti
Miglota tu kaip visada pavarai. Paskutiniai du darbeliai tiesiog pasaka wub.gif . Na niekaip nesuprantu iš kur pas tavę tiek fantazijos g.gif .
Paskutiniu metu mano galvelėje apsigyveno voratinkliai visiškai nieko nekuriu. Nesugalvoju. Pabėgo nuo manęs mūza verysad.gif
Atsakyti
Miglota, o kaip tu padarei is veltinio juosteles ornamenta? p.s. grazus darbelis
Atsakyti
Miglota vel nuostabus darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ar tuos drugelius, vabaliukus embossinai? O pavadinimas nu jau toks norvegiskas lotuliukas.gif

QUOTE(enija05 @ 2008 10 04, 17:37)
Miglota, o kaip tu padarei is veltinio juosteles ornamenta? p.s. grazus darbelis

Tos veltinio juosteles jau yra gatavos, su antroje puseje esanciais klijais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 04, 18:07)
Pažiūrėjus šią temelę ir man kilo minčių kažką padaryti, tik noriu pasiteirauti: ar iš šio 7gypsies tinklapio prekes kaip nors galima atsisiųsti į Lietuvą?
jie i Lt nesiuncia tik i amerika ir i kanada, nebent tartis per tarpininkus
o siaip apie priemones stengiames kalbeti ir klausineti Scrapbooking priemonės #2, kur rasti nusipirkti (LT ir ne tik) temoje mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 04, 16:08)
(P.S. Beja, mano nuomone, sis LO daug tobulesnis uz praeita thumbup.gif )

diskutavom vakar apie tai su lauramama, ji ta pati sake, bet as ir pati matau.. ne visi darbeliai vienodai grazus iseina blush2.gif

Tosk, del pavadinimo ilgai galvojau, nes nenorejau daryt tokio, kai pas puse norvegiu puslapiai su tokiais padaryti, bet geresnio nesugalvojau, tai taip ir liko biggrin.gif o vabaliukai visi embosinti su balta pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 04, 22:46)
Tosk, del pavadinimo ilgai galvojau, nes nenorejau daryt tokio, kai pas puse norvegiu puslapiai su tokiais padaryti, bet geresnio nesugalvojau, tai taip ir liko  biggrin.gif  o vabaliukai visi embosinti su balta pudra  mirksiukas.gif

O man ta spavadinimas toks wub.gif lotuliukas.gif Kai susitiksim, turesi mane pamokyti embossinti, net vat jau kelinta diena bandau, bet niekaip nepavyksta ax.gif Pleassss... 4u.gif Va del to pastrigau su dabartiniu LO. Siandien numojau rankas, kad neiseina ta technika, tad pavadinima teks kitaip daryti.
Atsakyti
kaip embosinu rodziau per meeta, bet taves jau nebebuvo smile.gif

stampuka patupdai i embosing rasala, as naudoju versa mark, uzstampuoji, paberi norimos spalvos pudros arba ju misinio, nubarstai likucius ir atsargiai kaitini nelaikydama ilgai toj pacioj vietoj kol pradeda lydytis.. as paskutiniam darbeli truputi padeginau nuotrauka, nes per ilgai palaikiau doh.gif

http://www.youtube.c...h?v=FDCwq2MTfsY
http://www.youtube.c...h?v=GvZEVu3HU7k

pasiziurek youtube daug pavyzdziu yra wink.gif bet jei noresi - butinai parodysiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 04 spalio 2008 - 21:21