Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

aciu 4u.gif

QUOTE(babyface @ 2008 10 03, 17:38)
Miglota, nuostabus darbelis  thumbup.gif Kaip graziai sugalvojai su tais klevo lapais  thumbup.gif Ten stampavai, kiek suprantu, ane?  smile.gif

lapai stampuoti ir ant virsaus pritvirtinti zali bradz smile.gif o lapas tarp nuotraku embosintas mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota o as galvoju kur ji uzsislapstinus sedi, o ji pasirodo darbuojasi thumbup.gif , ne taip kaip cia visos tik liezuviais mala blush2.gif ziurisi graziai, man labai grazios nuotraukos su gamtos vaizdeliais 4u.gif , o jau tie stampuoti lapai wub.gif , o pavadinimas su rub-ons darytas? o kaip pavadinimas issivercia? blush2.gif
Atsakyti
Linutuk, sita buvau jau i meeta atsivezus biggrin.gif

pavadinimo juodoji dalis tai ant spec juosteles su aparatu isspaustos raides, o apskritimai tai chipboards su a la akmenu motyvais.
sunku man su vertimais.. biggrin.gif kazkas panasaus i pasivaiksciojimas po kalnus su mociute. ruduo 2008 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 03, 19:30)
Linutuk, sita buvau jau i meeta atsivezus  biggrin.gif

pavadinimo juodoji dalis tai ant spec juosteles su aparatu isspaustos raides, o apskritimai tai chipboards su a la akmenu motyvais.
sunku man su vertimais..  biggrin.gif  kazkas panasaus i pasivaiksciojimas po kalnus su mociute. ruduo 2008  smile.gif

wub.gif Labai grazu, tik nukreivinai truputeli, bet manau,kad cia nuo ambossinimo truputi popieruks susibangavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 10 03, 18:48)
wub.gif  Labai grazu, tik nukreivinai truputeli, bet manau,kad cia nuo ambossinimo truputi popieruks susibangavo  g.gif

1,2 cm lotuliukas.gif
aha, tikrai susibangavo truputi, bet taip smarkiai nenukreivinciau biggrin.gif fotografavau su MB wide angle objektyvu, cia fotikas iskraipe doh.gif
Atsakyti
Miglota nuostabu wub.gif Prisipazink... Is kur nurovei ta briedy? wub.gif wub.gif bigsmile.gif Labai grazu tie stampuoti krentantys lapai. O ar nenorejai kelis ir ten nuenbossint? Nes tas didelis lapas viduryje toks vienisas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 10 03, 22:46)
1,2 cm  lotuliukas.gif
aha, tikrai susibangavo truputi, bet taip smarkiai nenukreivinciau  biggrin.gif  fotografavau su MB wide angle objektyvu, cia fotikas iskraipe  doh.gif

Va va... Man ir kartais gaunas iskreiptumas. O as dar kartai kai ant kedes pastacius paveiksluoju, tai dar savaime truputy islinksta.
Atsakyti
briedzius pirko MB, bet nebepamena kur doh.gif o del tu lapu, tai ten istisas stampas, nors galejau ir isembosint ten, bet po to pamaniau, kad jau bus per daug, nes ir bradzu prikroviau blush2.gif
Atsakyti
Miglota puikus parasiukas mirksiukas.gif Tau taip tinka lotuliukas.gif Beje distress ink jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 10 03, 19:23)
Miglota puikus parasiukas mirksiukas.gif Tau taip tinka lotuliukas.gif Beje distress ink jau gavau 4u.gif

aciu blush2.gif
thumbup.gif parasyk i az kiek as tau skolinga ir tada kai grisiu is LT bandysim derint atsiemima kazkokiu budu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 03, 19:30)
Linutuk, sita buvau jau i meeta atsivezus  biggrin.gif
nu viskas, mano diagnoze aiski doh.gif laikas liezuvi pritrumpinti doh.gif , nu bet nepazinau visai sio tavo darbelio, ir zinok parasiuke dar vieno tavo darbelio nepazinau nors tu ka, bet gal jau patylesiu, kad jau visai neapsijuokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 03, 23:22)
nu viskas, mano diagnoze aiski  doh.gif  laikas liezuvi pritrumpinti  doh.gif , nu bet nepazinau visai sio tavo darbelio, ir zinok parasiuke dar vieno tavo darbelio nepazinau nors tu ka, bet gal jau patylesiu, kad jau visai neapsijuokti  blush2.gif

Linutukai, tai kad Miglota dar nesuspejo pasigirti tuo darbeliu hihihi.gif Bet vat y parasiuka ydejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai grazus visu darbeliai, saunuoles!
Gal as cia busiu ir ne i tema, bet , kur Jus Vilniuje ta scrapbookingo popieriu perkate, kaip zinau yra ,,Meno muza" netoli Vokieciu gatves, taip pat ,,Popieriu pasaulis, Savanoriu g. kur galima kai ko pasirankioti. O, KUR DAR BUTU GALIMA ISIGYTI?
Zinoma internetu, bet man pasirode, kad ten viskas pakankamai brangoka.Kokiame internetiniame puslapyje jus ji perkate?
Aciukas
Atsakyti