Miglota o as galvoju kur ji uzsislapstinus sedi, o ji pasirodo darbuojasi , ne taip kaip cia visos tik liezuviais mala ziurisi graziai, man labai grazios nuotraukos su gamtos vaizdeliais , o jau tie stampuoti lapai , o pavadinimas su rub-ons darytas? o kaip pavadinimas issivercia?
pavadinimo juodoji dalis tai ant spec juosteles su aparatu isspaustos raides, o apskritimai tai chipboards su a la akmenu motyvais. sunku man su vertimais.. kazkas panasaus i pasivaiksciojimas po kalnus su mociute. ruduo 2008
pavadinimo juodoji dalis tai ant spec juosteles su aparatu isspaustos raides, o apskritimai tai chipboards su a la akmenu motyvais.
sunku man su vertimais.. kazkas panasaus i pasivaiksciojimas po kalnus su mociute. ruduo 2008
Miglota nuostabu Prisipazink... Is kur nurovei ta briedy? Labai grazu tie stampuoti krentantys lapai. O ar nenorejai kelis ir ten nuenbossint? Nes tas didelis lapas viduryje toks vienisas Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 10 03, 22:46)
1,2 cm
aha, tikrai susibangavo truputi, bet taip smarkiai nenukreivinciau fotografavau su MB wide angle objektyvu, cia fotikas iskraipe
briedzius pirko MB, bet nebepamena kur o del tu lapu, tai ten istisas stampas, nors galejau ir isembosint ten, bet po to pamaniau, kad jau bus per daug, nes ir bradzu prikroviau
nu viskas, mano diagnoze aiski laikas liezuvi pritrumpinti , nu bet nepazinau visai sio tavo darbelio, ir zinok parasiuke dar vieno tavo darbelio nepazinau nors tu ka, bet gal jau patylesiu, kad jau visai neapsijuokti
nu viskas, mano diagnoze aiski laikas liezuvi pritrumpinti , nu bet nepazinau visai sio tavo darbelio, ir zinok parasiuke dar vieno tavo darbelio nepazinau nors tu ka, bet gal jau patylesiu, kad jau visai neapsijuokti
Sveikutes, labai grazus visu darbeliai, saunuoles! Gal as cia busiu ir ne i tema, bet , kur Jus Vilniuje ta scrapbookingo popieriu perkate, kaip zinau yra ,,Meno muza" netoli Vokieciu gatves, taip pat ,,Popieriu pasaulis, Savanoriu g. kur galima kai ko pasirankioti. O, KUR DAR BUTU GALIMA ISIGYTI? Zinoma internetu, bet man pasirode, kad ten viskas pakankamai brangoka.Kokiame internetiniame puslapyje jus ji perkate? Aciukas