Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Vasara gimusi, thumbup.gif darbeliai. Kiekviename iš jų yra tokių mielų detalių wub.gif Ragana superinė lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms labai dekui uz gerus atsiliepimus(bet kaip sakoma pati prisiprasiau,kadangi neprasiau pastabu ir kritikos lotuliukas.gif )
Babyface viskas cia ranka rasyta tik "Parnidzio kopa"-rub-on'ai , o "Nida"karpyta ranka 4u.gif
Atsakyti
Vasara gimusi, pritariu merginoms, kurios įvertino tave kaip super slapukę bigsmile.gif Kaip tu iškentėjai neparodžius ???
Darbeliai labai faini, jei turi dar - trauk į dienos šviesą wink.gif lotuliukas.gif

Įmetu ir čia darbelius, kuriuos sumeistravom per meet'ulį. Buvo kelios, kurios savo pirštukais dirbo, tačiau prie darbų prisidėjo visos merginos be išimties: kas patarinėjo, kas komentavo, kas ištisai pliurpė, kas juokėsi už pilvų susiėmusios lotuliukas.gif ....
Vž, buvo fantastikainerealiaisuerfainas kūrybos procesas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vasara gimusi, labai gražu wub.gif
O aš tai pirksiu visas priemones tik nuo spalio vidurio... rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu kurti bigsmile.gif
Papildyta:
Relija, nuostabu bigsmile.gif pavydžiu jum baltai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 09 30, 05:31)
Vasara gimusi, labai gražu  wub.gif 
O aš tai pirksiu visas priemones tik nuo spalio vidurio...  rolleyes.gif  Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu kurti  bigsmile.gif
Papildyta:
Relija, nuostabu  bigsmile.gif pavydžiu jum baltai  blush2.gif

lauksim pasirodymo, o iki Spalio vidurio sukaupsi ideju ir tada galesi kibt i darbus.
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 09 28, 12:15)
Ok, lauksiu smile.gif

Padariau ir įkėliau į blog'ą mirksiukas.gif
Dar atidarant naują temą reikės patobulinti mūsų scrapfanatikizmo sarašą "Pozymiai kad pagavai scrap'o virusą (darbeliui "pasiskolinau" vieną dalykėlį iš darbo valgyklos lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 01, 08:16)
Padariau ir įkėliau į blog'ą  mirksiukas.gif
Dar atidarant naują temą reikės patobulinti mūsų scrapfanatikizmo sarašą "Pozymiai kad pagavai scrap'o virusą (darbeliui "pasiskolinau" vieną dalykėlį iš darbo valgyklos  lotuliukas.gif )

Ok, paskaitysiu.
O šiaip jei įdomu apie mane - labai mėgstu meną... Pati kuriu web svetainėms dizainą, fotografuoju, piešiu... bigsmile.gif
Kiek idėjų jau turiu! Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu pradėt kažką kurt. wub.gif
Atsakyti
Džene laukiu nsulaukiu tavo darbelių mirksiukas.gif
Skrapuke tavo darbas kaip visada nuostabus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 10 01, 10:51)
Ok, paskaitysiu.
O šiaip jei įdomu apie mane - labai mėgstu meną... Pati kuriu web svetainėms dizainą, fotografuoju, piešiu...  bigsmile.gif
Kiek idėjų jau turiu! Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu pradėt kažką kurt.  wub.gif

labai laukiu ir as 4u.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 10 01, 11:11)
Džene laukiu nsulaukiu tavo darbelių mirksiukas.gif
Skrapuke tavo darbas kaip visada nuostabus. thumbup.gif

dekui, smagu kai kam kitam (ne sau paciai lotuliukas.gif ) patinka 4u.gif

*Įkeliau A Lua's konkursinį. Labai man LABAI thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

nuotrauka nekokybiska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 03, 15:45)

Gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Miglota, nuostabus darbelis thumbup.gif Kaip graziai sugalvojai su tais klevo lapais thumbup.gif Ten stampavai, kiek suprantu, ane? smile.gif
Atsakyti