Vasara gimusi, darbeliai. Kiekviename iš jų yra tokių mielų detalių Ragana superinė
Visoms labai dekui uz gerus atsiliepimus(bet kaip sakoma pati prisiprasiau,kadangi neprasiau pastabu ir kritikos )
Babyface viskas cia ranka rasyta tik "Parnidzio kopa"-rub-on'ai , o "Nida"karpyta ranka
Babyface viskas cia ranka rasyta tik "Parnidzio kopa"-rub-on'ai , o "Nida"karpyta ranka
Vasara gimusi, pritariu merginoms, kurios įvertino tave kaip super slapukę Kaip tu iškentėjai neparodžius ???
Darbeliai labai faini, jei turi dar - trauk į dienos šviesą
Įmetu ir čia darbelius, kuriuos sumeistravom per meet'ulį. Buvo kelios, kurios savo pirštukais dirbo, tačiau prie darbų prisidėjo visos merginos be išimties: kas patarinėjo, kas komentavo, kas ištisai pliurpė, kas juokėsi už pilvų susiėmusios ....
Vž, buvo fantastikainerealiaisuerfainas kūrybos procesas.
Darbeliai labai faini, jei turi dar - trauk į dienos šviesą
Įmetu ir čia darbelius, kuriuos sumeistravom per meet'ulį. Buvo kelios, kurios savo pirštukais dirbo, tačiau prie darbų prisidėjo visos merginos be išimties: kas patarinėjo, kas komentavo, kas ištisai pliurpė, kas juokėsi už pilvų susiėmusios ....
Vž, buvo fantastikainerealiaisuerfainas kūrybos procesas.
QUOTE(Dženė @ 2008 09 30, 05:31)
Vasara gimusi, labai gražu
O aš tai pirksiu visas priemones tik nuo spalio vidurio... Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu kurti
Papildyta:
Relija, nuostabu pavydžiu jum baltai
O aš tai pirksiu visas priemones tik nuo spalio vidurio... Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu kurti
Papildyta:
Relija, nuostabu pavydžiu jum baltai
lauksim pasirodymo, o iki Spalio vidurio sukaupsi ideju ir tada galesi kibt i darbus.
QUOTE(Dženė @ 2008 09 28, 12:15)
Ok, lauksiu
Padariau ir įkėliau į blog'ą
Dar atidarant naują temą reikės patobulinti mūsų scrapfanatikizmo sarašą "Pozymiai kad pagavai scrap'o virusą (darbeliui "pasiskolinau" vieną dalykėlį iš darbo valgyklos )
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 01, 08:16)
Padariau ir įkėliau į blog'ą
Dar atidarant naują temą reikės patobulinti mūsų scrapfanatikizmo sarašą "Pozymiai kad pagavai scrap'o virusą (darbeliui "pasiskolinau" vieną dalykėlį iš darbo valgyklos )
Ok, paskaitysiu.
O šiaip jei įdomu apie mane - labai mėgstu meną... Pati kuriu web svetainėms dizainą, fotografuoju, piešiu...
Kiek idėjų jau turiu! Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu pradėt kažką kurt.
Džene laukiu nsulaukiu tavo darbelių
Skrapuke tavo darbas kaip visada nuostabus.
Skrapuke tavo darbas kaip visada nuostabus.
QUOTE(Dženė @ 2008 10 01, 10:51)
Ok, paskaitysiu.
O šiaip jei įdomu apie mane - labai mėgstu meną... Pati kuriu web svetainėms dizainą, fotografuoju, piešiu...
labai laukiu ir as
QUOTE(kristi13 @ 2008 10 01, 11:11)
dekui, smagu kai kam kitam (ne sau paciai ) patinka
*Įkeliau A Lua's konkursinį. Labai man LABAI
nuotrauka nekokybiska
Miglota, nuostabus darbelis Kaip graziai sugalvojai su tais klevo lapais Ten stampavai, kiek suprantu, ane?