Na, kadangi mano darbelio nėra - galiu būt kantresnė
Del manes balsavimas gali testis, bet komentuosiu darbus tik kai pasibaigs balsavimas
Paliekam dar kelias dienas balsavimui. Juk šiandien tik pirmadienis, savaitgalį daug kas neužsuka čionai.
relija, nu ......... nespėsiu gi aš jūros sukurti iki trečiadienio Neturėsiu ką lydyt pas lauramamą Atviruką darau. Vėl. Bet, ko gero, paskutinį. Nes Scrapukės žodžiai apie tai, kad tikrai nedaug žmonių, kurie atvirukų neišmeta, privertė susimąstyti, ar verta man juos taip dažnai daryti.
relija, nu ......... nespėsiu gi aš jūros sukurti iki trečiadienio Neturėsiu ką lydyt pas lauramamą Atviruką darau. Vėl. Bet, ko gero, paskutinį. Nes Scrapukės žodžiai apie tai, kad tikrai nedaug žmonių, kurie atvirukų neišmeta, privertė susimąstyti, ar verta man juos taip dažnai daryti.
Jokio skirtumo man kiek laiko balsuosim. Pats smalsumas buvo pamatyti konkursinius darbelius o visa kitą man visai neturi reikšmės.
ok, balsavimas uzsidarys treciadieni 24 val LT laiku. pirmos dvi pirmunes galbut pradekite galvot apie nauja tema, kad neuzsidelstu naujos temos skelbimas.
pirma karta sioje temoje sakau LABAS visoms darbstuolems,pleputems ir kitokioms saunuolems ne viena karta varvinau seile, ziuredama i jusu pasakiskus,siltus darbelius tik vis neprisiruosiu kazka padaryti pati,taciau tik iki siandien kaip tik drauge laukiasi ir visai butu smagu kazka sukurpti dovanu busimam mazyliui,tikiuosi kas nors pavyks ir man,dabar esu apimta ikvepimo,tai mintyse visokiu ideju kirba na jei ka realizuosiu gal ir as cia pasirodysiu
QUOTE(Dovija @ 2008 08 15, 12:32)
pirma karta sioje temoje sakau LABAS visoms darbstuolems,pleputems ir kitokioms saunuolems ne viena karta varvinau seile, ziuredama i jusu pasakiskus,siltus darbelius tik vis neprisiruosiu kazka padaryti pati,taciau tik iki siandien kaip tik drauge laukiasi ir visai butu smagu kazka sukurpti dovanu busimam mazyliui,tikiuosi kas nors pavyks ir man,dabar esu apimta ikvepimo,tai mintyse visokiu ideju kirba na jei ka realizuosiu gal ir as cia pasirodysiu
sekmes, ir butinai pasirodyk, mes labai tikimes daugiau publikos uzkresti tokiu graziu virusu kiekviena sio viruso auka labai laukiama
Dovija, sveika prisijungus prie mūsų Lauksim tavo pirmojo blyno
Dovija: sveika papuolus i musu gretas. Jei kils klausimu darant savo blyna, drasiai cia konsultuokis...merginos cia daug ka gali patarti.
Dovija sveika prisijungusi Labai lauksim pasirodant su darbeliais. Jei reiks patarimu, visuomet stengsimes padeti. Mes cia draugiskos - nesikandziojam
Dovija, sveika prisijungus Trauk viską iš stalčių ir bandyk startuot, o jei kas bus neaišku klausk, bet pirmiausia pasiskaityk senas temas - ten daug gerų atsakymų rasi
sėkmės
sėkmės
dekui jums uz palaikyma na meginau kazka daryti,siaip sau,kazka panasaus kaip i uzrasu knygute gal...bet net nezinau...kazkaip isivaizdavau vienaip,kai pradejau daryt gavos kazkaip kitaip..ir nelabai man patinka... na dar nebaigiau,tai net nezinau ar apsimokes cia jums rodyt ar as cia is vis i tema pataikysiu...