QUOTE(Dženė @ 2008 09 28, 08:37)
Agneja, dėkoju už paaiškinimus Bandysiu ką nors pirktis, ir kurti, ir tuomet jums parodyti
sveika prisijungus Man didziausias malonumas kaip dar viena scrap'o auka pagaunam
Daugiausia pinigu investuok i gera kokybiska popieriu: vienspalvi ir rastuota. Taip pat reikia tureti ir irankiu:popieriui pjaut, skylamusiu, ir t.t Viska kitka: juosteles, sagutes, gelytes galima surasti ne scrap'o parduotuvese.
Lauksim darbeliu.
As planuoju blog'e (nuoroda parase), sekanti darbeli aprasyti visa savo kurybos metoda nuo nuotraukos-->popieriaus pasirinkima--> detaliu/elementu parinkima--> ir dizaina issamiai aprasyti. Gal pades zinot tokiu budu nuo ko pradet? Uz keliu dienu ikelsiu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 28, 19:35)
sveika prisijungus Man didziausias malonumas kaip dar viena scrap'o auka pagaunam
Daugiausia pinigu investuok i gera kokybiska popieriu: vienspalvi ir rastuota. Taip pat reikia tureti ir irankiu:popieriui pjaut, skylamusiu, ir t.t Viska kitka: juosteles, sagutes, gelytes galima surasti ne scrap'o parduotuvese.
Lauksim darbeliu.
As planuoju blog'e (nuoroda parase), sekanti darbeli aprasyti visa savo kurybos metoda nuo nuotraukos-->popieriaus pasirinkima--> detaliu/elementu parinkima--> ir dizaina issamiai aprasyti. Gal pades zinot tokiu budu nuo ko pradet? Uz keliu dienu ikelsiu
Lauksim darbeliu.
Ok, lauksiu
Sveikos brangiosios scrapintojos na,kadangi siandien temute antram puslapy,tai pagalvojau,gal reik ja pagyvinti (t.y. viena musu burio mielybe patare tai padaryti pamaciusi darbelius padrasino,nors man geda kiek,bet gi visos nuo kazko pradedam).Aisku prasau labai jau nekritikuoti,kadangi daryta daugiau negu kad pries metus (apie jokias scrap priemones net svajot tada negalejau ir dariau is to,kas po ranka buvo, o ir apie scrap'a neka ir zinojau),viskas priklijuota ir nieko keist nezadu. o dar ir fotografuot nemoku normaliai. Ypac to dvigubo puslapio negaliu niekaip dorai nufotografuot. VZ profes-fotografes neziurekit
Jusu teismui (brac, turbut jau reik sleptis krumuose )
Jusu teismui (brac, turbut jau reik sleptis krumuose )
ooo Vasara gimusi, kokius grozius buvai uzslepusi ir tiek ilgai nerodei man labai grazus, silti puslapiukai, nu reikia turet labai gera fantazija, kad be spec priemoniu, be papuosimu, sitaip padaryt... man grazu
cia tokie darbeliai tai kaip paskatinimas, manau, tiems kas nenori labai daug pinigeliu isleisti, bet nori tureti grazu albuma juk galima ir paprastomis priemonemis papuost, nu super
cia tokie darbeliai tai kaip paskatinimas, manau, tiems kas nenori labai daug pinigeliu isleisti, bet nori tureti grazu albuma juk galima ir paprastomis priemonemis papuost, nu super
na ir slapuke, bet saunuole, labai faini darbai, o ragana tai is viso superine
Vasara gimusi, nu tu duodi
Jei tokia pradžia, tai kas bus toliau ?
Šaunuolė
Jei tokia pradžia, tai kas bus toliau ?
Šaunuolė
Vasara gimusi nu bet tikrai uzsislapstinus buvai , ir dar tokie fainuoliski darbeliai, verti pagyrimo , ir pritariu miglotai 100%, ragana tai
Vasara gimusi, kaip gražu O tuos užrašus ranka rašei ar karpytos raidelės? Labai gražus šriftas Bet kaip super padaryta Net negalėčiau patikėt kad tai pirmieji tavo darbeliai
Vasara gimusi Labai Mieli darbeliai
vasara gimusi: man labai patiko antras...kaip isradingai isdestai foto nuo tolimo iki artejancio..kaip multi-filmuku animacija... efektas
oho kiek iškarto grožių Vasara gimusi tikrai nepatikėčiau, kad čia pirmieji darbeliai labai kruopščiai ir gražiai padaryta