Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Agneja, dėkoju už paaiškinimus 4u.gif Bandysiu ką nors pirktis, ir kurti, ir tuomet jums parodyti bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 09 28, 08:37)
Agneja, dėkoju už paaiškinimus  4u.gif  Bandysiu ką nors pirktis, ir kurti, ir tuomet jums parodyti  bigsmile.gif  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif Man didziausias malonumas kaip dar viena scrap'o auka pagaunam biggrin.gif
Daugiausia pinigu investuok i gera kokybiska popieriu: vienspalvi ir rastuota. Taip pat reikia tureti ir irankiu:popieriui pjaut, skylamusiu, ir t.t Viska kitka: juosteles, sagutes, gelytes galima surasti ne scrap'o parduotuvese.
Lauksim darbeliu.
As planuoju blog'e (nuoroda parase), sekanti darbeli aprasyti visa savo kurybos metoda nuo nuotraukos-->popieriaus pasirinkima--> detaliu/elementu parinkima--> ir dizaina issamiai aprasyti. Gal pades zinot tokiu budu nuo ko pradet? Uz keliu dienu ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 28, 19:35)
sveika prisijungus 4u.gif Man didziausias malonumas kaip dar viena scrap'o auka pagaunam biggrin.gif
Daugiausia pinigu investuok i gera kokybiska popieriu: vienspalvi ir rastuota. Taip pat reikia tureti ir irankiu:popieriui pjaut, skylamusiu, ir t.t Viska kitka: juosteles, sagutes, gelytes galima surasti ne scrap'o parduotuvese.
Lauksim darbeliu.
As planuoju blog'e (nuoroda parase), sekanti darbeli aprasyti visa savo kurybos metoda nuo nuotraukos-->popieriaus pasirinkima--> detaliu/elementu parinkima--> ir dizaina issamiai aprasyti. Gal pades zinot tokiu budu nuo ko pradet? Uz keliu dienu ikelsiu mirksiukas.gif

Ok, lauksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios scrapintojos 4u.gif na,kadangi siandien temute antram puslapy,tai pagalvojau,gal reik ja pagyvinti (t.y. viena musu burio mielybe patare tai padaryti pamaciusi darbelius blush2.gif padrasino,nors man geda kiek,bet gi visos nuo kazko pradedam).Aisku prasau labai jau nekritikuoti,kadangi daryta daugiau negu kad pries metus (apie jokias scrap priemones net svajot tada negalejau ir dariau is to,kas po ranka buvo, o ir apie scrap'a neka ir zinojau),viskas priklijuota ir nieko keist nezadu. o dar ir fotografuot nemoku normaliai. Ypac to dvigubo puslapio negaliu niekaip dorai nufotografuot. VZ profes-fotografes neziurekit lotuliukas.gif doh.gif
Jusu teismui (brac, turbut jau reik sleptis krumuose lotuliukas.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 29 rugsėjo 2008 - 18:39
ooo bigsmile.gif Vasara gimusi, kokius grozius buvai uzslepusi ir tiek ilgai nerodei wub.gif man labai grazus, silti puslapiukai, nu reikia turet labai gera fantazija, kad be spec priemoniu, be papuosimu, sitaip padaryt... bigsmile.gif man grazu 4u.gif
cia tokie darbeliai tai kaip paskatinimas, manau, tiems kas nenori labai daug pinigeliu isleisti, bet nori tureti grazu albuma thumbup.gif juk galima ir paprastomis priemonemis papuost, nu super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 29 rugsėjo 2008 - 19:01
na ir slapuke, bet saunuole, labai faini darbai, o ragana tai is viso superine thumbup.gif
Atsakyti
Vasara gimusi, nu tu duodi thumbup.gif
Jei tokia pradžia, tai kas bus toliau ? g.gif
Šaunuolė wub.gif
Atsakyti
Vasara gimusi nu bet tikrai uzsislapstinus buvai mirksiukas.gif , ir dar tokie fainuoliski darbeliai, verti pagyrimo thumbup.gif , ir pritariu miglotai 100%, ragana tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 rugsėjo 2008 - 20:36
Vasara gimusi, kaip gražu bigsmile.gif O tuos užrašus ranka rašei ar karpytos raidelės? bigsmile.gif Labai gražus šriftas thumbup.gif Bet kaip super padaryta thumbup.gif Net negalėčiau patikėt kad tai pirmieji tavo darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Vasara gimusi Labai Mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
vasara gimusi: man labai patiko antras...kaip isradingai isdestai foto nuo tolimo iki artejancio..kaip multi-filmuku animacija... thumbup.gif efektas
Atsakyti
oho kiek iškarto grožių wub.gif Vasara gimusi thumbup.gif tikrai nepatikėčiau, kad čia pirmieji darbeliai mirksiukas.gif labai kruopščiai ir gražiai padaryta thumbup.gif
Atsakyti