Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Gerai pasidarbavai thumbup.gif
Spalvos dera, idėja super thumbup.gif
Net nusišypsojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 09 26, 08:25)
aha, tikrai graziau ziurisi 4u.gif tik man tas pilvas apvedziotas kazkaip nelimpa g.gif as gal buciau geriau kokia rodyklyte nuvedus, ar pasiuvinejus, kazkaip per storai dabar ten ir galima sakyt, kad paslepia pilvuka...nu bet cia gal tik man taip atrodo 4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 09 26, 09:08)
Agam  drinks_cheers.gif  iš ties pilvuką uždengia jo apipiešimas  mirksiukas.gif  Aišku,m jei tai jau neįmanoma  nuimti, tai gal galima paslėpti kokiomis miniatiūrinėmis neutraliomis gėlytėms arba burbuliukais ar kuo kitu mirksiukas.gif

Man tas apipiešimas irgi nelabai, dar galvoju, kaip paslėpti, gal susuksiu virvelę iš siuvinėjimo siūliukų ir po ja paslėpsiu g.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 09 26, 09:23)
Man dar truputį užkliuvo, kad paslapties vokelio kraštas eina beveik vienoj linijoj su margo apskritimo kraštu. Aš vokelį būčiau truputį leidus žemyn ir pastūmus į dešinę ax.gif Na, bet čia gal toks užmanymas pas tave buvo 4u.gif

Dėl vokelio sumanymo nebuvo jokio. Aš apskritai tokio lygio dėliotoja, kad man arba žiūrisi, arba ne - pagrindinis kriterijus. O kadangi akis mano neištobulinta, tai dažnai tai, kas man lyg ir žiūrisi, iš tiesų yra nesąmonė biggrin.gif Dėl to man ir vertingi, pvz., scrapukės patarimai, nes ji ne tik pasako, kas negerai atrodo, bet ir paaiškina, kodėl thumbup.gif Aišku, man svarbūs ir vertingi visų patarimai, nenoriu išskirti vieno ar kito žmogaus, bet aš tikiuosi, kad profių komentarai naudingi ir kitoms - visos juos skaitom ir mokomės ne tik iš savo, bet ir iš kitų klaidų 4u.gif
Atsakyti
agnuze, sis tavo darbas nepalyginamai geresnis, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atvirukas dukterėčiai gimtadienio proga. Laukiu komentarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 26, 13:08)
paprastutis, bet labai mano skonio ax.gif wub.gif
Atsakyti
kristi13, man tavo pagamintas atvirukas labai patinka wub.gif thumbup.gif Tik aš dar būčiau baltos gėlytės žiedlapių galiukus padažiusi su tokia kremine spalvyte, kaip juostelė... Nes dabar skiriasi labai juostelės spalva su gėlytės balta spalva... O padažius, ta gėlytė susiderintų su juostele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 26 rugsėjo 2008 - 12:20
Sutinku su Babyface. Juostelė netinka.
Tokiu atveju reikėjo baltos, kaip gėlytės ...
O šeip, labai kuklus darbelis, mielas ...
Atsakyti
Agnuze: spalvos lygiai tokios kurias asociuoju su kaimu..."zemiskos" thumbup.gif
kristi13: atvirukas mergaitiskas wub.gif Butinai parasyk kaip suregavo gavus (ar tai jai bus pirma scrap'o dovanele?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 rugsėjo 2008 - 16:07
QUOTE(babyface @ 2008 09 26, 13:16)
kristi13, man tavo pagamintas atvirukas labai patinka  wub.gif  thumbup.gif Tik aš dar būčiau baltos gėlytės žiedlapių galiukus padažiusi su tokia kremine spalvyte, kaip juostelė... Nes dabar skiriasi labai juostelės spalva su gėlytės balta spalva... O padažius, ta gėlytė susiderintų su juostele  ax.gif

na originalui atrodė visai nieko ta juostelė. Tačiau gal ir teisios. Galėtų juostelė būti šviesesnė g.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 26, 16:52)
Agnuze: spalvos lygiai tokios kurias asociuoju su kaimu..."zemiskos"  thumbup.gif
kristi13: atvirukas mergaitiskas wub.gif Butinai parasyk kaip suregavo gavus (ar tai jai bus pirma scrap'o dovanele?)

Parašysiu būtinai, nes tokios dovanos dar niekur nebuvo gavusi.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 26, 13:08)

Paprasta, be Miela wub.gif
Atsakyti
Sveikutės ! smile.gif
Jau senokai žaviuosi scrapbook'u. wub.gif Esu žmogus prie meno, išbandžiau netgi Digital scrapbooking ir labai patiko wub.gif
Gal galite patarti nuo ko pradėti? Ar kol kas pabandymui nusipirkti ką nors iš lietuviškų parduotuvių (mačiau pirmame temos puslapyje nuorodas smile.gif )

Aš čia dar durnus klausimus kelis užduosiu biggrin.gif
Ir kaip jūs siučiatės iš užsienio? Paštu? Kaip apmokat? blush2.gif lotuliukas.gif

Būsiu dėkinga už info, ir patarimus, ir nuoširdžiai tikiuosi, kada nors prisijungti prie jūsų bigsmile.gif
Atsakyti
laba, 4u.gif
saunu, kad vis daugiau atsiranda zmoniu tuo besidominciu smile.gif
visa dominancia info apie pradzia, gali rasti Scrap8 bloge cia , ten yra nurodytas visas pradinuku sarasas, ka geriausia tureti smile.gif
mes uzsisakom tiek is lietuvisku parduotuviu - jei reikia skubiau, tiek siunciames is uzsienio, dazniausiai per tarpininkes(bent jau as 4u.gif )Siunciantis is uzsienio truputi ilgiau uztrunka visas siuntimas. smile.gif
na ir aisku pirmiausia gali pasiskaityti visas temas nuo pradziu ir rasi tikrai daug dominancios info smile.gif
ir aisku, jau kai ka sukursi, lauksim darbeliu parodeles 4u.gif
Atsakyti