Gerai pasidarbavai
Spalvos dera, idėja super
Net nusišypsojau
QUOTE(Agneja @ 2008 09 26, 08:25)
aha, tikrai graziau ziurisi tik man tas pilvas apvedziotas kazkaip nelimpa as gal buciau geriau kokia rodyklyte nuvedus, ar pasiuvinejus, kazkaip per storai dabar ten ir galima sakyt, kad paslepia pilvuka...nu bet cia gal tik man taip atrodo
QUOTE(irmulia @ 2008 09 26, 09:08)
Agam iš ties pilvuką uždengia jo apipiešimas Aišku,m jei tai jau neįmanoma nuimti, tai gal galima paslėpti kokiomis miniatiūrinėmis neutraliomis gėlytėms arba burbuliukais ar kuo kitu
Man tas apipiešimas irgi nelabai, dar galvoju, kaip paslėpti, gal susuksiu virvelę iš siuvinėjimo siūliukų ir po ja paslėpsiu
QUOTE(justess22 @ 2008 09 26, 09:23)
Man dar truputį užkliuvo, kad paslapties vokelio kraštas eina beveik vienoj linijoj su margo apskritimo kraštu. Aš vokelį būčiau truputį leidus žemyn ir pastūmus į dešinę Na, bet čia gal toks užmanymas pas tave buvo
Dėl vokelio sumanymo nebuvo jokio. Aš apskritai tokio lygio dėliotoja, kad man arba žiūrisi, arba ne - pagrindinis kriterijus. O kadangi akis mano neištobulinta, tai dažnai tai, kas man lyg ir žiūrisi, iš tiesų yra nesąmonė Dėl to man ir vertingi, pvz., scrapukės patarimai, nes ji ne tik pasako, kas negerai atrodo, bet ir paaiškina, kodėl Aišku, man svarbūs ir vertingi visų patarimai, nenoriu išskirti vieno ar kito žmogaus, bet aš tikiuosi, kad profių komentarai naudingi ir kitoms - visos juos skaitom ir mokomės ne tik iš savo, bet ir iš kitų klaidų
agnuze, sis tavo darbas nepalyginamai geresnis, saunuole
Atvirukas dukterėčiai gimtadienio proga. Laukiu komentarų
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 26, 13:08)
paprastutis, bet labai mano skonio
kristi13, man tavo pagamintas atvirukas labai patinka Tik aš dar būčiau baltos gėlytės žiedlapių galiukus padažiusi su tokia kremine spalvyte, kaip juostelė... Nes dabar skiriasi labai juostelės spalva su gėlytės balta spalva... O padažius, ta gėlytė susiderintų su juostele
Sutinku su Babyface. Juostelė netinka.
Tokiu atveju reikėjo baltos, kaip gėlytės ...
O šeip, labai kuklus darbelis, mielas ...
Tokiu atveju reikėjo baltos, kaip gėlytės ...
O šeip, labai kuklus darbelis, mielas ...
Agnuze: spalvos lygiai tokios kurias asociuoju su kaimu..."zemiskos"
kristi13: atvirukas mergaitiskas Butinai parasyk kaip suregavo gavus (ar tai jai bus pirma scrap'o dovanele?)
kristi13: atvirukas mergaitiskas Butinai parasyk kaip suregavo gavus (ar tai jai bus pirma scrap'o dovanele?)
QUOTE(babyface @ 2008 09 26, 13:16)
kristi13, man tavo pagamintas atvirukas labai patinka Tik aš dar būčiau baltos gėlytės žiedlapių galiukus padažiusi su tokia kremine spalvyte, kaip juostelė... Nes dabar skiriasi labai juostelės spalva su gėlytės balta spalva... O padažius, ta gėlytė susiderintų su juostele
na originalui atrodė visai nieko ta juostelė. Tačiau gal ir teisios. Galėtų juostelė būti šviesesnė
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 26, 16:52)
Agnuze: spalvos lygiai tokios kurias asociuoju su kaimu..."zemiskos"
Parašysiu būtinai, nes tokios dovanos dar niekur nebuvo gavusi.
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 26, 13:08)
Paprasta, be Miela
Sveikutės !
Jau senokai žaviuosi scrapbook'u. Esu žmogus prie meno, išbandžiau netgi Digital scrapbooking ir labai patiko
Gal galite patarti nuo ko pradėti? Ar kol kas pabandymui nusipirkti ką nors iš lietuviškų parduotuvių (mačiau pirmame temos puslapyje nuorodas )
Aš čia dar durnus klausimus kelis užduosiu
Ir kaip jūs siučiatės iš užsienio? Paštu? Kaip apmokat?
Būsiu dėkinga už info, ir patarimus, ir nuoširdžiai tikiuosi, kada nors prisijungti prie jūsų
Jau senokai žaviuosi scrapbook'u. Esu žmogus prie meno, išbandžiau netgi Digital scrapbooking ir labai patiko
Gal galite patarti nuo ko pradėti? Ar kol kas pabandymui nusipirkti ką nors iš lietuviškų parduotuvių (mačiau pirmame temos puslapyje nuorodas )
Aš čia dar durnus klausimus kelis užduosiu
Ir kaip jūs siučiatės iš užsienio? Paštu? Kaip apmokat?
Būsiu dėkinga už info, ir patarimus, ir nuoširdžiai tikiuosi, kada nors prisijungti prie jūsų
laba,
saunu, kad vis daugiau atsiranda zmoniu tuo besidominciu
visa dominancia info apie pradzia, gali rasti Scrap8 bloge cia , ten yra nurodytas visas pradinuku sarasas, ka geriausia tureti
mes uzsisakom tiek is lietuvisku parduotuviu - jei reikia skubiau, tiek siunciames is uzsienio, dazniausiai per tarpininkes(bent jau as )Siunciantis is uzsienio truputi ilgiau uztrunka visas siuntimas.
na ir aisku pirmiausia gali pasiskaityti visas temas nuo pradziu ir rasi tikrai daug dominancios info
ir aisku, jau kai ka sukursi, lauksim darbeliu parodeles
saunu, kad vis daugiau atsiranda zmoniu tuo besidominciu
visa dominancia info apie pradzia, gali rasti Scrap8 bloge cia , ten yra nurodytas visas pradinuku sarasas, ka geriausia tureti
mes uzsisakom tiek is lietuvisku parduotuviu - jei reikia skubiau, tiek siunciames is uzsienio, dazniausiai per tarpininkes(bent jau as )Siunciantis is uzsienio truputi ilgiau uztrunka visas siuntimas.
na ir aisku pirmiausia gali pasiskaityti visas temas nuo pradziu ir rasi tikrai daug dominancios info
ir aisku, jau kai ka sukursi, lauksim darbeliu parodeles