Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Sanrita thumbup.gif

kaip ir kitos merginos dėl žodeliuko "gal" jo nereikia mirksiukas.gif

O čia juodas darbelio fonas ar man taip rodos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 25, 10:11)
O čia juodas darbelio  fonas ar man taip rodos?  g.gif

Iš "joans" nerealų popieriuką nusipirkau.
Juodas tekstūrinis, labai mielas čiupinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 25, 09:11)
Kad ir šiame darbelyje: ačiū Linutukei, Miglotai ir a Lua už tą "gal". Bandžiau nukrapštyt  doh.gif lieka dėmė ...

o tu vietoj gal uzklijuok "KAD" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 25, 11:31)
o tu vietoj gal uzklijuok "KAD"  mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif , ir pataisyti bus lengva mirksiukas.gif
Atsakyti
Sanrita, aš labai gailiuosi, kad iš karto neišbraukiau tau to nelemto "gal", kol dar nebuvai priklijavus raidžių. doh.gif verysad.gif Tiesiog iš karto pagalvojau, kad neturiu teisės taisyti asmeninio žmogaus stiliaus, leidau sau taisyt tik gramatiką. Bet tu nesikrimsk, arba užklijuok žodeliu "kad" kaip šauniai patarė Miglota, arba palik kaip yra (nedidelė čia bėda, manysim, kad parašyta šnekamuoju stiliumi, ir psio). wink.gif

O kalbant apie patį darbelį.... tai tik wub.gif wub.gif wub.gif 100 kartų wub.gif It's a beautiful! Šaunuolė! Šis darbelis man labai patiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 25 rugsėjo 2008 - 12:49
Miglota super patarimas aciuks.gif
a Lua, rašydama į az tikėjausi taisymo ne tik gramatikos bet ir stiliaus. Ai tiek to jau irnesakyk.gif Dėkinga už pagalbą ir operatyvumą mirksiukas.gif
Ačiū už pagyras merginos. Malonu wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 25 rugsėjo 2008 - 15:40
Žiūriu į pirmą savo sb darbelį ir pačiai iš gėdos ausys raudonuoja hihihi.gif Kartais kyla ranka traukt lauk iš bendro albumo ...Pameni, jūs vienam darbeliui taip ir pasakėt, kad spalvos netinka. Pasitikrinau ir ten visiškai priešinga pasiūla doh.gif To darbelio nebėra ...

pamenu...tu rimtai isimi is albumo verysad.gif kodel? As savo pirma blyna- sita siuvineta, niekad neistraukciau--nors juokas ima dabar paziurint ant kiek rezianciai pastelines spalvas pasirinkau ir aplamai vaikiskai padariau, bet isimti is seimos albumo schmoll.gif . Juk tai rodo mano pradzia ir tobulejima. Gaila kad tu isimi. Gi visvien praleidai laiko pagaminti si prisiminima seimai. Negi tavo dukriukui bus svarbu kad ne toki spalvu derini mama pasirinko? Dziaugsis kad radai laiko yamzinti ta jusu momenta kartu. As darbeliu visiskai neperdarau, bet kelis pirmuosius (viena man foto labai brangi), padarysiu antra LO ta pacia nuotrauka.
Atsakyti
Rodausi perdarytą dramblienę, margai vėl kažkaip išėjo g.gif Daugiau netaisysiu, bet kritikos ir pastabų tikrai laukiu iš visų, kas tik norės ką pasakyti 4u.gif Ta linija, kur pilvukas apipieštas, realiai ne tokia sidabrinė, nuo fotiko atsispindi labai - pirmam variante viskas buvo sidabriniu rašikliu užrašyta, o dabar ant viršaus vedžiojant juodu, tas sidabrinis prasiskiedžia ir toliau blizga, ypač ant nuotraukos doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužė: 26 rugsėjo 2008 - 05:54
QUOTE(Agnužė @ 2008 09 26, 05:53)
Rodausi perdarytą dramblienę, margai vėl kažkaip išėjo g.gif  Daugiau netaisysiu, bet kritikos ir pastabų tikrai laukiu iš visų, kas tik norės ką pasakyti 4u.gif  Ta linija, kur pilvukas apipieštas, realiai ne tokia sidabrinė, nuo fotiko atsispindi labai - pirmam variante viskas buvo sidabriniu rašikliu užrašyta, o dabar ant viršaus vedžiojant juodu, tas sidabrinis prasiskiedžia ir toliau blizga, ypač ant nuotraukos doh.gif

Labas rytas biggrin.gif

Agnuže, man šis variantas labiau žiūrisi - tas žalios ir oranžinės derinukas tai liuks thumbup.gif Tik štai pavadinimas "KYLAM" pradingsta, gal apvedžioti jį šviesiai? mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, tikrai graziau ziurisi 4u.gif tik man tas pilvas apvedziotas kazkaip nelimpa g.gif as gal buciau geriau kokia rodyklyte nuvedus, ar pasiuvinejus, kazkaip per storai dabar ten ir galima sakyt, kad paslepia pilvuka...nu bet cia gal tik man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 09 26, 07:25)
aha, tikrai graziau ziurisi 4u.gif tik man tas pilvas apvedziotas kazkaip nelimpa g.gif as gal buciau geriau kokia rodyklyte nuvedus, ar pasiuvinejus, kazkaip per storai dabar ten ir galima sakyt, kad paslepia pilvuka...nu bet cia gal tik man taip atrodo 4u.gif

Agam drinks_cheers.gif iš ties pilvuką uždengia jo apipiešimas mirksiukas.gif Aišku,m jei tai jau neįmanoma nuimti, tai gal galima paslėpti kokiomis miniatiūrinėmis neutraliomis gėlytėms arba burbuliukais ar kuo kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnuže, man šitas variantas daug geriau žiūrisi thumbup.gif Ir koks gražus tas gėlėtas popierius wub.gif Ir kaimu iškart taip padvelkė - būtent tokia nuotaika ir perteikta thumbup.gif Pastabėles merginos jau pasakė, tai nesikartosiu. Man dar truputį užkliuvo, kad paslapties vokelio kraštas eina beveik vienoj linijoj su margo apskritimo kraštu. Aš vokelį būčiau truputį leidus žemyn ir pastūmus į dešinę ax.gif Na, bet čia gal toks užmanymas pas tave buvo 4u.gif
Atsakyti