Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Miglota nuostabus LO wub.gif wub.gif wub.gif Man patinka tavo pasirenkami spalvu deriniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo aš pirma baigiau konkursinį clap.gif Ne rungtynes aisku, bet labai nervus sugadino šis LO. Nž kiek kartų bedarydama norėjau išmesti ir iš naujo pradėti, bet jau BAIGTA
a Lua...kaip sekasi su tavuoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 rugsėjo 2008 - 08:24
O aš kito rezultato ir nelaukiau. biggrin.gif Nes tu visada pirma padarai konkursinį. wink.gif
Aš ką tik atsispausdinau namie nuotraukytes, kai dukrytė užmigs, karpysiu ir dėliosiu savo konkursinį. flirt.gif

O kas buvo? Kodėl išmest norėjai??? Na, gal apie tai parašysi bloge. Einu pažiūrėt, ar įdėjai. wink.gif Esu labai suintriguota.... labai... bigsmile.gif
Papildyta:
Jau pamčiau tavo konkursinį thumbup.gif Merginos, būtinai pasižiūrėkit - gera nuotaika garantuota visai dienai thumbup.gif Labai fainas LO. wub.gif Kaip įkalbėjai TB tave nufotografuot virtualiame pasaulyje, kuris tave iš tikrųjų atima nuo šeimos? biggrin.gif ax.gif

Mano konkursinis nebus toks nuotaikingas. Labiau nostalgiškas. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip įkalbėjai TB tave nufotografuot virtualiame pasaulyje, kuris tave iš tikrųjų atima nuo šeimos? biggrin.gif ax.gif

dekui 4u.gif Smagu kad patiko 4u.gif
Dauguma mano autoportretu darytu ant statyvo o ne MB deka mirksiukas.gif
Atsakyti
Pristatau ir aš savo bemieges dvi naktis blush2.gif
Kaip visuomet, labai lauksiu komentarų ...

user posted image

Jau matau, ką reikia taisyt doh.gif jei patvirtinsit ir jūs ... taisysiu g.gif

user posted image
Atsakyti
Sarita, man tai gražus spalvingas darbelis drinks_cheers.gif Iš SB pusės nelabai ką galiu prikibt, naujokė ar esu. Tik gal pats užrašas kliūna, nes 'aš tikiu' tokį gan ryžtingą įsitikinimą reiškia, o po jo iškart 'gal'... Bet čia gal tik man taip rolleyes.gif bet visumoj tai šauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 24 rugsėjo 2008 - 19:21
Sanrita, sveikinu thumbup.gif Kaip smagu, kad atsiranda vis naujų darbelių thumbup.gif
Mano pastebėjimai.
Pritariu pienių jūrai. Ir plius:
paveikslai, kurie yra dešinėje darbo pusėje lyg kabo ore, jei pavyktų kaip nors po jais padaryti molberto imitaciją - būtų daug geriau, taip pat dėčiau vieną paveiksliuką; nuotraukos su tavo mergina taip pat prašosi rėmelio....
užrašą taip pat reiktų pakeisti. Manau, turėtų būti plastiškesnis, ne toks ofisinis, o Van Gogas galėtų būti užrašytas tavo ranka....
va ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 24 rugsėjo 2008 - 19:28
Sanrita: neveltui tavo dvi bemieges naktys thumbup.gif . Tikrai labai smagu matyti naujus darbelius ir is kitu scraperiu (nors Miglotos niekad neatsibos mirksiukas.gif ). O sitas "As tikiu" galbut buvo tavo antras variantas konkursui sia tema.
Kas man labai patiko:
*rankom apipiestas baltu flomasteriu remelis puikiai tinka temai ir ypac suteikia toki vaikiska zaisminguma.
*raudona, balta juoda: klasikinis spalvu derinys...man thumbup.gif cia tinka.
*apacioj raudoni neriniai-iskart galima suprast kad cia apie mergaite.

....o kritika irnesakyk.gif? Svarbiausia klausima tu turi klausti saves: "Kokia mano nuotaika ziurint i si darbeli"? Ar linksma? ar pati didziauojasi ka sukurei? Jei paciai kas kliuna i akis, pataisysi, o taip tiek skirtingu nuomoniu prisiklausysi del detaliu ir darbelis kuris tau si ryt buvo mielas liks nuvertintas. Laikui begant, kuo ilgiau doemsiesi SB, skaitysi, 'nete matysi SB pavyz., keisis tavo skonis ir sugebejimai-technika...ir garantuoju nors ir dabar pataisysi, po keliu metu visvien paziurejus i si darbeli sakysi kad "buciau dabar darius kitaip". Tad daryk kas tau miela dabar, besidarbuojant ismoksi ir tobulesi, ir pati savo kelia atrasi.
Aplamai, as jau persiorentavau nekritikuoti forume (kelios is jusu per az pasiprase...tai vienintelis kelias mano kritikai...viesai man nesmagu).
Kaip pagalvoju kiek naujokiu skaito, kiek is jusu jau ilgiau bendrave bet bijo pasirodyt kad "nesuestume su savo kritika"...nesmagi atmosfera man,(o gal ir kitos panasiai jaucia?) ax.gif Atbaido naujas dalyves, ir jum truputeli nesmagu kai jusu pastangas kas nors nuvertina....
Mano sios dienos pamastymai (kurie gal plepalyne labiau tiktu, bet kadangi cia ivertiname darbelius, norejau sia tema pasireikst).
Atsakyti
Sanrita man grazu thumbup.gif , tik pasakysiu kelis pastebejimus, na kaip sakoma is savo varteliu blush2.gif , tos taisykles vis dar man tamsus miskas doh.gif, man labiausiai kliuna tas zodelis "gal", as jo atsisakyciau pavadinime rolleyes.gif , gal nuotrauku krastus padazyciau raudonai g.gif , ir kol relija nepasake apie tai kad tie piesinukai plaukioje, tai maniau kad gerai ziurisi, bet dabar pagalvojau gal tas linijas bent iki puses nuotraukos papiesk g.gif , o siaip tai sauniai pasidarbavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 24, 16:56)
Pristatau ir aš savo bemieges dvi naktis  blush2.gif

man labai patinka, saunuole, tik idomu kodel pasirinkai dvi beveik visiskai vienodas nuotraukas ir zodelis GAL, ten netinka.. bet apskritai, labai saunus darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 24 rugsėjo 2008 - 21:11
Scrapuke, mano skonis jau pasikeitė ...
Žiūriu į pirmą savo sb darbelį ir pačiai iš gėdos ausys raudonuoja hihihi.gif
Kartais kyla ranka traukt lauk iš bendro albumo ...
Žinoma, turiu ir mylimiausių wub.gif ypač tie kur labai daug sėdėta ir rankų darbo įdėta.
Kas dėl kritikos, tu teisi, aš jos prašausi, bet pačiai ax.gif
Jeigu sukritikuotumėt visiškai darbą, gal ir labai nuliūsčiau, bet man svarbi tehninės pusės kritika.
Jei aš blūdiju ir nepataikau su spalvom ... visiškai netinka prie nuotraukos, jei techniškai blogai išdėsčiau, jei truksta kokių detalių ...
Pameni, jūs vienam darbeliui taip ir pasakėt, kad spalvos netinka. Pasitikrinau ir ten visiškai priešinga pasiūla doh.gif To darbelio nebėra ...

Kad ir šiame darbelyje: ačiū Linutukei, Miglotai ir a Lua už tą "gal". Bandžiau nukrapštyt doh.gif lieka dėmė ...
Kitam darbeliui geriau viešai paklausiu nuomonės ... kol nebebus problemų su pavadinimu. Va čia mano silpniausia pusė verysad.gif
Papildyta:

Scrapuke, po kritikos beveik visus darbelius kur galiu - pataisau. Ten kur nan atrodo būtina techniškai mirksiukas.gif
Atsakyti