Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Šakės.... O kaip vadinasi tas iš raidžių kiauraraščių daiktas ???? bigsmile.gif
Atsakyti
Miglota, labai gražu wub.gif O kaip nuotraukos kraštelį aptrynei?
Atsakyti
relija, tas daiktas vadinasi papercrafting arba lace cardstock arba die cut paper, nezinau tiksliai smile.gif

as naudojau sita dar ir toki turiu smile.gif

agnuze, su popierine nagu dilde smile.gif

aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 21 rugsėjo 2008 - 14:55
Miglotuk, man dar pora tokių grožybių paimk.... Ok ax.gif ???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 21, 15:31)
Miglotuk, man dar pora tokių grožybių paimk.... Ok  ax.gif ???

klausyk, primink man po savaitgalio,gerai? nes sia savaite nenuvaziuosiu jau iki ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 21, 16:35)
klausyk, primink man po savaitgalio,gerai? nes sia savaite nenuvaziuosiu jau iki ten  4u.gif

Ok, būtinai. Ir atleiskit, kad ne toje temoje apie priemones pradėjau rašynėt ax.gif
Atsakyti
nu man akys asaroja doh.gif , jauciu ne pries gera, ar tik kokios bacilos nebusiu pasigavos, siandiena i karsta vonia ir anksti liuliuko doh.gif

o dabar, Miglota, as apsalus nuo vaizdelio blink.gif , pirmiausiai tai akys bent jau man taip ir plaukioja po visa darbeli, norisiu vis ziureti ir ziureti, net akys, kad ir asaroja, nenoriu pasitraukti nuo monitoriaus ax.gif
pavadinimas taip graziai man ziurisi, gal gali daugiau papasakoti kaip ten padaryta, gatavos tokios su seseliais raideles buvo g.gif ar fotografuojant efektas pasidare doh.gif ? ir ten dar tokie fainuciai debeseliai, papasakok ir apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 21, 18:25)
Miglota, as apsalus nuo vaizdelio  blink.gif , pirmiausiai tai akys bent jau man taip ir plaukioja po visa darbeli, norisiu vis ziureti ir ziureti, net akys, kad ir asaroja, nenoriu pasitraukti nuo monitoriaus  ax.gif
pavadinimas taip graziai man ziurisi, gal gali daugiau papasakoti kaip ten padaryta, gatavos tokios su seseliais raideles buvo  g.gif  ar fotografuojant efektas pasidare doh.gif ? ir ten dar tokie fainuciai debeseliai, papasakok ir apie juos  mirksiukas.gif

aciu labai mirksiukas.gif

pavadinimo didziosios raides, tai grungeboard, is tokios pat medziagos kaip gavot is manes per susitikima, jas nutepiau su disstress skilinejanciais dazai, kad padaryti senumo efekta ir sonus apvedziau juodu rasalu, nes raides nelabai skyresi nuo fono, todel gavosi tarsi seselis, nors fotografuojant sioks toks seselis irgi susidare, o tos juodos raides pacioj - rubonas
debeselius pagal sablona apvedziojau su embosinimo parkeriu, sumaisiau balta ir pilka embosinimo pudra ir islydziau smile.gif

beje, nuo taves nusiziurejau 3d efekta ir nuotrauka pakeliau ant paduku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 21, 14:15)

Miglota wub.gif wub.gif wub.gif vau blink.gif koks darbelis swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Man viskas labai gražu ir spalvų derinukai ir detalytės žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Miglota: pradedu rasti panasumu tavo stiliuj -sviesios raminancios spalvos...gerai priderinai spalvas prie nuotraukos.
Atsakyti
relija, tas daiktas vadinasi papercrafting arba lace cardstock arba die cut paper, nezinau tiksliai smile.gif

Vadinasi Lace Cardstock...anksciau buvau nurodzius nuoroda ...bet turbut nieka nepastebejo rolleyes.gif Pagrindine firma kuri pradejo tai gaminti ir didziausia pasirinkima turi tai KI Memories. Sitame Saite yra labai daug pavyzdziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 rugsėjo 2008 - 03:25