Šakės.... O kaip vadinasi tas iš raidžių kiauraraščių daiktas ????
Miglotuk, man dar pora tokių grožybių paimk.... Ok ???
QUOTE(relija @ 2008 09 21, 15:31)
klausyk, primink man po savaitgalio,gerai? nes sia savaite nenuvaziuosiu jau iki ten
QUOTE(Miglota @ 2008 09 21, 16:35)
klausyk, primink man po savaitgalio,gerai? nes sia savaite nenuvaziuosiu jau iki ten
Ok, būtinai. Ir atleiskit, kad ne toje temoje apie priemones pradėjau rašynėt
nu man akys asaroja , jauciu ne pries gera, ar tik kokios bacilos nebusiu pasigavos, siandiena i karsta vonia ir anksti liuliuko
o dabar, Miglota, as apsalus nuo vaizdelio , pirmiausiai tai akys bent jau man taip ir plaukioja po visa darbeli, norisiu vis ziureti ir ziureti, net akys, kad ir asaroja, nenoriu pasitraukti nuo monitoriaus
pavadinimas taip graziai man ziurisi, gal gali daugiau papasakoti kaip ten padaryta, gatavos tokios su seseliais raideles buvo ar fotografuojant efektas pasidare ? ir ten dar tokie fainuciai debeseliai, papasakok ir apie juos
o dabar, Miglota, as apsalus nuo vaizdelio , pirmiausiai tai akys bent jau man taip ir plaukioja po visa darbeli, norisiu vis ziureti ir ziureti, net akys, kad ir asaroja, nenoriu pasitraukti nuo monitoriaus
pavadinimas taip graziai man ziurisi, gal gali daugiau papasakoti kaip ten padaryta, gatavos tokios su seseliais raideles buvo ar fotografuojant efektas pasidare ? ir ten dar tokie fainuciai debeseliai, papasakok ir apie juos
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 21, 18:25)
Miglota, as apsalus nuo vaizdelio , pirmiausiai tai akys bent jau man taip ir plaukioja po visa darbeli, norisiu vis ziureti ir ziureti, net akys, kad ir asaroja, nenoriu pasitraukti nuo monitoriaus
aciu labai
pavadinimo didziosios raides, tai grungeboard, is tokios pat medziagos kaip gavot is manes per susitikima, jas nutepiau su disstress skilinejanciais dazai, kad padaryti senumo efekta ir sonus apvedziau juodu rasalu, nes raides nelabai skyresi nuo fono, todel gavosi tarsi seselis, nors fotografuojant sioks toks seselis irgi susidare, o tos juodos raides pacioj - rubonas
debeselius pagal sablona apvedziojau su embosinimo parkeriu, sumaisiau balta ir pilka embosinimo pudra ir islydziau
beje, nuo taves nusiziurejau 3d efekta ir nuotrauka pakeliau ant paduku
QUOTE(Miglota @ 2008 09 21, 14:15)
Miglota vau koks darbelis Man viskas labai gražu ir spalvų derinukai ir detalytės žodžiu
Miglota: pradedu rasti panasumu tavo stiliuj -sviesios raminancios spalvos...gerai priderinai spalvas prie nuotraukos.
relija, tas daiktas vadinasi papercrafting arba lace cardstock arba die cut paper, nezinau tiksliai smile.gif
Vadinasi Lace Cardstock...anksciau buvau nurodzius nuoroda ...bet turbut nieka nepastebejo Pagrindine firma kuri pradejo tai gaminti ir didziausia pasirinkima turi tai KI Memories. Sitame Saite yra labai daug pavyzdziu.