O pa pa, kad užderėjo
a Lua - grožių grožis LINUTUK - puikių puikumėlis
Linutuk, man pirmas variantas geriau ziurisi
Linutuk, oho, saunuole, man kai raides virsuj tai apacioj kazko truksta, tas tekstukas per mazas tada, nes virsuj per daug svorio, gal koki dviratuka pasiuvinet noretum o kai raides pacioj tada virsuj dar noretusi kokios detales, bet apskritai saunuole, labai grazu
Man antrasis variantas geresnis, tačiau tikrai reiktų kelti textą aukštyn, gal tada net papildomų detalių nereiks, nes ir taip popieriukas ten ryškus
Vž, aš už antrąjį pataisytą variantą O šiaip
Vž, aš už antrąjį pataisytą variantą O šiaip
Merginos, negaliu patikėt jūsų žodžiais.... Kažkokią "žvaigdžių valandą" išgyvenu... Maža to, kad konkursą laimėjau, tai dar "Voriukas' jums patiko. Ir dar rašote, kad netgi labiau! Nesitikėjau. AČIŪ jums už komentarus! remini, tau ypatingas ačiū, kad ne tik pagyrei, bet ir pakritikavai. Susimąsčiau dėl raudonos spalvos... Nes ir tu dabar, ir Scrapukė, komentuodama konkursinį, minėjo, kad ir ten trūksta raudonos. Reiks man daugiau dėmesio skirti šiai spalvai.
Linutuk, aš ką tik grįžau iš Scrapukės blogo - ten rašiau, kad nederėtų naudot žemyn svyrančių elementų. Tai - pesimizmo išraiška. Va ir čia tą patį darai. Ir pirmam, ir antram variante pavadinimas svyra žemyn ir pačios nuotraukos sudėliotos taip, kad leistųsi žemyn. Gal pabandyk sudėliot viską taip, kad kiltų į viršų? Bent jau raideles, jeigu nuotraukų neišeis (nes priklijuotos).
Šiaip pačios spalvos tai fantastiškos ir nuotraukos gražios. Nusimato labai gražus LO. Ir labai patiko pavadinimo raidelės! 3D efektas, ane?
Na ir koks simbolis tikrai būtų ne pro šalį.
Linutuk, aš ką tik grįžau iš Scrapukės blogo - ten rašiau, kad nederėtų naudot žemyn svyrančių elementų. Tai - pesimizmo išraiška. Va ir čia tą patį darai. Ir pirmam, ir antram variante pavadinimas svyra žemyn ir pačios nuotraukos sudėliotos taip, kad leistųsi žemyn. Gal pabandyk sudėliot viską taip, kad kiltų į viršų? Bent jau raideles, jeigu nuotraukų neišeis (nes priklijuotos).
Šiaip pačios spalvos tai fantastiškos ir nuotraukos gražios. Nusimato labai gražus LO. Ir labai patiko pavadinimo raidelės! 3D efektas, ane?
LINUTUKE, kaip padarei tas raideles? Kaip patiko Ten darei is dvieju sluoksniu, o tarp ju dejai kazkoki pastorinima, ar taip isivaizduoju?
Beje, man tai antrasis variantas graziau ziurisi, kai pavadinimas virsuj
Beje, man tai antrasis variantas graziau ziurisi, kai pavadinimas virsuj
Nu ką...po darbo dienos atėjau pasižvalgyt ir..."apšalau" Nuo grožio...nuo kūrybingumo...nuo detalių ir t.t. Tiesiog šaunūs darbeliai Jau kaip laukiu meet'o, kad gyvai galėčiau pačiupinėt ir pažiūrinėt
O LINUTUKO man antrasis variantas labiau patinka, bet tuomet viršuj kokį akcentuką norėtųsi uždėt ar dar ką prigalvot. Bet viršuj per sunkus būtų pavadinimas
O LINUTUKO man antrasis variantas labiau patinka, bet tuomet viršuj kokį akcentuką norėtųsi uždėt ar dar ką prigalvot. Bet viršuj per sunkus būtų pavadinimas
Man irgi patiko Linutukes antrasis variantas. Man visai ziurisi zemyn einantis pavadinimas, kuomet yra apie veiksma
man antro varianto raides "NE" atrodo kad nukrite is pavadinimo. dar truksta kokiu akcentuku, labiau raudonos kokios spalvos. Raudonus didesnius apskritimus uzdeciau ant taskuoto rudo popieriaus ir apsiuvineciau ruzavai, baltai...prakirpk apskritima pusiau kad atrodytu lyg tesiasi po popieriaus ribu...man dar kzko cia truksta
Papildyta:
Nuaja tema pasklebta bloge....antro varianto nebus...retkarciais pasiulysiu (ideju begalybe turiu), bet kartais idomiau daryt pagal kitu uzduoti ir pati savo galvele palauzyti kad ka sugalvot. Kelias valandas siandien pamasciau, bet visdelto islauziau konkursiniui originalia ideja, bendra dizaina ir pasirodo kad tik uzsakytos nuotraukos bus kaip tik
--a Lua, o tu dalyvausi?...manau kaip temos ykureja tai privalai
--tai ka nusprendem del termino? Kada si konkursini jum priduot?
Papildyta:
Nuaja tema pasklebta bloge....antro varianto nebus...retkarciais pasiulysiu (ideju begalybe turiu), bet kartais idomiau daryt pagal kitu uzduoti ir pati savo galvele palauzyti kad ka sugalvot. Kelias valandas siandien pamasciau, bet visdelto islauziau konkursiniui originalia ideja, bendra dizaina ir pasirodo kad tik uzsakytos nuotraukos bus kaip tik
--a Lua, o tu dalyvausi?...manau kaip temos ykureja tai privalai
--tai ka nusprendem del termino? Kada si konkursini jum priduot?
QUOTE(Miglota @ 2008 09 19, 19:56)
Linutuk, oho, saunuole, man kai raides virsuj tai apacioj kazko truksta, tas tekstukas per mazas tada, nes virsuj per daug svorio, gal koki dviratuka pasiuvinet noretum, o kai raides pacioj tada virsuj dar noretusi kokios detales, bet apskritai saunuole, labai grazu
tai vat kaip gavosi, pradinis varijantas buvo truputi kitaip isivaizduojamas, kaip visada eigoje pradejau kaitalioti, pirma padariau tik ant balto popieriaus raides, pasirode kad man , tada krastus pasendinau, vel kas kas , tuomet pasistengiau ir padariau ta 3D efekta, ziuriu kad netelpu i lapa taip kaip norejau ir is karto pamaciau, kad virsuj per gremezdiskas vaizdas, tuomet su tomis raidelemis nulipau zemyn , bet velgi kas kas ne taip paskui jau pas jus lekiauQUOTE(relija @ 2008 09 19, 20:07)
Vž, aš už antrąjį pataisytą variantą
QUOTE(a Lua @ 2008 09 19, 20:37)
Merginos, negaliu patikėt jūsų žodžiais.... Kažkokią "žvaigdžių valandą" išgyvenu...
ot zvaigzdune QUOTE
apie tai esu girdejus, kaip dariau tai lyg ir niko atrode, nu nekilo jos man aukstyn nors tu ka , o sitam darbelija man kaip tik atrodo kad labai tinka, tai lyg varytu su dviratuku nuo kalno visu greiciu, koks gi cia pisimizmas - tai kaifas , o del detaliu tai tikrai truksta, bet as siam reikale dar totalus stabdis Na ir koks simbolis tikrai būtų ne pro šalį.
QUOTE(babyface @ 2008 09 19, 21:27)
LINUTUKE, kaip padarei tas raideles?
taip, popierius tada stora dvipuse lipni juostele, tada velpopieriukas, vien zodziu "sumustinis" QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 19, 22:23)
man antro varianto raides "NE" atrodo kad nukrite is pavadinimo. dar truksta kokiu akcentuku, labiau raudonos kokios spalvos. Raudonus didesnius apskritimus uzdeciau ant taskuoto rudo popieriaus ir apsiuvineciau ruzavai, baltai...prakirpk apskritima pusiau kad atrodytu lyg tesiasi po popieriaus ribu...man dar kzko cia truksta
aciuks , permiegosiu ant jo ir rytoj sviesesnia galva dar gal pasidarbuosiu, paskui dar klausimu tikriausiai turesiu
a Lua, prisidedu prie pagyrų. Voriukas už konkursinį gražesnis
Vien detalių kiek, kiek darbelio įdėta
Linutuk, pasikartosiu, nes jau visi išsakė - antras geriau žiūrisi
Linutuk, pasikartosiu, nes jau visi išsakė - antras geriau žiūrisi
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 20, 13:44)
a Lua, prisidedu prie pagyrų. Voriukas už konkursinį gražesnis
Dėkui. Nu va, tai reiškia, "nemesk kelio dėl takelio". Na bet konkursinis pats gimė prieš pat pabaigą, susuko man galvą tas netyčiukas, tai jį ir pristačiau. Be to, Voriuko tą vakarą taip ir nepavyko nufotkinti su tuo prastu fotiku. Ai, vž, tokia lemtis buvo.
Scrapuk, aš dalyvausiu! T.y. ne dalyvausiu, nes už mane negalima bus balsuot, bet SB padarysiu. Ir pasistengsiu kuo greičiau, kad, pagal mūsų tradicijas, tema nebūtų be pavyzdžių. Gal ir tavo darbelis atneš kam nors idėjų.