Pati idėja su balionais ir svarsčiu, nuotrauka
Šaunuolė, kad darbuojies
Padariau naują darbelį senom nuotraukom (blog'e ykelta jau).
Aš irgi padariau, dar rugpjūtį, tik dėl techninių kliūčių niekaip negalėjau parodyt. Rodausi:
LO paprastas, bet į jį įdėta daug "rankų darbo":
* švitriniu popierium ir akriliniais dažais sendinti nuotraukų, apskritimo ir popierių kraštai;
* baltas popierius murzintas "mokykliniu" būdu - t.y. pieštuko ir popieriuko pagalba;
* smuiko raktas sudėliotas iš blizgučių;
* boružėlė iškirpta ir patepta 3D klijais - man pačiai patiko, kaip rudu rašikliu (kurį man atsiuntė Geroji Fėja ) nupiešiau jos skrydį ;
* voratinklis išsiuvinėtas siūlais;
* voras irgi padarytas rankomis - iš tos stebuklingos gumos/odos, kurią gavau iš Miglotos;
* žodis VORAS iškirptas iš tos pačios medžiagos (pats voriukas yra vietoj "O" raidės) ir nudažytas akriliniais dažais;
* brads vinukus irgi teko nudažyti, nes reikiamos spalvos neturėjau;
* natos nupieštos geltonu rašikliu, o taškiukai - tai priklijuoti blizgučiai.
Neturėjau popieriaus su natom ar kt. muzikiniais elementais, tai teko dekoruoti pačiai.
Detalės:
Kodėl VORAS?
Nes yra tokia Telebimbam dainelė: "Ėjo kartą, ėjo voras... Petras buvo, bet ne storas..." Šią dainelę mano dukrytė labai labai mėgsta ir gali jos klausytis kad ir 4-5 kartus iš eilės. Kadangi nuotraukose dukrytė užfiksuota su ausinėm, pagalvojau, kad tokia tematika tiks. Pačias ausines ji irgi labai mėgsta, ir visai nesvarbu, ar iš jų sklinda kos nors garsas, ar ne.
Apskritimas per viduriuką - yra CD su "Telebimbam" dainelėmis slėptuvė. Bus dukrytei atminimui, kai užaugs.
LO paprastas, bet į jį įdėta daug "rankų darbo":
* švitriniu popierium ir akriliniais dažais sendinti nuotraukų, apskritimo ir popierių kraštai;
* baltas popierius murzintas "mokykliniu" būdu - t.y. pieštuko ir popieriuko pagalba;
* smuiko raktas sudėliotas iš blizgučių;
* boružėlė iškirpta ir patepta 3D klijais - man pačiai patiko, kaip rudu rašikliu (kurį man atsiuntė Geroji Fėja ) nupiešiau jos skrydį ;
* voratinklis išsiuvinėtas siūlais;
* voras irgi padarytas rankomis - iš tos stebuklingos gumos/odos, kurią gavau iš Miglotos;
* žodis VORAS iškirptas iš tos pačios medžiagos (pats voriukas yra vietoj "O" raidės) ir nudažytas akriliniais dažais;
* brads vinukus irgi teko nudažyti, nes reikiamos spalvos neturėjau;
* natos nupieštos geltonu rašikliu, o taškiukai - tai priklijuoti blizgučiai.
Neturėjau popieriaus su natom ar kt. muzikiniais elementais, tai teko dekoruoti pačiai.
Detalės:
Kodėl VORAS?
Nes yra tokia Telebimbam dainelė: "Ėjo kartą, ėjo voras... Petras buvo, bet ne storas..." Šią dainelę mano dukrytė labai labai mėgsta ir gali jos klausytis kad ir 4-5 kartus iš eilės. Kadangi nuotraukose dukrytė užfiksuota su ausinėm, pagalvojau, kad tokia tematika tiks. Pačias ausines ji irgi labai mėgsta, ir visai nesvarbu, ar iš jų sklinda kos nors garsas, ar ne.
Apskritimas per viduriuką - yra CD su "Telebimbam" dainelėmis slėptuvė. Bus dukrytei atminimui, kai užaugs.
! | Perdidelio formato nuotraukos bus šalinamos |
a Lua labai linksmas darbelis tik man kažko neužkrauna pirmos-pagrindinės foto tai nelabai bendrą vaizdą įsivaizduoju oi, nepraėjo ir pusvalandis ir atidarė tikiuosi velnių negausim už per dideles foto
bet voras tai ir dar tiek visokių smulkių detalių... aš tai tiek kantrybės neturėčiau
labai smagus darbelis, tik gal man trūksta raudonos spalvos ir gal dar boružę būčiau dėjus ant šviesesnio fono, ne nuotraukos, nes ji pasimeta
bet tikrai labai kruopščiai padaryta
žiūriu į tokius grožius ir atsižiūrėt negaliu
bet voras tai ir dar tiek visokių smulkių detalių... aš tai tiek kantrybės neturėčiau
labai smagus darbelis, tik gal man trūksta raudonos spalvos ir gal dar boružę būčiau dėjus ant šviesesnio fono, ne nuotraukos, nes ji pasimeta
bet tikrai labai kruopščiai padaryta
žiūriu į tokius grožius ir atsižiūrėt negaliu
QUOTE(a Lua @ 2008 09 19, 14:08)
, as suzaveta, tiek daug graziu detaliu ir ta kompaktinio disko sleptuve ideja, o pavadinimas man is karto aiskus buvo, mano panelytes irgi ta daina laaaabai megsta, nors dabar jau maziau klausosi
a Lua: neabejoju kad jei si butum ikelus konkursui, ir sis butu pirma vieta gaves. Tos visos detales labai dailios, linksmos...tinka. ypac patiko kad is "O" raides padarei 3D vora . Daug judesio siame LO: nuotraukos pakreiptos, tas whooopeee uzrasas banguotas, apskritimai, muzika...jauciasi vaiko laime, muzika ir zaismingumas. Man sis tavo darbelis vienas is graziausiu Grazuuuuuuuuuuuu
A Lua, labai labai gražus darbelis Mane labai sužavėjo Kiek gražių detalių sugalvojai Voriukas koks simpatiškas Niu, išties liuks pasidarbavai
a Lua, niekaip negaliu atsiziuret ir sito darbelio , man sitas net grazesnis nei tas kuri pristatei konkursui
QUOTE(a Lua @ 2008 09 19, 13:08)
Aš irgi padariau, dar rugpjūtį, tik dėl techninių kliūčių niekaip negalėjau parodyt. Rodausi:
o jau grozis fantastiskas darbas, sitiek detaliu, o voras!!!! nu saunuoliu saunuole tu pas mus tik man nuotraukos pirmos irgi neuzkrauna ir sitiek laiko slepei nuo musu!!!!
aLua man sis darbelis Ir man jis labiau patinka nei konkursinis
sveikutes, siandien darbavausi truputi, bet dabar kaskaip uzstrigau, gal kokiu geru patarimu pametesit, cia kol pas pusiau juodrastis, nuotraukos jau priklijuotos bet pavadinima ir aprasyma dar delioju