Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Pati idėja su balionais ir svarsčiu, nuotrauka thumbup.gif
Šaunuolė, kad darbuojies 4u.gif
Atsakyti
Padariau naują darbelį senom nuotraukom (blog'e ykelta jau).
Atsakyti
Aš irgi padariau, dar rugpjūtį, tik dėl techninių kliūčių niekaip negalėjau parodyt. hihihi.gif Rodausi:

user posted image

LO paprastas, bet į jį įdėta daug "rankų darbo":
* švitriniu popierium ir akriliniais dažais sendinti nuotraukų, apskritimo ir popierių kraštai;
* baltas popierius murzintas "mokykliniu" būdu - t.y. pieštuko ir popieriuko pagalba;
* smuiko raktas sudėliotas iš blizgučių;
* boružėlė iškirpta ir patepta 3D klijais - man pačiai patiko, kaip rudu rašikliu (kurį man atsiuntė Geroji Fėja wub.gif ) nupiešiau jos skrydį smile.gif ;
* voratinklis išsiuvinėtas siūlais;
* voras irgi padarytas rankomis - iš tos stebuklingos gumos/odos, kurią gavau iš Miglotos;
* žodis VORAS iškirptas iš tos pačios medžiagos (pats voriukas yra vietoj "O" raidės) ir nudažytas akriliniais dažais;
* brads vinukus irgi teko nudažyti, nes reikiamos spalvos neturėjau;
* natos nupieštos geltonu rašikliu, o taškiukai - tai priklijuoti blizgučiai.

Neturėjau popieriaus su natom ar kt. muzikiniais elementais, tai teko dekoruoti pačiai. smile.gif

Detalės:

user posted image

user posted image

Kodėl VORAS? biggrin.gif
Nes yra tokia Telebimbam dainelė: "Ėjo kartą, ėjo voras... Petras buvo, bet ne storas..." Šią dainelę mano dukrytė labai labai mėgsta ir gali jos klausytis kad ir 4-5 kartus iš eilės. doh.gif Kadangi nuotraukose dukrytė užfiksuota su ausinėm, pagalvojau, kad tokia tematika tiks. Pačias ausines ji irgi labai mėgsta, ir visai nesvarbu, ar iš jų sklinda kos nors garsas, ar ne. biggrin.gif

Apskritimas per viduriuką - yra CD su "Telebimbam" dainelėmis slėptuvė. Bus dukrytei atminimui, kai užaugs. smile.gif

user posted image

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus šalinamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugsėjo 2008 - 15:06
a Lua labai linksmas darbelis thumbup.gif tik man kažko neužkrauna pirmos-pagrindinės foto doh.gif tai nelabai bendrą vaizdą įsivaizduoju verysad.gif oi, nepraėjo ir pusvalandis ir atidarė thumbup.gif tikiuosi velnių negausim už per dideles foto blush2.gif
bet voras tai thumbup.gif ir dar tiek visokių smulkių detalių... aš tai tiek kantrybės neturėčiau ax.gif
labai smagus darbelis, tik gal man trūksta raudonos spalvos g.gif ir gal dar boružę būčiau dėjus ant šviesesnio fono, ne nuotraukos, nes ji pasimeta g.gif
bet tikrai labai kruopščiai padaryta 4u.gif
žiūriu į tokius grožius wub.gif ir atsižiūrėt negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 09 19, 14:08)
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , as suzaveta, tiek daug graziu detaliu wub.gif ir ta kompaktinio disko sleptuve thumbup.gif ideja,
o pavadinimas man is karto aiskus buvo, mano panelytes irgi ta daina laaaabai megsta, nors dabar jau maziau klausosi ax.gif
Atsakyti
a Lua: neabejoju kad jei si butum ikelus konkursui, ir sis butu pirma vieta gaves. Tos visos detales labai dailios, linksmos...tinka. ypac patiko kad is "O" raides padarei 3D vora biggrin.gif . Daug judesio siame LO: nuotraukos pakreiptos, tas whooopeee uzrasas banguotas, apskritimai, muzika...jauciasi vaiko laime, muzika ir zaismingumas. Man sis tavo darbelis vienas is graziausiu thumbup.gif wub.gif Grazuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
A Lua, labai labai gražus darbelis thumbup.gif 4u.gif Mane labai sužavėjo wub.gif Kiek gražių detalių sugalvojai bigsmile.gif Voriukas koks simpatiškas thumbup.gif Niu, išties liuks pasidarbavai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
a Lua, man irgi be galo gražu wub.gif Kai pamačiau, iš kart pagalvojau tą pat, ką Scrapukė parašė, kad būtum laimėjusi ir su šiuo darbeliu, gal net balsų būtum daugiau surinkus. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
a Lua, niekaip negaliu atsiziuret ir sito darbelio wub.gif , man sitas net grazesnis nei tas kuri pristatei konkursui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 09 19, 13:08)
Aš irgi padariau, dar rugpjūtį, tik dėl techninių kliūčių niekaip negalėjau parodyt.  hihihi.gif  Rodausi:

o jau grozis blink.gif fantastiskas darbas, sitiek detaliu, o voras!!!! nu saunuoliu saunuole tu pas mus thumbup.gif tik man nuotraukos pirmos irgi neuzkrauna blush2.gif ir sitiek laiko slepei nuo musu!!!! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aLua man sis darbelis wub.gif wub.gif wub.gif Ir man jis labiau patinka nei konkursinis ax.gif
Atsakyti
sveikutes, siandien darbavausi truputi, bet dabar kaskaip uzstrigau, gal kokiu geru patarimu pametesit, cia kol pas pusiau juodrastis, nuotraukos jau priklijuotos bet pavadinima ir aprasyma dar delioju g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti