Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Atsiprašau, mano kaltė, kad čia užvedžiau blush2.gif
Tai čia tik patys darbeliai aptarinėjami, ar ne?
Atsakyti
idomu kaip darbeliui paprastam segtuve ziuretusi g.gif nors mazesnius daryti lengviau, bet gal pasiliksiu prie standartinio dydzio smile.gif
Atsakyti
Kad neatrodytų, jog tik plepu, rodausi trečią SB darbelį. Anyta vakar sunervino, tai šiandien terapija buvo biggrin.gif
Tekstą iš blogo kopijuoju ir nuotraukos ten didesnės.
Turėjau labai juokingą nuotrauką iš kaimo. Aš laukiuosi Elzės, vaikštinėjam su tėvuku po laukus, o jis visokius šposus krečia. Čia sparnus man "užaugino". Labai norėjosi suscrapinti šį vaizdelį ir štai, kas pavyko. Kadangi sparnai jau yra, pavadinau darbelį "Tuo kilsiu", bet su tokia sunkenybe kaip aštuonių mėnesių pilvas, atsiplėšti nuo žemės sunku, todėl nupiešiau gyrą ir užrašiau, koks pilvo svoris. O jei vis tik pavyktų pakilti, atrodyčiau kaip skraidanti dramblienė. Sparneliai iš užuolaidos likučio. Sunkiai nusifotografavo tas geltonas užrištas vokelis - ant viršaus dar parašyta Tss.. PASLAPTIS..., o viduj: "Vėliau anūkė, kuri dabar pilvelye, vadins šį senelį IŠDYKĖLIU."
user posted image
user posted image
user posted image

Už nuotraukų kokybę atleiskit, bet geriau neišspaudžiu blush2.gif
Atsakyti
ideja labai grazi, bet.. pavadinimas nepersiskaito, rozini popieriuka buciau dejusi krasteliu i apacia, o ne i virsu, nes dabar truksta pagrindo nuotraukai, taip pat atrodo per marga, nes tu pasirinkai rozine, zalia, geltona vienodais kiekiais.. ideja su vokeliu labai patiko.. balionus gal buciau paleidus aukstyn nuo vokelio su tarpusavyje persipinanciais siulais, o balionu vietoj, virs nuotraukos rasyciau pavadinima.. tikiuosi nenuliudinau, bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Agnuže, idėja tikrai labai graži wub.gif
Tačiau ir man kaip Miglotai, pasirodė per margą....ir nors spalvos labai wub.gif trūksta "svorio", nors ta gira jo šiek tiek suteikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Agnuze labai nuotaikinga nuotrauka, puiki ideja su balionais ir svarsciu thumbup.gif As tik gal buciau truputy su popieriais kitaip suzaidus- ta marga buciaus panaudojus vienam is tu kvadratu, o fonui panaudojus ramesny, ir kaip Miglota patare, kad nuotrauka gautu pagrinda.
Atsakyti
Ačiū labai, merginos 4u.gif
Miglota, tikrai nenuliūdinai, labai vertingi Tavo patarimai - pati pažiūrėjau iš šalies ir dabar matau, kad tikrai būtų geriau, kai Tu sakai. Dar perdarysiu kai ką, nes nestipriai priklijavau, žiūriu, kad nesunkiai galiu ir tuos balionus perkelti į šoną, ir su pavadinimu kažką padaryti.
O per marga ir man pačiai, bet aš nemoku su tom spalvom žaisti, užtruks, kol išmoksiu, bet išmoksiu juk kada nors biggrin.gif Arba ne hihihi.gif
Atsakyti
Nu as kaip ne profas pasisakysiu rolleyes.gif , grazu nors ir man per marga, tiesiog smagu kad darbuojiesi mirksiukas.gif as irgi truputi kitaip buciau padeliojus, bet vel gi, mes visos skirtingos ir skirtingai matom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko ta ideja su balionais ir vokeliu smile.gif Bet man ta rozine spalvyte trupuciuka ne i tema ax.gif man noretusi labiau zalios, rudos spalvos smile.gif
Atsakyti
Agnuze: Miglota, Tosk labai tiksliai pasake ka as buciau pasakius. Ir kaip babyface, pasakysiu kad man tavo parinkti popieriai rastuoti visiskai nesiderina. Buciau klijavus ant tokio zalio fono kaip foto ireminimas. Pasirinkus zalias, geltonas rudas kaimiskas spalvas...o dabar ziuriu ir matau pataline arba naujagimes mergytes suknyte, bet ne kaima ir gamta.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2008 09 18, 17:26)
O per marga ir man pačiai, bet aš nemoku su tom spalvom žaisti, užtruks, kol išmoksiu, bet išmoksiu juk kada nors biggrin.gif Arba ne hihihi.gif

Išmoksi irnesakyk.gif
Atsakyti
Agnuže, tau merginos pažėrė vertingų patarimų. thumb_yello.gif Kaip aš mėgstu tokius. Nebeturiu ką pridurti, tik irgi noriu pagirti, kad tavo fantazija ir kūrybingumas mane sužavėjo! Labai pralinksmino is tavo LO.
Atsakyti