Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 17, 04:57)
Na ką,klausinėju toliau.

Visų pirma tai dėl albumo. Nusižiūrėjau spec. scrapbooking albumą. Viršelis be jokių pagražinimų, paprastas rudas popierius. Bet man tai atrodo pliusas - nebus gaila susikurti savo. Tik man vis įtartinai atrodo tos plastikinės įmautės. Aišku, jos apsaugo darbą nuo susidėvėjimo ir apžiupinėjimo, bet kaip yra, kaip priscrapint daug iškilių detalių - ar neatrodo negražiai ta permatoma plėvelė susibangavus ir nelygi? kurios naudojat tokius albumus, gal galit parašyt savo pastebėjimus ta tema?

Taip pat norėjau paklaust dėl tų papildomai įsegamų lapų (berods, post-bound toks albumas vadinasi). Ar būtinai papildomus lapus pirkt tos pačios firmos, ar jie visi iš esmės vienodi pagal standartą. Galvoju nusipirkt albumą, bet nežinau, kiek tų lapų papildomų paskui reiks. Tai ar nebus bėdos, jei tos firmos papildų nebeliks ir nusipirksiu iš kitur?

Kitas klausimėlis ne visai SB, bet tuo pačiu vis tiek į temą. Gal kas žino kaip gražiai nuimt etiketes nuo stiklinių butelių? Ateity galvoju daryt atskirą albumą apie mūsų gyvenimą čia Airijoje, kad paskui būtų ką prisimint. Yra mintis įklijuot airiškų gėrimų etiketes. Žinau, kad vaikystėj nuo stiklainių atmirkydavom dideliu kiekiu vandens. Bet tokiu būdu neretai nukenčia pati etiketė. Gal kas kokį geresnį metodą žinot?

Na, šiam kartui gal pakaks tardyti. Einu toliau skaityt senų temų  hi.gif

P.S. Tiesa, konkursiniai darbeliai visų labai šaunūs thumbup.gif

1. man nesibanguoja ir nesiraito lapas ar ta plevele...gi akmenu ant jo neklijuoji mirksiukas.gif Jeigu nelabai telpa SB darbelis i ta ymaute, tada as truputi viena sona nupjaunu kad lengviau tilptu.
2.papildomos pleveles dazniausiai tinka tik tos pacios firmos kaip albumai...Firmom butu ne i nauda padaryti pleveles standarta kad tilptu bent kokiem albumam...jie gi suinteresuoti parduoti daugiau tik savo firmos produkta.
3. Apie tai rasiau savo bloge, apsilankyk kategorijoj "Naudingi SB Produktai" cia ir paskaityk apie UN-DO
Atsakyti
Ačiū, scrap8. Spėju, reiks bandyt susiskaičiuot nuotraukas ir maždaug primest, kiek gi man tų lapų gali reikėt g.gif
Atsakyti
Tie papildomi lapai manau tinka į kiekvieną albumą, bet prie jų būna varžtukų prailgintojai, kurie tikrai skiriasi kiekvienos firmos. Todel padarius itin daug papildymu reikės tiesiog keisti visą varžtuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2008 09 17, 08:25)
Tie papildomi lapai manau tinka į kiekvieną albumą, bet prie jų būna varžtukų prailgintojai, kurie tikrai skiriasi kiekvienos firmos. Todel padarius itin daug papildymu reikės tiesiog keisti visą varžtuką smile.gif

ne netinka...is patirties sakau ax.gif ....nemazai as tu albumu turiu, ir buvau prisipirkus X-firmos ymauciu pigiau...netiko. Vienintelis budas garantuoti kad tiks tai pirkti tos pacios firmos.

kai perki papildomai ymauciu, tai kartu ypakuota ir tas varztukas-prailgintojas kad papildyti albuma...vadinasi "Post-album extender/extension post"
Atsakyti
Tai turbūt kad saugiausia bus man,pradedančiajai, pirkti kaip priklauso viską vienos firmos. Primečiau, kad 15 lapų turės užtekti. Tada bus stimulas atrinkti geriausias nuotraukas, nes jų 300 doh.gif Tikiuosi dar šią savaitę išbėgti miestan ir pagauti albumą bei vieną papildomų lapų komplektą, gal dar nebus išpirkę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 17, 16:04)
ne netinka...is patirties sakau ax.gif ....nemazai as tu albumu turiu, ir buvau prisipirkus X-firmos ymauciu pigiau...netiko. Vienintelis budas garantuoti kad tiks tai pirkti tos pacios firmos.

kai perki papildomai ymauciu, tai kartu ypakuota ir tas varztukas-prailgintojas  kad papildyti albuma...vadinasi "Post-album extender/extension post"

doh.gif o as tai imauciu visokiu prisipirkau papigiai.. kazkaip net i galva neatejo, kad gali netikt unsure.gif
Atsakyti
prisipazinsiu kad atsisveikinu su post-bound tipo albumais...per daug jie issiskleidzia, papildomas ymautes dadet reikia atsukti varstukus, arba tuos "snapload" dirziukus perristi. Sūnelių albumus post-bound paliksiu, bet naujų jau neperku.
Perskaicius ta knyga apie foto organizavimo metoda (apie kuri bloge zadejau diskutuot),ir bendravus grupeje knygos dalyviu kurios persiorentuoja i sia nauja sistema, as pereinu i albumus su žiedukais (man daug daugiau + negu - palyginus su post-bound). perėjau i We R Memory Keepers Lininius 3-žiedukų albumus tokius. LABAI geros kokybės, modernūs, derinasi prie bent kokio namų dekoro-natūralių spalvų, gryno grubesnio lino apdengti. Juose telpa ir 12x12" ir A4 formato We R memory Keepers ymautės (žadu maišyti net ir SB puslapių dydį)...daug permainu dabar mano SB isgyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 rugsėjo 2008 - 05:57
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 18, 06:55)
...daug permainu dabar mano SB isgyvena mirksiukas.gif

Labai smalsu, kokiais dar pasikeitimais nustebinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
3-ijų žiedukų albumai - reiškia, kad SB lapuose reiks durt 3 skylutes, ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 09 18, 10:08)
3-ijų žiedukų albumai - reiškia, kad SB lapuose reiks durt 3 skylutes, ar kaip?  ax.gif

nereiks, ten imautes ant tokiu D formos ziedeliu uzsideda, o tuose post-bound tipo tai gi reikia tokius varstelius atsukti isardyti puse albumo, kad kad ideti kelis papildomus lapus, pas mus LT yra daug panasiai ziedais kanceleriniu papkiu paziurek filmuka viskas gerai matosi
Atsakyti
Viskas aišku su albumais sb lapams dėti ...

Blieka nusipirkti kanceliarinių prekių parduotuvėje paprastą 8 cm nugarėlės pločio rimčiausią plastikinį segtuvą (jų būna ir 2 ir 4 žiedų) keisti sb 31x31 lapus į 21x31 ir bus pigiai ... Savikaina apie 8 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal apie abumus prateskit priemoniu temoje ax.gif O tai gausim velniu cool.gif
Atsakyti