Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 10, 21:22)
4u.gif dekui, smagu kad patiko tau mano darbelis biggrin.gif
darasysiu aprasyma po mano darbeliu nuo a-z kaip atkuriau jura ir smeli.

Darbelis labai patiko, ne tas žodis. wub.gif Man atrodo, jeigu gyvenčiau ne LT, man jis sukeltų nostalgiją Lietuvos pajūriui... Tau taip pavyko sudėlioti simbolius: ir gintarą, ir kopų aptvarėlę!... wub.gif

Ok, lauksiu aprašymo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 10, 15:09)
Darbelis labai patiko, ne tas žodis.  wub.gif  Man atrodo, jeigu gyvenčiau ne LT, man jis sukeltų nostalgiją Lietuvos pajūriui... Tau taip pavyko sudėlioti simbolius: ir gintarą, ir kopų aptvarėlę!...  wub.gif

Ok, lauksiu aprašymo.  smile.gif

darasiau po savu darbeliu...tikiuosi suprasi.
Atsakyti
OOOO blink.gif super aprašymas-paaiškinimas. Tokius aprašymus labai mėgstu, nes paskaičius jau gali imti priemones ir daryti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Ačiū Scrapuke mirksiukas.gif
Ačiū Žirafiukei, kad paprašė aprašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
kas rysis pirmas aprasyt konkursinius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 11, 04:59)
darasiau po savu darbeliu...tikiuosi suprasi.

Ačiū drinks_cheers.gif Na tikrai, kaip jau relija pasakė, taip viskas aišku pasidarė, kad belieka sėst ir padaryt. Jei pavyks gauti tokių miltelių, teks tartis su lauramama dėl feno biggrin.gif Važiuosiu į svečius "fenuoti". biggrin.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 08 11, 12:42)
kas rysis pirmas aprasyt konkursinius  smile.gif

Jeigu Scrapukė tai padarys pirma, mums nebeliks ką pridurti. biggrin.gif O ką, jau balsavimas baigiamas?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 11, 12:31)
O ką, jau balsavimas baigiamas?

nezinau kiek laiko skiriama balsavimui, bet jau mano F5 mygtukas vos gyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi jau atidaviau savo balsą pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif

Norėjau užeiti į www.scrapmanija.com ir... ech... neveikia Scrap8 blogas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugpjūčio 2008 - 13:30
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 11, 13:31)
Jei pavyks gauti tokių miltelių, teks tartis su lauramama dėl feno  biggrin.gif  Važiuosiu į svečius "fenuoti".  biggrin.gif

Tai gal trečiadienį, 19 val.???
mirksiukas.gif

Papildyta:
Irmulia, pabandyk per čia, nes man tai rodo puikiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 11 rugpjūčio 2008 - 13:40
QUOTE(irmulia @ 2008 08 11, 13:29)
Norėjau užeiti į www.scrapmanija.com ir... ech... neveikia Scrap8 blogas  verysad.gif

man veikia unsure.gif , ir jau prabalsavau drinks_cheers.gif , rinkausi tarp dviejų darbelių visą dieną smile.gif , kol dar visai "žalias" esi SB, tai vertini tiesiog "gražu-negražu", o dabar jau galvoje susisuka mintys "kas daugiausia darbo įdėjo, kieno kompozicija gražiausia, kieno mintis (susuko galvą tongue.gif ir Scrapukės patarimas įsivaizduot, kad nesupranti užrašų ir ką tada tas darbelis pasako, kiek atitinka esantį aprašymą) , o galop ir kieno stilius arčiausiai to, ką pats darytum...", bus smagu aptarti visus darbelius po balsavimo bigsmile.gif , kas kur akį patraukė ir pagirti galėsim viešai cool.gif
Atsakyti
Jap thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau veikia Scrap8 blogas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Scrapuke, tai kada balsavimas bus stabdomas???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 11, 07:01)
Scrapuke, tai kada balsavimas bus stabdomas???

o gal dar palaukiam kelias dienas, vis atsiranda daugiau balsuojanciu ? ar labai skubat aprasyti darbelius? nuo jusu priklauso tad pasitariam...
Atsakyti