Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Sanrita @ 2008 09 11, 11:40)
O dabar laukit siurprizo  blush2.gif

Suintrigavo ir paliko kankintis nono.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 11, 11:08)
SoS reik pagalbos. Gal kas žino kai nelimpa silikoninis štampukas ant pado ką daryti? verysad.gif

g.gif keista. as tai akriliniam specialu valikli nusipirkau, labai puikus daiktas, nes nuo tu servetku vaikisku man kazkoks riebaliuks lieka.Ir pastbejau,kad akriliniams labai tinka jis, o guminukams - tinka serveteles.Bet cia gal as tik issivaizduoju taip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 09 11, 16:01)
Suintrigavo ir paliko kankintis nono.gif

O as visas prekes maciau ir knygute varciau blush2.gif
Beje, Sanrita toki grazu popieriu uzsisake, kad as net su nekantrumu laukiu progos kai galesiu sau ji leisti uzsisakyti. (Sanrita, as kalbu apie ta embosinta cardstock)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 11 rugsėjo 2008 - 17:42
QUOTE(lauramama @ 2008 09 11, 18:40)
g.gif keista. as tai akriliniam specialu valikli nusipirkau, labai puikus daiktas, nes nuo tu servetku vaikisku man kazkoks riebaliuks lieka.Ir pastbejau,kad akriliniams labai tinka jis, o guminukams - tinka serveteles.Bet cia gal as tik issivaizduoju taip  unsure.gif

Gal gali nufotkinti tą valiklį. Labai įdomu kaip jis atrodo g.gif
Atsakyti
Pristatau jums savo darbelį:

user posted image

user posted image

Laukiu kritikos ir komentarų blush2.gif
Visi mano paaiškinimai kodėl būtent taip dariau rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Pristatau jums savo darbelį:

bigsmile.gif blink.gif tobiuliausias tavo SB darbelis 4u.gif wub.gif
Tiek ivairoves ir rastu ir spalvos visur akys "pasmaliziauja" bet visvien nors tiek daug visko, sugebejai islaikyti ta balansa ir nenuimt demesio nuo nuotraukos....Labai dar patiko kad uzrasiai ant debeseliu, o ne standartinej teksto dezutej thumbup.gif ideja ir fantazija. :wub:zaviuosi ir tiek, nesinori net kritikuot, bet...gi prasaisi tai kas verta:
-apacioj "burtai" neapsisprende ar nori but tiesiai uzdeti ar kreivai--pasirink krypti. Jei zaismingas pavadinimas, tai pakraipyk visas raides, jei tiesu tai visos turetu buti tiesios...per vidury ax.gif duoda vaizda kad suklydai be darydama ir negalejai pataisyt.
-taip pat "burtai" zodi buciau pradejus didziaja "B" kuria uzklijuociau apacion ant pauksciuku apskritimo ties viduriu-kad prisegtu ir akys lengviau pereitu nuo vieno elemento i kita.
-parinkai pavadinima "Miego Burtai", bet nezinojus apie ka cia- aprasymo dar nerasei- ir jei nesuprasciau LT-iskai pagalvociau kad pavadinai "Du Pauksciukai Ciulba".
Pavadinimas man neatitinka pagrazinimu pasirinkimo. Paskaicius pavadinima iskart mintis man kilo kad buciau padarius maza princese burtininke: sukuri burto stebuklingu dulkeliu kurios supa ir migdo teti. Tos "burtu dulkeles" galejo buti priklijuoti blizguciai arba prisiuti mini kristaliukai arba stampuota ir embossinta su blizgancia pudra.
Dar popieriu toki naudojama hipnotizavimui -buciau pasirinkus su didejanciais apskritimais, gal tik pasteliniu spalvu ar priderinti (neziurek i spalvas bet i apskritimus ir linijas), ir gal ne visa lapa o tik kelias tokias detales. Taip galima padaryti su Colluzle sablonu ispjauti tokius ziedukus didejancius nuo centro...tiktu prie hipnozes temos 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, man ir labai patiko uzrasai ant debeseliu thumbup.gif Labai graziai ziurisi tas baltas ornamenciukas aplink taskuota popieriu wub.gif Ar pati ispiesei? Man labai patinka tokio tipo paukstukai wub.gif Bet gal ne siam darbeliui... Jei nuotraukytej jie abu ziuretu vienas y kita, na kaip du paukstukai 4u.gif
Atsakyti
Koks gražus darbelis wub.gif Man labai patiko paukščiukai (labai juos mėgstu ir kituose darbeliuose) ir debesėliai wub.gif Ir tamsiai mėlynas fonas labai geras - tarsi naktelė, ane? O žalias popierius su "kuteliais" - simbolizuoja antklodėlę ar nusišneku?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 09 11, 18:40)
Beje, Sanrita toki grazu popieriu uzsisake, kad as net su nekantrumu laukiu progos kai galesiu sau ji leisti uzsisakyti. (Sanrita, as kalbu apie ta embosinta cardstock)

Lauramama bigsmile.gif Man irgi, man irgi bigsmile.gif Paimk dvejopą skirtingą jei yra bigsmile.gif

Sanrita
, sveikinu, labai mielas darbelis 4u.gif wub.gif Po Scrapukės jau nėra ką pasakyti, plius a Lua klausimai geri..... Vž, puiku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 11 rugsėjo 2008 - 22:23
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 11, 19:49)
Gal gali nufotkinti tą valiklį. Labai įdomu kaip jis atrodo g.gif

As naudoju SITA
Atsakyti
Soris, kad ne toj temoj bet rasau extremaliom salygom biggrin.gif tosk, parasyk man i mobilu, mano puske turejo atsiust tau az su tel nr. Arba pasiklausk pas relija, ji turi mano numeri wink.gif
Atsakyti
Oi ačiū aciuks.gif
Taip jaudinaus, dar MB pasakiau - kad nesu tikra ar patiks scrapoholikėms ... blush2.gif

Scrapuke, užrašą pataisysiu mirksiukas.gif o viščiukus paliksiu g.gif man jie tokie mieli. Bet jeigu surasčiau gražią šmaikščią burtininkę ir pavyktų ją nupiešt ... galiu keist. Man visai patinka ta idėja su mini kristaliukais.

QUOTE(Tosk @ 2008 09 11, 22:49)
Labai graziai ziurisi tas baltas ornamenciukas aplink taskuota popieriu  wub.gif Ar pati ispiesei?

Pati piešiau ir ornamentą, ir pagrindinio lapo rutuliukus juodai dažiau, nes jie visi buvo balti, ir dar žalią paukščiuką pati piešiau blush2.gif

QUOTE(a Lua @ 2008 09 11, 22:58)
O žalias popierius su "kuteliais" - simbolizuoja antklodėlę ar nusišneku?

Pati nuotrauka ir debesiukai klijuoti ant kinietiškais motyvais paišyto popieriaus, nes tuo metu patalynė kurioje jie guli ... juoda su baltais jeroglifais. Po dukriuku patiestas purus baltas rankšluostis. Norėjosi kažko sušvelninimui.
MB davė pavadinimą šiam darbui - wasabi blink.gif
Atsakyti
Bet jeigu surasčiau gražią šmaikščią burtininkę ir pavyktų ją nupiešt ... galiu keist. Man visai patinka ta idėja su mini kristaliukais.

oi, ne ta turejau omeny: ne kokia "Cartoon" karikatura burtininke-man tokie kitcai ir lipdukai schmoll.gif Ka turejau omeny tai padaryti tik fejos lazdele virs foto ar kampe - su kokia kristaline zvaigzdute ant galiuko, o nuo lazdeles palieti banguotus blizgucius ar kristaliukus sukuriu aplink ar virs foto.

Aplamai, dar norejau pasakyt kad truputeli viska atbulai padarei ax.gif Speju kad pirma beveik pabaigei puslapi, tiktai po to g.gif pagalvojai kaip pavadinti? Tada pas mus kreipeisi pavadinimo. Del to nera rysio tarp pavadinimo ir puslapio elementu.
Kita karta issirink nuotraukas ir tada gali mum parodyt foto ir klaust pavadinimu pasiulymu. Turint pavadinima nulems visas detales tavo LO. Nors tada pasirinksi deteles kurios labiau atitiktu pavadinimui.
Atsakyti