Sanrita, man irgi į galvą ateina pavadinimai, susiję su tetuko užmigdymu. Čia kaip sename anekdote, kai žmona paprašo vyro, kad tas užmigdytų vaiką. Po valandos iš miegamojo išlenda vaikas ir sako: "Na va, tetuką jau užmigdžiau, liko mama..."
Tai "Miego burtai" - Ne toks skambus būtų: "Užmigdžiau tetuką..."
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 10, 19:07)
nu as visiskas stabdis , taigi praziopsijau tosk darbeli ne nu man visai jau kuku, tai vat, norejau tik pasakyti kad labai labai grazu , man patiko kad toks neperkrautas, nors pati dievinu nuapvalinimus, bet tavajam darbelije tie astroki kampai man limpa , (nes moteriske nuotraukoje nors ir su sypsena, bet ....)
Aciu
Kampuota labai... bet tos gelytes, paraitimai, suapvalintas lapiukas nesuminkstina vaizdo? Ai... man dar tamsus miskas visame tame
QUOTE(Tosk @ 2008 09 10, 16:47)
Aciu
Kampuota labai... bet tos gelytes, paraitimai, suapvalintas lapiukas nesuminkstina vaizdo? Ai... man dar tamsus miskas visame tame
ai, nu gi ir man dar tamsus miskas , man kaip ziuriu tai beveik idealus, bet kaip paskaitau skrepukes patarimus, suprantu kad gi teisybe raso , tai ir galvoju, kas ir kaip cia su ta mano galva
Aa, aa liūli jau tėvelis guli,
O dukryta ta mažytė
Namuos tvarką daro.
Na va ir mano užsinorėjo ką nors sueliuoti. Sanrita gal gims kokia gera idėja.
O dukryta ta mažytė
Namuos tvarką daro.
Na va ir mano užsinorėjo ką nors sueliuoti. Sanrita gal gims kokia gera idėja.
Sanrita butinai parasyk koki varianta pasirinkai-matai kiek ideju gavai. Man irgi kaip atsiranda stabdis, forume paklausus tiek ideju pasipyla kad viena visad buna kaip tik.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 10, 18:40)
Sanrita butinai parasyk koki varianta pasirinkai-matai kiek ideju gavai. Man irgi kaip atsiranda stabdis, forume paklausus tiek ideju pasipyla kad viena visad buna kaip tik.
Matai, kad darbelis jau beveik padarytas.
Kiekvieną rytą įeinu pažiūriu ... kažkas netaip ...
Bet mano MB pirmą kart pagyrė ir sakė kai pabaigsiu ant sienos jo darbo kabinete pakabins ...
Bet natų ir muzikos motyvų popieriaus nepanaudojau, net daėję nebuvo ... Va kitam kur pavadinimas "kai tėtis dirba aukle " tikrai tokį popierių pasirinksiu.
O dabar laukit siurprizo
SoS reik pagalbos. Gal kas žino kai nelimpa silikoninis štampukas ant pado ką daryti?
Laba panos, anuka marš naujos scrapoholikių temos sukurt o tai nėr kaip atsakymų rašyti ,plepėti
Beje jau apsisprendžiau dėl scrapo- kadangi pas mus atsirado gražuolytė (be abejo) ir foto jau krūvos) tai labai būtų faina daryti kokių scrap puslapiukus savo gyvūnėliams - Scrap8 - ką galėtum patarti? ar yra kažkokie spec. niuansai šiame reikale ?
Beje jau apsisprendžiau dėl scrapo- kadangi pas mus atsirado gražuolytė (be abejo) ir foto jau krūvos) tai labai būtų faina daryti kokių scrap puslapiukus savo gyvūnėliams - Scrap8 - ką galėtum patarti? ar yra kažkokie spec. niuansai šiame reikale ?
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 11, 11:08)
SoS reik pagalbos. Gal kas žino kai nelimpa silikoninis štampukas ant pado ką daryti?
pabandyk nuplauti su kokiu indu plovikliu, tada nusausink su popiriniu ranksluosciu ir bandyk tada klijuoti
http://sbl.tvweekly....74d6457c6fy6548
Irmulia ten nebloga video pamokėlė būtent katytėms
Linutuk dėkoju už patarimą. Pabandysiu praplauti štampuką.
Irmulia ten nebloga video pamokėlė būtent katytėms
Linutuk dėkoju už patarimą. Pabandysiu praplauti štampuką.
kristi13 jau lekiu žiūrėti ačiū dideliausias
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 11, 09:10)
Sanrita, suintrigavai laukiam laukiam