Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Tosk @ 2008 09 09, 13:08)
Aciu 4u.gif
Aciu 4u.gif O ka reiketu tobulinti? Nelabai noriu taisyti (dazniausiai kai baigiu LO, tai butent toks jis man atrodo geriausiai baigimo minute. Nes kitaip pradeciau taisyneti nuo pat pirmojo, nes jy jau daryciau visai kitaip), bet gal liks mano durnoj galvoj ateities darbams bigsmile.gif Mat man tokio stiliaus darbeliai patinka wub.gif O tie norvegu zodeliai doh.gif Man labai patinka kaip jie vadina mamos mama - mormor, lietuviskai tartusi murmur lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu toks svelnus murkimas lotuliukas.gif

P.S. Scrapuke o kodel y savo galerija twopeasinabucket neydejai juros ax.gif Man tas tavo darbelis pats pats pats wub.gif  wub.gif  wub.gif

Netaisyk, gi darai savo albumui o ne i konkursus ar spaudai siunti kur kiekviena detale labai svarbi. Bet jeigu as galeciau patvarkyti si LO tai :
1. Gelyte virsuj per maza, po ja dar dadeciau didesne kas geriau subalansuotu isstrizai su geliu puokste.
2. Aplamai darbelis labai svarus...per svarus ax.gif todel atrodo stoiskas, suvarzytas per daug (tinklelis tiesiai nukirptas staciakampiu, 7gypsies Love juostele irgi, nuotrauka irgi kvadratine...vienintelis popierius nuplestas tiktai.) Norisi man matyti siules toj juostelej ar tinkleli pakarpyti kad atrodytu nuplestas.
***Svarbiausias patarimas kuris manau duotu WOW reakcija: Ant pagrindinio gelsvo lapo pastampuociau su oranziniais dazais ir siuntiniu ypakavimo oro burbuliuku plastikos gabalu...kad paliktu tokius taskiukus...mazdaug taip 11x11" centre, kad aplink liktu 1" gelsvas ireminimas, ir ant to sendinto stampavimo tik tada suklijuociau visa tavo LO pavirsiu.
3. Vietoj tu stampuotu raizgaliuku tada deciau juos chipboard formoj nudazytus ta pacia raudona spalva.
...va taip as matau sia LO...tada netureciau prie ko prikibti.

***o del juros tai nespeju visur, bet ikelsiu artimoj ateity.
Atsakyti
Prašau patarimo.
Padariau dabelį ir reikia sugalvoti pavadinimą.

Nuotraukoje: dukriukas ant vienos pagalvės miega su tėtuku.
Darbelis juodas - žalias - raudonas. Nuotrauka j/b

Nuotraukos istorija: Rytais dukriuką persinešdavome į savo lovą ir kol kas pasiskyręs darydavo pusryčius, kitas turėdavo prižiūrėt vaiką.
Pareinu po 20 min. o dukrytė užmigdžiusi tėtį ramiai sau šalia guli ir šypsosi thumbup.gif Jai buvo gal 2 mėn ...

Galvojau: ramybės akimirka g.gif
Atsakyti
Sanrita , man kazkaip is karto uzsifiksavo sitas sakinys "...o dukrytė užmigdžiusi tėtį ramiai sau šalia guli ir šypsosi "
tai man asocijuojasi su kazkuo stebuklingu ax.gif as gal pavadinciau - "Miego burtai"
ar kazkaip pan g.gif juk tetis miega, o dukryte gudruole - ne! smile.gif

bet ir tavo pavadinimas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 10 rugsėjo 2008 - 11:52
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 10, 10:50)
Prašau patarimo.
Padariau dabelį ir reikia sugalvoti pavadinimą.

Nuotraukoje: dukriukas ant vienos pagalvės miega su tėtuku.
Darbelis juodas - žalias - raudonas. Nuotrauka j/b

Nuotraukos istorija: Rytais dukriuką persinešdavome į savo lovą ir kol kas pasiskyręs darydavo pusryčius, kitas turėdavo prižiūrėt vaiką.
Pareinu po 20 min. o dukrytė užmigdžiusi tėtį ramiai sau šalia guli ir šypsosi  thumbup.gif  Jai buvo gal 2 mėn ...

Galvojau: ramybės akimirka  g.gif

kas kur esu macius darbeli, su pavadinimu, "kodel smagu kai tetis beibisitina?" ten buvo toks bardakelis namuose, ir parodyta kad tetis leidzia daryti ka nori, dabar tikrai jau neatkasiu kur ir kada maciau, tiesiog liko galvoje, bet kaip ta zodi beibisit sulietuvinti, kad skambetu graziai, tai nezinau ax.gif (na beibisit verciasi kaip ir aukle g.gif ) , bet ideja gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal tiktų "Saldžių sapnų, tėveli"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 10, 12:54)
kas kur esu macius darbeli, su pavadinimu, "kodel smagu kai tetis beibisitina?" ten buvo toks bardakelis namuose, ir parodyta kad tetis leidzia daryti ka nori, dabar tikrai jau neatkasiu kur ir kada maciau, tiesiog liko galvoje, bet kaip ta zodi beibisit sulietuvinti, kad skambetu graziai, tai nezinau ax.gif (na beibisit verciasi kaip ir aukle  g.gif ) , bet ideja gal patiks  mirksiukas.gif

Man kitam darbeliui reiktų vertimo.
Turiu vieną nuortauką, kur pirmą kartą palikau 4 mėn dukrytę su tėčiu ...
o radau blink.gif tease.gif
Atsakyti
as gal pavadinciau - "Miego burtai"

thumbup.gif
***man dar patiktu "lopšinė tėveliui"...panaudočiau popierių su muzikos natom-lyg dukriukas užliūlavo tėtį
Atsakyti
tosk, labai labai wub.gif puikus darbas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O jeigu "Kai tėtis - auklė" arba "Kai tėtis dirba aukle"
Atsakyti
"Kai tėtis - auklė"

as uz
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 10, 06:48)
Netaisyk, gi darai savo albumui o ne i konkursus ar spaudai siunti kur kiekviena detale labai svarbi. Bet jeigu as galeciau patvarkyti si LO tai :
1. Gelyte virsuj per maza, po ja dar dadeciau didesne kas geriau subalansuotu isstrizai su geliu puokste.
2. Aplamai darbelis labai svarus...per svarus ax.gif todel atrodo stoiskas, suvarzytas per daug (tinklelis tiesiai nukirptas staciakampiu, 7gypsies Love juostele irgi, nuotrauka irgi kvadratine...vienintelis popierius nuplestas tiktai.) Norisi man matyti siules toj juostelej ar tinkleli pakarpyti kad atrodytu nuplestas.
***Svarbiausias patarimas kuris manau duotu WOW reakcija: Ant pagrindinio gelsvo lapo pastampuociau su oranziniais dazais ir siuntiniu ypakavimo oro burbuliuku plastikos gabalu...kad paliktu tokius taskiukus...mazdaug taip 11x11" centre, kad aplink liktu 1" gelsvas ireminimas, ir ant to sendinto stampavimo tik tada suklijuociau visa tavo LO pavirsiu.
3. Vietoj tu stampuotu raizgaliuku tada deciau juos chipboard formoj nudazytus ta pacia raudona spalva.
...va taip as matau sia LO...tada netureciau prie ko prikibti.

***o del juros tai nespeju visur, bet ikelsiu artimoj ateity.

Aciu 4u.gif Gelyte, kad per maza, numaniau.... Bet mano delione nuo jos ir prasidejo. As tikejaus, kad tais stampukais kompensavau ta kampa doh.gif Buvo mintis ir vietoj stampuku panaudoti chipboard (as juos ypac megstu biggrin.gif ), bet tai ka turiu per masyvu, o pirkiniu mastelius as gerokai parisau dabar... Tinklelio ir juodos juostos pakarpyma, galima greitai pataisyti thumbup.gif Ka ir padarysiu! O stampavimas burbuliukais dabar populiarus, bet as apie tai visai net nepagalvojau doh.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 09 10, 18:23)
tosk, labai labai  wub.gif  puikus darbas  drinks_cheers.gif

Aciux 4u.gif O kodel pati nerodai paskutiniojo??? Nagi bigsmile.gif
Atsakyti
nu as visiskas stabdis doh.gif , taigi praziopsijau tosk darbeli blink.gif ne nu man visai jau kuku, tai vat, norejau tik pasakyti kad labai labai grazu blush2.gif , man patiko kad toks neperkrautas, nors pati dievinu nuapvalinimus, bet tavajam darbelije tie astroki kampai man limpa wub.gif , (nes moteriske nuotraukoje nors ir su sypsena, bet ....)
Atsakyti