QUOTE(Tosk @ 2008 09 09, 13:08)
Aciu
Aciu O ka reiketu tobulinti? Nelabai noriu taisyti (dazniausiai kai baigiu LO, tai butent toks jis man atrodo geriausiai baigimo minute. Nes kitaip pradeciau taisyneti nuo pat pirmojo, nes jy jau daryciau visai kitaip), bet gal liks mano durnoj galvoj ateities darbams Mat man tokio stiliaus darbeliai patinka O tie norvegu zodeliai Man labai patinka kaip jie vadina mamos mama - mormor, lietuviskai tartusi murmur Nu toks svelnus murkimas
P.S. Scrapuke o kodel y savo galerija twopeasinabucket neydejai juros Man tas tavo darbelis pats pats pats
Aciu O ka reiketu tobulinti? Nelabai noriu taisyti (dazniausiai kai baigiu LO, tai butent toks jis man atrodo geriausiai baigimo minute. Nes kitaip pradeciau taisyneti nuo pat pirmojo, nes jy jau daryciau visai kitaip), bet gal liks mano durnoj galvoj ateities darbams Mat man tokio stiliaus darbeliai patinka O tie norvegu zodeliai Man labai patinka kaip jie vadina mamos mama - mormor, lietuviskai tartusi murmur Nu toks svelnus murkimas
P.S. Scrapuke o kodel y savo galerija twopeasinabucket neydejai juros Man tas tavo darbelis pats pats pats
Netaisyk, gi darai savo albumui o ne i konkursus ar spaudai siunti kur kiekviena detale labai svarbi. Bet jeigu as galeciau patvarkyti si LO tai :
1. Gelyte virsuj per maza, po ja dar dadeciau didesne kas geriau subalansuotu isstrizai su geliu puokste.
2. Aplamai darbelis labai svarus...per svarus todel atrodo stoiskas, suvarzytas per daug (tinklelis tiesiai nukirptas staciakampiu, 7gypsies Love juostele irgi, nuotrauka irgi kvadratine...vienintelis popierius nuplestas tiktai.) Norisi man matyti siules toj juostelej ar tinkleli pakarpyti kad atrodytu nuplestas.
***Svarbiausias patarimas kuris manau duotu WOW reakcija: Ant pagrindinio gelsvo lapo pastampuociau su oranziniais dazais ir siuntiniu ypakavimo oro burbuliuku plastikos gabalu...kad paliktu tokius taskiukus...mazdaug taip 11x11" centre, kad aplink liktu 1" gelsvas ireminimas, ir ant to sendinto stampavimo tik tada suklijuociau visa tavo LO pavirsiu.
3. Vietoj tu stampuotu raizgaliuku tada deciau juos chipboard formoj nudazytus ta pacia raudona spalva.
...va taip as matau sia LO...tada netureciau prie ko prikibti.
***o del juros tai nespeju visur, bet ikelsiu artimoj ateity.