Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 08, 17:54)
nu kokia saunuole  thumbup.gif , darbelis neblogai ziurisi irgi  mirksiukas.gif vis bandziau suprasti kaip ten tas pavadinimas padarytas, gal kokiais akriliniais dazais papiesti rutuliukai  g.gif ir tada rubonai  g.gif , nu truputi papasakok daugiau apie pavadinima mirksiukas.gif, o siaip darbelis nuotaikingas ir nuotraukos tokios fainuoliskos  ax.gif

atspejai thumbup.gif isspaudziau truputi dazu tiesiai ant popieriaus,kad butu lyg dailininko dazu palete,o tada paskleidziau su teptuku, kai isdziuvo uzdejau juodus rubonus, o baltas raides uzrasiau su baltu rasikliu ranka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2008 09 08, 18:12)
Miglota, man viskas šiame tavo LO yra tiesiog super  thumbup.gif  wub.gif 

A Lua, aciu ir dar prajuokinai, pasistengsiu nelikt skolinga uz sitokia pagarba biggrin.gif
Atsakyti
Miglota, tu tuoj visas y nevilty yvarysi lotuliukas.gif Tau pavyksta ne tik greitai blynus kepti ir ju neprisvilinti tongue.gif Puikus darbelis, man ir patiko teptuko panaudojimas thumbup.gif Puiki mintis, kur pakirpai nuotraukas, kur palete ytaisei thumbup.gif
Atsakyti
Miglota:Gražiai žiūrisi: spalvos gerai pritaikytos, tas nuotraukų apskritimo iškirpimas (a la Ali Edwards krikštamotės šio metodo) labai suvienyja kompoziciją...daug (+) turintis LO.

***kam įdomu, aš iškepiau 15 min blyną Mariukui pasiimt į mokyklą. Įkėliau kelias nuotraukas jo susipažinimo su aukle/mokykla.
Atsakyti
Miglota aš jau nieko nebesakysiu apie tavo darbą. Tiesiog žodžių nebeturiu. Kaip visada jie labai šilti ir manę labai žavi.
Atsakyti
Parodysiu ir as savo blyna... Apie jokias taisykles negalvojau (man sunku su jom susitvarkyti blush2.gif ), tiesiog dariau tam kad daryti ir apraminti nervus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 08, 22:09)
***kam įdomu, aš iškepiau 15 min blyną Mariukui pasiimt į mokyklą. Įkėliau kelias nuotraukas jo susipažinimo su aukle/mokykla.

Vat kas man vis dar kelia šoką, tai pasakymas "per 15 min. iškepiau" . doh.gif Čia tik stebukladarė gali taip pasakyt. thumbup.gif
Papildyta:
TOSK blink.gif Na tikrai apakau, labai gražu wub.gif Man tai tikrai nepriekaištingas LO, nežinau, ką Scrapukė pasakys, bet man tai wub.gif Nežinau, nežinau..... Tavo anyta turėtų "susilydyti"....
Atsakyti
Tosk, good.gif skanus blynas mirksiukas.gif

Raudoni paraitymai piešti ar lipdukai ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 09, 16:14)
Raudoni paraitymai piešti ar lipdukai ?

Man jie irgi wub.gif Jaučiu, rubonai, ane?
Atsakyti
a Lua, Sanrita oro_buckis.gif Tie raudoni tai stampukai, ten kur zemiau, tai ta paty stampuka panaudojau du kartus. Gelytes visas padaziau ir krasciukus truputy pajuodinau. Prie gelyciu yra juoda lipni juostele su zodziu reiksmemis, butent toje atkarpoje yra "love" (tuo metu kai dariau sia nuotrauka tikrai maniau kad musu maze bus mociutes meile...). Pavadinimas reiskia tetes mama, norvegijoje visuomet isskiriama katros puses seneliai. Tekste parasiau, kad mociute buvo pirmoji, kuri aplanke musu naujegime ligonineje ir kad ji gyveno kartu su mumis pirmaja savaite.

Tiesa pagrindinis popierius gelsvas, kad tiktu prie nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 09 rugsėjo 2008 - 16:55
Tosk, labai miela wub.gif
Atsakyti
Tosk: neskaitant keliu detaliu kurios patobulintu si LO, visumoj sis darbelis tai butent tokio stiliaus kuris dabar populiarus: minimalus, tvarkingas, "lengvai ant akiu žiūrisi". Man labai patiko thumbup.gif ...(tik perskaiciau pavadinima ir bandziau suprasti kodėl ji pavadino mociute "Fermeriu"...angliskai tai "Farmer" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 09, 20:40)
Tosk, labai miela  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 09, 23:07)
Tosk: neskaitant keliu detaliu kurios patobulintu si LO, visumoj sis darbelis tai butent tokio stiliaus kuris dabar populiarus: minimalus, tvarkingas, "lengvai ant akiu žiūrisi". Man labai patiko thumbup.gif ...(tik perskaiciau pavadinima ir bandziau suprasti kodėl ji pavadino mociute "Fermeriu"...angliskai tai "Farmer" lotuliukas.gif  doh.gif

Aciu 4u.gif O ka reiketu tobulinti? Nelabai noriu taisyti (dazniausiai kai baigiu LO, tai butent toks jis man atrodo geriausiai baigimo minute. Nes kitaip pradeciau taisyneti nuo pat pirmojo, nes jy jau daryciau visai kitaip), bet gal liks mano durnoj galvoj ateities darbams bigsmile.gif Mat man tokio stiliaus darbeliai patinka wub.gif O tie norvegu zodeliai doh.gif Man labai patinka kaip jie vadina mamos mama - mormor, lietuviskai tartusi murmur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu toks svelnus murkimas lotuliukas.gif

P.S. Scrapuke o kodel y savo galerija twopeasinabucket neydejai juros ax.gif Man tas tavo darbelis pats pats pats wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 09 rugsėjo 2008 - 20:15