Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Aciu labai aciuks.gif

QUOTE(Arminux @ 2008 09 05, 00:03)
Miglota,
Esi šaunuolė, labai gražus darbelis, visos graudinosi, ir aš  taip pat, tuo labiau, kad šiandieną turėjau pokalbį su MB, jis nori antro vaiko

labai dziugu, kad apsisprendet turet antra vaikeli wub.gif
dabar MB i kursus siusk, kad iki gimdymo ismoktu fotografuot biggrin.gif
Atsakyti
Miglota darbelis labai labai mielas wub.gif ..kai toki vaizda matai, noretusi ir paciai ji is naujo pajusti..bet gal dar biski ankstoka...smile.gif
Atsakyti
Miglota, žiūriu, kad jau nebeturiu ir ką pridurti. ax.gif Nuostabus LO. wub.gif Labai gražus, labai gražiai žiūrisi ir priduoda prabangos tos auksinės kniedės (širdelės). Ir permanentinis popierius puikiai čia tinka, suteikia tokio lengvumo. Tik žodžio MAMA aš taip ir neįskaičiau. Bet suprantu, kodėl būtent tokį šriftą panaudojai. Tikrai tinka.
O dėl laikroduko man taip gaila bus, jeigu jį nutrinsi, nes jis tinka prie pavadinimo. Bet gal Scrapukė patartų kurioj kitoj vietoj jis tinkamai žiūrėtųsi? ax.gif

Miglota, aš tavęs šiame scrape nepažinau... blush2.gif Visaip žiūrėjau žiūrėjau ir nepažinau. Matyt, tai dėl tavo žvilgsnio. Nors sakoma, kad žmogų visada atpažinsi iš akių, bet šį kartą aš buvau suklaidinta, nes tavo toooooooooks žvilgsnis.... toks būna tik tą akimirką, kai pagimdai vaiką.... tik tą vieną vienintelę akimirką.... akys šaukia apie laimę ir pasididžiavimą savimi, aš tai padariau, aš jį turiu, aš jį pamačiau! Nes 9 mėnesius smalsiai lauki tos akimirkos, kada pagaliau galėsi pamatyti, kaipgi atrodo tas mažasis pilvelio gyventojas.... ir pagaliau pamatai...

Įsivažiavau.... Va kaip paveikė darbelis. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Miglota ir as prisidesiu prie sveikinimu thumbup.gif Nuostabus momentas iamzintas wub.gif wub.gif wub.gif Atvirai prisipazinsiu, uzsiziopsojau y nuotraukas ir man visai dzin kas kur isdestyta biggrin.gif Perduok pagyrimus sb, sis pagautas kadras nuostabus! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 09 05, 17:01)
Perduok pagyrimus sb, sis pagautas kadras nuostabus! wub.gif  wub.gif  wub.gif

gerokai pakarpyt ta nuotrauka reikejo kol pasimate jos grozis, nes ligonines marskiniai ir paklodes nedvelkia jokia romantika biggrin.gif
Atsakyti
Ką domina: įkeliau į blogą man labai brangias LO, kurių dėja išemiau iš SB galerijos: MB raginimu ir keliu komentarų...jusu teismui ax.gif
Password: toks pats kaip LO kuriuos spaudai ruošiu tiktai prie pirmo žodžio dadėkite "ne" (be kabučiu".
Atsakyti
mano savaitgalinis darbelis..
user posted image
pavadinimas - menininkas dirba smile.gif
piesinys kaireje, tai nuskanuotas originalas thumbup.gif
ideja su teptuku pasiskolinta is scrapukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 08 rugsėjo 2008 - 11:29
aš tai pavydžiu vaikui, kuris turės tokių gražių prisiminimų bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif miglota, liux

as irgi pavydziu, kad vaikiukas tures nuostabu prisiminima wub.gif
Atsakyti
Miglota - thumbup.gif šaunus darbelis ir toks turiningas savo spalviniu sprendimu bei detalėmis thumbup.gif

O, merginos jūs nepavydėkite mirksiukas.gif - pačios padarykite ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 rugsėjo 2008 - 13:50
QUOTE(Miglota @ 2008 09 08, 12:26)
mano savaitgalinis darbelis..
pavadinimas - menininkas dirba  smile.gif
piesinys kaireje, tai nuskanuotas originalas  thumbup.gif
ideja su teptuku pasiskolinta is scrapukes  4u.gif
nu kokia saunuole thumbup.gif , darbelis neblogai ziurisi irgi mirksiukas.gif vis bandziau suprasti kaip ten tas pavadinimas padarytas, gal kokiais akriliniais dazais papiesti rutuliukai g.gif ir tada rubonai g.gif , nu truputi papasakok daugiau apie pavadinima mirksiukas.gif, o siaip darbelis nuotaikingas ir nuotraukos tokios fainuoliskos ax.gif
Atsakyti
Miglota, man viskas šiame tavo LO yra tiesiog super thumbup.gif wub.gif Koks fainas dekoras! Ir spalvotos akytės, ir pieštukai, ie paletė, ir taptukas - viskas fantastiškai žiūrisi. drinks_cheers.gif Ir nuotraukos gražios (toks susikaupęs mažasis dailininkas wub.gif ), apšviestos saule, ane? Na ir idėja tokiu būdu įamžinti jo peišinį - fantastiška. thumbup.gif Šaunuolė, vž, kaip gerai, kad dar priscrapinai. drinks_cheers.gif

P.S. Miglota, tai buvo mano 1000-oji žinutė. blink.gif Jauti, kaip tave pagerbiau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 08 rugsėjo 2008 - 18:13