Miglota, nuostabus darbelis... Ai, nėr čia ką ir pridurti - aš jau kokį 5-tą kartą vis grįžtu ir grįžtu prie tavo LO
Miglota, nera zodziu
miglota jau koks grozis negaliu akiu atitraukti ir nuorauka ir darbelis tiesiog uz sirdies griebia , tu tokia grazi ir lelius
o siaip tai TB klysta, tau tikrai reikia tokio kampucio, manau visiems tokio kampo reikia, man paciai irgi labai reikia o MB deja irgi panasiai kaip ir tavasis skaito kad tai laikina ir neverta net svarstyti
o siaip tai TB klysta, tau tikrai reikia tokio kampucio, manau visiems tokio kampo reikia, man paciai irgi labai reikia o MB deja irgi panasiai kaip ir tavasis skaito kad tai laikina ir neverta net svarstyti
oj, Miglota , man irgi akys net sudreko bet taip gera gera pasidaro beziurint i tavo darbeli
Miglota, ..... pasižiūrėjus į tavo akis..... užsimaniau vaikučio.....
aciu visom labai labai, kaip miela daryt darbus kai gauni tiek graziu ivertinimu
cia buvo su slapta mintim specialiai tau as rimtai
QUOTE(relija @ 2008 09 04, 21:05)
QUOTE(Miglota @ 2008 09 04, 22:18)
ačiū, mintis labai graži.....ypač kai skirta man..... bučkiss
QUOTE(relija @ 2008 09 04, 22:15)
ačiū, mintis labai graži.....ypač kai skirta man..... bučkiss
jeigu tai butu knyga su dedikacija, tai butu uzrasyta:
Relijai, zmogui, kuris, mano galva, tobulai sukurtas motinystei..
Miglota,
Esi šaunuolė, labai gražus darbelis, visos graudinosi, ir aš taip pat, tuo labiau, kad šiandieną turėjau pokalbį su MB, jis nori antro vaiko...........
Labai gaila, kad aš tokios nuotraukos neturiu, kai gimdžiau pirmąjį, bet patikėk, va būtent tokią akimirką, kaip esi užfiksuota nuotraukoje, aš pati labai labai dažnai prisimenu....
Geras jausmas......
Esi šaunuolė, labai gražus darbelis, visos graudinosi, ir aš taip pat, tuo labiau, kad šiandieną turėjau pokalbį su MB, jis nori antro vaiko...........
Labai gaila, kad aš tokios nuotraukos neturiu, kai gimdžiau pirmąjį, bet patikėk, va būtent tokią akimirką, kaip esi užfiksuota nuotraukoje, aš pati labai labai dažnai prisimenu....
Geras jausmas......
Miglota pritrūkau žodžių liko tik emocijos...
dėl tokių akimirkų tik ir verta gyventi
dėl tokių akimirkų tik ir verta gyventi
Miglota - be žodžių
QUOTE(Miglota @ 2008 09 04, 16:30)
sis darbas suteike labai daug emociju siandien, is pradziu zliumbiau, po to juokiausi, po to nervinausi kai nuotrauka 4 kart spausdint teko, po to vel juokiausi.. man patinka, tikiuosi patiks ir jums
o Dieve kaip grazu pati kokia grazi, kokios grazios ir siltos nuotraukos