Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Miglota, nuostabus darbelis... wub.gif Ai, nėr čia ką ir pridurti - aš jau kokį 5-tą kartą vis grįžtu ir grįžtu prie tavo LO wub.gif
Atsakyti
Miglota, nera zodziu wub.gif
Atsakyti
miglota jau koks grozis wub.gif negaliu akiu atitraukti ir nuorauka ir darbelis tiesiog uz sirdies griebia blush2.gif , tu tokia grazi ir lelius wub.gif

o siaip tai TB klysta, tau tikrai reikia tokio kampucio, manau visiems tokio kampo reikia, man paciai irgi labai reikia ax.gif o MB deja irgi panasiai kaip ir tavasis skaito kad tai laikina ir neverta net svarstyti verysad.gif
Atsakyti
oj, Miglota , man irgi akys net sudreko cray.gif bet taip gera gera pasidaro beziurint i tavo darbeli wub.gif
Atsakyti
Miglota, ..... pasižiūrėjus į tavo akis..... užsimaniau vaikučio.....
Atsakyti
aciu visom labai labai, kaip miela daryt darbus kai gauni tiek graziu ivertinimu wub.gif

QUOTE(relija @ 2008 09 04, 21:05)
Miglota, ..... pasižiūrėjus į tavo akis..... užsimaniau vaikučio.....

cia buvo su slapta mintim specialiai tau mirksiukas.gif as rimtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 04, 22:18)
cia buvo su slapta mintim specialiai tau  mirksiukas.gif  as rimtai  4u.gif

ačiū, mintis labai graži.....ypač kai skirta man..... wub.gif bučkiss
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 04, 22:15)
ačiū, mintis labai graži.....ypač kai skirta man..... wub.gif bučkiss

jeigu tai butu knyga su dedikacija, tai butu uzrasyta:

Relijai, zmogui, kuris, mano galva, tobulai sukurtas motinystei..
Atsakyti
Miglota,
Esi šaunuolė, labai gražus darbelis, visos graudinosi, ir aš taip pat, tuo labiau, kad šiandieną turėjau pokalbį su MB, jis nori antro vaiko........... bigsmile.gif
Labai gaila, kad aš tokios nuotraukos neturiu, kai gimdžiau pirmąjį, bet patikėk, va būtent tokią akimirką, kaip esi užfiksuota nuotraukoje, aš pati labai labai dažnai prisimenu....
Geras jausmas...... wub.gif
Atsakyti
Miglota pritrūkau žodžių wub.gif liko tik emocijos... wub.gif
dėl tokių akimirkų tik ir verta gyventi cray.gif
Atsakyti
Miglota - clap.gif thumbup.gif good.gif be žodžių

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 04, 16:30)
sis darbas suteike labai daug emociju siandien, is pradziu zliumbiau, po to juokiausi, po to nervinausi kai nuotrauka 4 kart spausdint teko, po to vel juokiausi.. man patinka, tikiuosi patiks ir jums  mirksiukas.gif

o Dieve kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif pati kokia grazi, kokios grazios ir siltos nuotraukos wub.gif
Atsakyti