Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 09 03, 10:26)
nea, nemaciau, sorris jei minu ant zaizdos  4u.gif

nieko, reikia gydytis gi 4u.gif užtat dabar lengviau laiko randu rankdarbiams thumbup.gif nėra to blogo, kas neišeitų į gerą lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

norėčiau paprašyti, kad įtrauktumėt mūsų naują parduotuvę į savo sąrašiuką temelės pradžioje ir į savo lankytinus objektus biggrin.gif Ketiname prekiauti priemonėmis rankdarbiams ir įpatingą dėmesį skyrėme scrapbookingui smile.gif Maloniai laukiame adresu:

Parduotuvė Creativa
M. Daukšos 22-2
LT-44283 Kaunas

Atsidarome rugsėjo 8d.
Darbo laikas 10-19h

Esu informuota apie čia verdančias aistras dėl reklamavimo. Tikiuosi, šita mano žinutė bus palaikyta informacinio pobūdžio, o ateityje pažadu netrukdyti Jūsų malonaus bendravimo smile.gif
Atsakyti
Liorka , sveikinu su atsidarymu dar kart ir tikiuosi, kad viskas eisis puikiai. Lauksim filialo ir Vilniuj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liorka ačių už info. Lėksiu kada apžiųrėti jūsų parduotuvėlę. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2008 09 04, 11:57)
Laba diena,

informacija thumbup.gif gaila aišku, kad ne Vilniuje verysad.gif bet manau šią info reikėjo patalpinti į temelę, kur aptariame priemones 4u.gif gal moderatorės perkels g.gif
Atsakyti
Agnuže dėkui labai smile.gif
Tavo daikčiukus su drauge išsiūsiu savaitgaly i Vilnių smile.gif
Išsirink eshope kurio albumiuko nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liorka: 04 rugsėjo 2008 - 11:48
sis darbas suteike labai daug emociju siandien, is pradziu zliumbiau, po to juokiausi, po to nervinausi kai nuotrauka 4 kart spausdint teko, po to vel juokiausi.. man patinka, tikiuosi patiks ir jums mirksiukas.gif
user posted image
P.S. I gramatines klaidas nekreipkit demesio, nespejau pataisyti, nes skubejau fotografuoti, kol dar sviesos gana lauke smile.gif
Atsakyti
Miglota, Tu tokia laiminga šiose nuotraukose wub.gif Net susigraudinau.
Atsakyti
Miglota: nuostabu wub.gif nuotraukos emociju kupinos, ir labai padejo kompozicijai kad ta maza nuotraukyte virsuj idejai thumbup.gif . TB saunus fotografas. O tai jus namuose spausdinat foto? Nu bet tu ir tuos blynus kepi thumbup.gif bigsmile.gif , pasiusk muza pas mane kada atsibos scrapinti .

beveik prasisukai nuo kritikos tongue.gif ...
*Man akys po visa superini dizaina vaiksciojo, sustojo, atidziai apziureti detales bet... atsirado bortas-tas laikrodzio stampas (suprantu kad simboliskai labai tinka ir prie pavadinimo). Va, perskaiciau uzrasa-paragrafa, akys gryzo prie virsutinio kampo nuotraukos, ir bortas....zvilgsnis lengvai nepereina ties tavo akiu ir veido...as tenai nebuciau jokio stampo dejus (juk padarei ir taip trikampi su juodais stampukais be to laikrodzio). Detale, bet man labai trukdo, ir manau atima labai daug nuo tavo veido/emocijos kupinu akiu.
*dar pastaba typografijos: Apacioj "MAMA" yra tokia taisykle kad scriptiniai sriftai,
Caps/dideles raides naudojamos tik monogramom o ne visam zodziui-sunku perskaityti ir lengvai nesiziuri kadangi esa labai raitytos-ornamentalios.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2008 09 04, 16:51)
Miglota, Tu tokia laiminga šiose nuotraukose wub.gif Net susigraudinau.

pavargus, bet labai laiminga wub.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 04, 17:40)
Miglota: nuostabu wub.gif nuotraukos emociju kupinos, ir labai padejo kompozicijai kad ta maza nuotraukyte virsuj idejai  thumbup.gif . TB saunus fotografas. O tai jus namuose spausdinat foto? Nu bet tu ir tuos blynus kepi thumbup.gif  bigsmile.gif , pasiusk muza pas mane kada atsibos scrapinti .

beveik prasisukai nuo kritikos tongue.gif ...
*Man akys po visa superini dizaina vaiksciojo, sustojo, atidziai apziureti detales bet... atsirado bortas-tas laikrodzio stampas (suprantu kad simboliskai labai tinka ir prie pavadinimo). Va, perskaiciau uzrasa-paragrafa, akys gryzo prie virsutinio kampo nuotraukos, ir bortas....zvilgsnis lengvai nepereina ties tavo akiu ir veido...as tenai nebuciau jokio stampo dejus (juk padarei ir taip trikampi su juodais stampukais be to laikrodzio). Detale, bet man labai trukdo, ir manau atima labai daug nuo tavo veido/emocijos kupinu akiu.
*dar pastaba typografijos: Apacioj "MAMA" yra tokia taisykle kad scriptiniai sriftai,
Caps/dideles raides naudojamos tik monogramom o ne visam zodziui-sunku perskaityti ir lengvai nesiziuri kadangi esa labai raitytos-ornamentalios.

MB tikrai puikus fotografas, bet ji labiau techniniai dalykai domina, galimybes, o man patinka stebeti aplinka ir fiksuoti smile.gif

as is tiesu nuotraukas spausdinu namie, galiu pasirinkt norima dydi ir atsispausdint tik tas nuotraukas kuriu reikia sb, kitu nuotrauku nebespausdinu, nes is kiekvienos keliones parsivezam simtus nuotrauku doh.gif aisku kokybe nepalyginsi, bet nusibodo vaiksciot i fotoparduotuve darytis po kelias nuotraukas, ir dar jie daro tik 2 dydzius, o man to mazai smile.gif

labai tikiuosi, kad scrapinti neatsibos, nuostabiai pailsiu taip dirbdama smile.gif ir dar susigincijom su MB del SB kampo, sakau man reikia kurybines erdves, o jis pareiske, kad SB man tuoj nusibos ir nebedarysiu nieko, tai dabar ir dirbu uzsivedus ir del saves ir, kad jam irodyt, kad cia ne vienadiene uzgaida smile.gif

laikrodis ir man nelabai ten, pabaigus darba pasigailejau, kad uzdejau smile.gif o del to zodzio is didziuju tai ilgai sedejau, ir vienaip bandziau ir kitaip, bet labai norejau pabrezti ta zadi tai ir palikau ji didziosiom, nors ir man nesiziuri ypatingai smile.gif bet kita kart zinosiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Scrapuke, o rubona galima su un do nuimt, nes tas laikrodis tai rubonas, nuimciau g.gif
Atsakyti
Miglota, sis tavo darbelis man paciu paciausias wub.gif negaliu atsigrozeti. gal kad nuotraukos tokios ypatingos. tiesiog susigraudinau beziuredama. cray.gif saunuole.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 09 04, 12:35)
Miglota, sis tavo darbelis man paciu paciausias wub.gif negaliu atsigrozeti. gal kad nuotraukos tokios ypatingos. tiesiog susigraudinau beziuredama.  cray.gif saunuole.

man irgi thumbup.gif nuotraukos tiesiog uz sirdeles gysleliu tempia...
Atsakyti