QUOTE(Agnužė @ 2008 09 04, 16:51)
Miglota, Tu tokia laiminga šiose nuotraukose
Net susigraudinau.
pavargus, bet labai laiminga
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 04, 17:40)
Miglota: nuostabu
nuotraukos emociju kupinos, ir labai padejo kompozicijai kad ta maza nuotraukyte virsuj idejai
. TB saunus fotografas. O tai jus namuose spausdinat foto? Nu bet tu ir tuos blynus kepi
, pasiusk muza pas mane kada atsibos scrapinti .
beveik prasisukai nuo kritikos
...
*Man akys po visa superini dizaina vaiksciojo, sustojo, atidziai apziureti detales bet... atsirado bortas-tas laikrodzio stampas (suprantu kad simboliskai labai tinka ir prie pavadinimo). Va, perskaiciau uzrasa-paragrafa, akys gryzo prie virsutinio kampo nuotraukos, ir
bortas....zvilgsnis lengvai nepereina ties tavo akiu ir veido...as tenai nebuciau jokio stampo dejus (juk padarei ir taip trikampi su juodais stampukais be to laikrodzio). Detale, bet man labai trukdo, ir manau atima labai daug nuo tavo veido/emocijos kupinu akiu.
*dar pastaba typografijos: Apacioj "MAMA" yra tokia taisykle kad scriptiniai sriftai,
Caps/dideles raides naudojamos tik monogramom o ne visam zodziui-sunku perskaityti ir lengvai nesiziuri kadangi esa labai raitytos-ornamentalios.
MB tikrai puikus fotografas, bet ji labiau techniniai dalykai domina, galimybes, o man patinka stebeti aplinka ir fiksuoti
as is tiesu nuotraukas spausdinu namie, galiu pasirinkt norima dydi ir atsispausdint tik tas nuotraukas kuriu reikia sb, kitu nuotrauku nebespausdinu, nes is kiekvienos keliones parsivezam simtus nuotrauku
aisku kokybe nepalyginsi, bet nusibodo vaiksciot i fotoparduotuve darytis po kelias nuotraukas, ir dar jie daro tik 2 dydzius, o man to mazai
labai tikiuosi, kad scrapinti neatsibos, nuostabiai pailsiu taip dirbdama
ir dar susigincijom su MB del SB kampo, sakau man reikia kurybines erdves, o jis pareiske, kad SB man tuoj nusibos ir nebedarysiu nieko, tai dabar ir dirbu uzsivedus ir del saves ir, kad jam irodyt, kad cia ne vienadiene uzgaida
laikrodis ir man nelabai ten, pabaigus darba pasigailejau, kad uzdejau
o del to zodzio is didziuju tai ilgai sedejau, ir vienaip bandziau ir kitaip, bet labai norejau pabrezti ta zadi tai ir palikau ji didziosiom, nors ir man nesiziuri ypatingai
bet kita kart zinosiu
Papildyta:
Scrapuke, o rubona galima su un do nuimt, nes tas laikrodis tai rubonas, nuimciau