Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Merginos, fotografuokite fotografuokite fotografuokite...

as bijau savo naujo žvėriško objektyvo...dar nesusipazinom...sedziu prie ineto doh.gif .
Zn, kartais didesnis ne geresnis biggrin.gif ..praktiskuma turiu omeny fotografuojant vaikus. Pavyz. i rankine isimetu maza muiline ir su ja daugumoj labai idomiu kadru pagavau...visai netiketai, neplanuotai, nepozuotai...
šiuos kadrus pagavau su pigia muiline, pro masinos sėdynės atlošą. Sūnelis vis nutaiso kokią pašę jei žino kad fotkinu, tai turiu slapstytis kaip paparacė kad jis "nepozuotų". Pagavau jį tokį susikaupusį- grynai jo asmenybe uzfiksavau-žiūrintį pro mašinos langą... ne pagal savo metus jis.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 rugsėjo 2008 - 20:29
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 02, 20:25)
.
šiuos kadrus pagavau su pigia muiline, pro masinos sėdynės atlošą. Sūnelis vis nutaiso kokią pašę jei žino kad fotkinu, tai turiu slapstytis kaip paparacė kad jis "nepozuotų". Pagavau jį tokį susikaupusį- grynai jo asmenybe uzfiksavau-žiūrintį pro mašinos langą... ne pagal savo metus jis.

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, fainuolė tu, mūsų žavioji kepėja! wub.gif biggrin.gif Vėl gražu, žavumėlis. Žiūrėk, per mėnesį prikepsi tiek, kiek per metus buvai prikepus. thumbup.gif O jau Scrapukės komentarai kokie vertingi. Aš tai jau seniai galvoju visus jos postus su pastabom susikonspektuot, bet niekaip neprisiruošiu. blush2.gif Pažiūrėsim, kuri pirma tai padarys ir su kitom pasidalins. 4u.gif

Scrapuke, na viršutinėj foto tavo vyresnėlis - tėčio kopija, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 09 02, 14:34)
Miglota, fainuolė tu, mūsų žavioji kepėja!  wub.gif  biggrin.gif  Vėl gražu, žavumėlis. Žiūrėk, per mėnesį prikepsi tiek, kiek per metus buvai prikepus.  thumbup.gif  O jau Scrapukės komentarai kokie vertingi. Aš tai jau seniai galvoju visus jos postus su pastabom susikonspektuot, bet niekaip neprisiruošiu.  blush2.gif  Pažiūrėsim, kuri pirma tai padarys ir su kitom pasidalins.  4u.gif

Scrapuke, na viršutinėj foto tavo vyresnėlis - tėčio kopija, ane?  smile.gif

jo tetis, o apatine zandukai ir smakras mamos biggrin.gif
--apie tuos "patarimus SB" as nueisiu dabar i 2peas ir paklausiu moteriskiu kad man atsektu ta tema...tada su sarasu priesais akis, galesiu visus isversti, ir pati dadeti kelis ax.gif
Atsakyti
relija, fotoaparata ant trikojo ar ant palanges ir pleskink save is visu pusiu nors kasdien biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 02, 20:25)
šiuos kadrus pagavau su pigia muiline, pro masinos sėdynės atlošą.

wub.gif

gaila neturiu normalios muilines, o veidrodinio neprisinesiosi - per sunkus unsure.gif
Atsakyti
Aš tai relijai geriau pasiūlyčiau kitą variantą - kad JB pleškintų. smile.gif Nors gal pati prieš save labiau atsipalaiduotų. biggrin.gif

O dėl antros Scrapukės nuotraukos - taip, taip, antroje tikrai mamytės kopija thumbup.gif O dėl sąrašo, tai jau susitarėm, kad sudarysi, laukiam ir visai neskubinam. wink.gif Svarbu iki Kalėdų spėt. Na yra toks rusų paprotys - atlikti visus darbus iki Naujųjų ir sumokėti visas skolas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 02 rugsėjo 2008 - 22:24
Miglota nu bet tu ir saunuole thumbup.gif Puikus darbas thumbup.gif

As turiu muiline, bet jos mes visai nenaudojam blush2.gif Guli tik ir dulkes renka doh.gif As visur tampaus veidrodinuka, tiesiog pripratau.
Atsakyti
Miglota darbelis super thumbup.gif tik man vis įdomu - tie paraitymai kokie? rub-ons, štampukai ar dar kas? g.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 02, 21:25)
Pagavau jį tokį susikaupusį- grynai jo asmenybe uzfiksavau-žiūrintį pro mašinos langą... ne pagal savo metus jis.

tokia kadrai patys pačiausi thumbup.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 09 02, 22:51)
relija, fotoaparata ant trikojo ar ant palanges ir pleskink save is visu pusiu nors kasdien  biggrin.gif

dar geras dalykas jei fotikas su distanciniu pultu lotuliukas.gif aš tokį turiu, tai labai patogu fotografuotis lotuliukas.gif pasistatai ant statyvo ir pozuoji sau lotuliukas.gif taip mes su mb Kalėdinę fotosesiją darėm ax.gif

na, o čia dar parodysiu, kaip aš nervus raminau po avarijos blush2.gif
user posted image
o čia tie, kur sakiau "mano šedevrai" lotuliukas.gif tik gaila, kad nuotraukose nesimato viso grožio verysad.gif
user posted image
čia iš arčiau
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
remini, kokios avarijos blink.gif atvirukai labai wub.gif
paraitymai balti embosinti, juodi nustampuoti mirksiukas.gif norejau bandyt daryt tokius lapelius kaip pas tosk, bet neturiu tiek kantrybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 02, 22:39)
--apie tuos "patarimus SB" as nueisiu dabar i 2peas ir paklausiu moteriskiu kad man atsektu ta tema...tada su sarasu priesais akis, galesiu visus isversti, ir pati dadeti kelis ax.gif

Oi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Laukiam laukiam laukiam

QUOTE(a Lua @ 2008 09 02, 23:24)
Aš tai relijai geriau pasiūlyčiau kitą variantą - kad JB pleškintų. smile.gif Nors gal pati prieš save labiau atsipalaiduotų.  biggrin.gif
Na yra toks rusų paprotys - atlikti visus darbus iki Naujųjų ir sumokėti visas skolas.  biggrin.gif

Koks skirtumas kas fotkina - nepatinku aš sau fotkėse jokiose.... blyn

O dėl to papročio/prietaro - nemanau, kad jis tik rusiškas. Man močiutė jau nuo kūdikystės įkalė šitą reikalą į galvą - visada stengiuosi susitvarkyti - tada Šv. Kalėdos būna fantastiškai lengvos, švarios....

Pagalvoju ir aš kartais apie muilinę....tik blyn, neįsivaizduoju kaip ją išsirinkti, juk jų kalnai doh.gif . Kaži NIKON'o muilinių būna g.gif ?

QUOTE(remini @ 2008 09 03, 07:51)
dar geras dalykas jei fotikas su distanciniu pultu lotuliukas.gif

na, o čia dar parodysiu, kaip aš nervus raminau po avarijos  blush2.gif

Taip taip, geras dalykas, tik niekaip naujo nenusiperku, nes senąjį kaip paskolinau kažkam.... Va ir sakau, merginos, foto technikos skolinti NEGALIMA.

O tai taip išeina, kad atvirukai - geras antidepresantas??? Reiks kada išmėgint lotuliukas.gif
Šaunuolė Remini 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 03, 09:41)
O tai taip išeina, kad atvirukai - geras antidepresantas??? Reiks kada išmėgint  lotuliukas.gif

na nebūtinai atvirukai ax.gif tik kai reikia mintis nukreipti į geresnę pusę, tai ir užsiimi visokiais relaxais lotuliukas.gif mokėčiau piešti, tai gal kokius paveikslus būčiau nutapius lotuliukas.gif

Miglota
turbūt atostogavai, kai viskas įvyko g.gif tiesiog su mb prieš mėnesį PL patekom į avariją (kažkur paplepėjimuose rašiau ir rodžiau kas iš mašiniuko liko verysad.gif ) tai iki šiol su nervais netvarkoj doh.gif vat ir meistravoju visokius...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 09 03, 09:19)
Miglota[/color] turbūt atostogavai, kai viskas įvyko  g.gif tiesiog su mb prieš mėnesį PL patekom į avariją (kažkur paplepėjimuose rašiau ir rodžiau kas iš mašiniuko liko  verysad.gif ) tai iki šiol su nervais netvarkoj  doh.gif vat ir meistravoju visokius...

nea, nemaciau, sorris jei minu ant zaizdos 4u.gif
Atsakyti