Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(kristi13 @ 2008 08 09, 06:37)
Visi esamia žmonės. Klaidų pasitaiko visiems o su internetu ir man dažnai būna problema. Taip užlūžta kokiame svarbeme momente kad norisi šuns balsu kaukti. doh.gif

dziaugiuosi kad nepyksti ir dekui uz supratima 4u.gif Vakar paciam gale pradejo viskas velniop eiti Kopijavau jusu aprasymus is meilu ir pastebejau kad kai kurie ikelti su mikroskopiniu sriftu...teko MB kelti, prasyt analizes kad sutvarkytu, paskui Sanritos ne taip uzsikodavo nuotrauka, tai kita nuo praeito darbelio vis ikeldavo....vz pravalas...dekui uz visu kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reiketu gal pradeti rinkti ir darbsciausias scrapholikes:)

1) Scrap8 - 67

Staigmena...nesitikejau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 rugpjūčio 2008 - 18:40
Tai ką, aš ir vėl antroj vietoj - netvarka umn.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O darbščiausių dešimtuką aš jau praeitoje temoje siūliau daryti, taip kad gal pabandom?
Įlysiu į praėjusią temą ir suskaičiuosiu kas kiek darbų padarė.

Beje, aš jau irgi pabalsavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 09, 20:19)

O darbščiausių dešimtuką aš jau praeitoje temoje siūliau daryti, taip kad gal pabandom?
Įlysiu į praėjusią temą ir suskaičiuosiu kas kiek darbų padarė.

Deja aš savo darbus ištryniau. Vyras nupirko printerį su skeneriu gimtadienio proga.Dabar visus savo darbelius skenuoju koreguoju ir vėl sukraunu į savo rankdarbius.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 09, 19:39)
dziaugiuosi kad nepyksti ir dekui uz supratima 4u.gif  Vakar paciam gale pradejo viskas velniop eiti Kopijavau jusu aprasymus is meilu ir pastebejau kad kai kurie ikelti su mikroskopiniu sriftu...teko MB kelti, prasyt analizes kad sutvarkytu, paskui Sanritos ne taip uzsikodavo nuotrauka, tai kita nuo praeito darbelio vis ikeldavo....vz pravalas...dekui uz visu kantrybe 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip galima ant tavęs pykti tu ir taip ant savęs didelę naštą prisiėmiai wub.gif
Juk tu ir įkvepi mane visiems tiems sb darbeliams

Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 08 09, 17:12)
Reiketu gal pradeti rinkti ir darbsciausias scrapholikes:)
Dėl darbščiausių dešimtuko ir aš už. Juk ir ši temelė skirta darbeliams.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 09, 20:25)
Deja aš savo darbus ištryniau. Vyras nupirko printerį su skeneriu gimtadienio proga.Dabar visus savo darbelius skenuoju koreguoju ir vėl sukraunu į savo rankdarbius.

kristi13, aš skaičiuoju tuos, kurie buvo įkelti į temą....
Atsakyti
Na va, pabandžiau paskaičiuoti kas kiek darbų įkėlė į 10 temą, jei ko nepaminėjau - atsiprašau ax.gif gali būti kaltas lėtas internetas arba mano akys bigsmile.gif

Darbingiausios

Agneja - 3

kristi13 - 3

Sanrita - 3

Eglu - 2

lauramama - 2

Miglota - 2

Tosk - 2

Žirafiukas - 2

aasta - 1

Arminux - 1

MĖLYNA PAUKŠTĖ - 1

Viso: 22 darbeliai clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Scrapukės darbų tai pačios žinom, kad daugiausia ir suskaičiuot neįmanoma blink.gif lotuliukas.gif

O ką veikė kitos g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tai pliurpiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 rugpjūčio 2008 - 20:56
Prabalsavau karsta.gif

Gerai kai reikia tik už vieną thumbup.gif
Atsakyti
Parsibeldem jau namo ir iskarto atlekiau balsuoti. Pareiga atlikau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 09, 14:13)
Demesio: Balsuojame iš naujo
Jau prabalsavau pioneer.gif Ačiū Scrapukei už tokį didelį darbą ir kantrybę 4u.gif
QUOTE(babyface @ 2008 08 09, 16:11)
Plepiausios 10-osios scrapbooking temos scrapoholikes:
9) justess22 - 17
Pagaliau ir aš papuoliau lotuliukas.gif Manau, kad plepiausias sekantį kartą reikia rinkti Scrapoholikiu temoj mirksiukas.gif O darbingiausias rinksim čia bigsmile.gif Ačiū Relijai už darbingiausių top'ą 4u.gif
Atsakyti
Justess, sutinku drinks_cheers.gif , kad reikia čia rinkti darbščiausias, o pliurpiausias kitoje temoje. Na o didžiausias piniginių tuštintojas rinksime priemonių temoje.... Tik bijau, kad ir vėl lauramama ims pirmą vietą g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau irgi atidaviau savo balsą. 4u.gif Už vieną balsuoti nepalyginimai lengviau nei už penkias. biggrin.gif

Scrapuk, peržiūrėjau dar kartelį tavo blogą ir neradau detalaus Embossing miltelių aprašymo. Po tavojo SB "Aš tikiu, Tu atrasi mane Pajūry..." labai susidomėjau tais milteliais. Jų pagalba tu padarei fantastišką efektą! blink.gif thumbup.gif Aš bandžiau padaryti kažką panaušaus, nes irgi norėjau pavaizduoti pajūrį. Bet neradau LT pirkti Embossing miltelių, tai dailės reikmenų parduotuvėje nupirkau spec. pastos. Smiltainio efektui padaryti. Bet vis tiek ne taip gaunasi. O apie vandens efektą iš viso nėra kalbos. verysad.gif

Kai turėsi laiko, prašau, papasakok daugiau apie įvairius miltelius, kokį efektą jais galima išgauti. ax.gif

Merginos, visų jūsų konkursiniai nuostabūs! wub.gif Ir vėl jaučiasi, kad buvo pasistengta, ir vėl darbeliai nustebino. wub.gif Jei reiktų rinkti penketuką, vėl kankinčiausi keletą dienų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 10, 04:53)
Aš jau irgi atidaviau savo balsą.  4u.gif  Už vieną balsuoti nepalyginimai lengviau nei už penkias.  biggrin.gif

Scrapuk, peržiūrėjau dar kartelį tavo blogą ir neradau detalaus Embossing miltelių aprašymo. Po tavojo SB "Aš tikiu, Tu atrasi mane Pajūry..." labai susidomėjau tais milteliais. Jų pagalba tu padarei fantastišką efektą!  blink.gif  thumbup.gif  Aš bandžiau padaryti kažką panaušaus, nes irgi norėjau pavaizduoti pajūrį. Bet neradau LT pirkti Embossing miltelių, tai dailės reikmenų parduotuvėje nupirkau spec. pastos. Smiltainio efektui padaryti. Bet vis tiek ne taip gaunasi. O apie vandens efektą iš viso nėra kalbos.  verysad.gif

Kai turėsi laiko, prašau, papasakok daugiau apie įvairius miltelius, kokį efektą jais galima išgauti.  ax.gif

Merginos, visų jūsų konkursiniai nuostabūs!  wub.gif  Ir vėl jaučiasi, kad buvo pasistengta, ir vėl darbeliai nustebino.  wub.gif  Jei reiktų rinkti penketuką, vėl kankinčiausi keletą dienų.  rolleyes.gif

4u.gif dekui, smagu kad patiko tau mano darbelis biggrin.gif
darasysiu aprasyma po mano darbeliu nuo a-z kaip atkuriau jura ir smeli.
Atsakyti