Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 09 01, 13:24)
aciu  mirksiukas.gif superine mama, superinis ir vaikas  lotuliukas.gif
oi tu lape snape.. tu apie tuos super didelius kalbi is ankstesniu darbu, nes sitam tai nei vieno bradzo nera?, galiu pabut swapo berniuku ir jei kada uzmatycia pigiai tai paimsiu.. turiu juos 6 spalvu, bet visi is rinkiniu  smile.gif

Oi, nu jau būtų labai gerai man tokį swapinį berniuką sutikti ax.gif ax.gif ax.gif

O darbelis su žemuogėm puikus, idėja labai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir aš pasirodysiu blush2.gif Kadangi rudenėlis užderėjo daug žmogiukų, tai prigaminau atvirukų ax.gif kelis rodausi
šį padovanojom šiandien 4u.gif labai patiko jubiljatei, tikiuosi ir jums patiks blush2.gif
user posted image
tik truputį kreivai nuskanavau doh.gif
šis buvo krikštynoms
user posted image
šis atsidūrė pas tėvelius (perlinių vestuvių proga) ax.gif mama iš pradžių net nesuprato, kad čia mano gamintas lotuliukas.gif tik nelabai gerai matosi verysad.gif pagrindas tai pirktas LV, ovalą iškirpau, priklijavau sidabrinį tinklelį, po juo juodą popierių su sidabrinėm šakelėm, o viršuje sidabriniai drugeliai 4u.gif
user posted image
na gal šiam kartui ir užteks blush2.gif dar esu padarius mamos broliams, kuriems tuoj sukaks 100 metų (per abu) doh.gif lotuliukas.gif bet parodysiu vėliau ax.gif
Atsakyti
remini, dabar jau suprantu, kur buvai dingusi. wink.gif Labai patobulėjai per tą laiką - fantastiški atvitukai! Labai vykusiai suderinai spalvas. Gražu! wub.gif
O aguonos ir leliukas - tai atspausdinti piešinukai, ar štampukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 09 02, 08:25)
remini, dabar jau suprantu, kur buvai dingusi. wink.gif Labai patobulėjai per tą laiką - fantastiški atvitukai! Labai vykusiai suderinai spalvas. Gražu!  wub.gif
O aguonos ir leliukas - tai atspausdinti piešinukai, ar štampukai?  ax.gif

ačiū 4u.gif
aguonos, tai štampukas, kurį paskui nuspalvinau ax.gif
leliuką piešiau... na nesu didelė dailininkė, tai nusižiūrėjus internete tisiog sava ranka perpiešiau blush2.gif
Atsakyti
Na va, grįžo dar viena darbininkė thumbup.gif remini, taip ir toliau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 09 02, 08:40)
leliuką piešiau... na nesu didelė dailininkė, tai nusižiūrėjus internete tisiog sava ranka perpiešiau  blush2.gif

Labai, labai vykusiai thumbup.gif
Atsakyti
kokie mieli atvirukai, ypac tas krikstynu bigsmile.gif
Atsakyti
Miglota, didžiausi komplimentai 4u.gif
Tikrai pasiskolinčiau idėją, jei nuotraukų tokių turėčiau ax.gif
Atsakyti
nu as truputi paveluotai, bet Miglota darbuojasi thumbup.gif , tas konkursinis trai vos i kelnes neprilaigau, kokios nuotraukos juokingos, o ir pacios darbelio detales graziai ziurisi mirksiukas.gif

o su tom zemuogyte, tai labai suzavejo ta mintis thumbup.gif , bet vat tos gelytes ir man nelimpa ax.gif , bet ir netrugdo tongue.gif

remini atvirukai thumbup.gif ypac paskutinis blush2.gif
Atsakyti
uzbaninkit mane, ka biggrin.gif
siandien kol vaikas miegojo as vel dirbau rolleyes.gif sikart blynukas su cukraus pudra biggrin.gif

user posted image

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus pašalintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 rugsėjo 2008 - 16:57
Miglota tikras žavumėlis wub.gif
Gal juos tu kepi kaip blynus? Jatus kad man tiek energijos ir fantazijos blush2.gif
Atsakyti
Merginos, nepatingėkite prieš dedant į forumą, nuotraukytes sumažinti mirksiukas.gif

Atsakyti