Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 09 01, 14:24)
savaitgalinis blynas sulauke savo eiles pasirodyti ir laukia komentaru  smile.gif

suuuper!!!!!!!!!! wub.gif o koks yra pagrindas? ant kartoninio pagrindo viskas daroma? sorry, jei klausimas nuskambejo kvailai, bet beveik nieko nenusimanau siam reikale, bet kai turiu laiko vis pasidomiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 09 01, 14:29)
Miglota wub.gif  wub.gif  wub.gif Pas tave fantazija superine thumbup.gif

QUOTE(aasta @ 2008 09 01, 14:40)
Miglota, net žodžių trūksta. Atrodo, net uogų skonį pajutau. Labai labai gražu wub.gif

QUOTE(remini @ 2008 09 01, 14:42)
ir aš noriu tokių uogų  wub.gif labai gražu  thumbup.gif o jau tie paraitymai su boružėlėmis tai išvis  wub.gif
o uogeles, tai čia karoliukus kažkokius išardei?  g.gif

aciu aciu aciu 4u.gif
uogeles is karoliuku, pirkau juos mazam pakuty, neturiu mergaiciu, neturiu ir karoliuku biggrin.gif

Neryte, pagrindas yra rastuotas popierius su sirdelem va toks
user posted image
, o po nuotraukom paklijuotas kietesnis viespalvis popierius.. nezinau ar ta atsakiau ko klausei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 01, 15:00)

Neryte, pagrindas yra rastuotas popierius su sirdelem va toks
user posted image
, o po nuotraukom paklijuotas kietesnis viespalvis popierius.. nezinau ar ta atsakiau ko klausei  smile.gif

o tas popierius koks... ta prasme paprastas spausdinimo popierius ar kietesnis, kartoninis? blush2.gif
Papildyta:
o su kokiais klijais klijuotat? popieriu su popierium tai galima ir paprastais klijais, o karoliukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 01, 16:03)
o tas popierius koks... ta prasme paprastas spausdinimo popierius ar kietesnis, kartoninis? blush2.gif
Papildyta:
o su kokiais klijais klijuotat? popieriu su popierium tai galima ir paprastais klijais, o karoliukus? blush2.gif

nepyk, bet man atrodo turėtum pasiskaityti ankstesnes temėles ir iškart klausimų sumažės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 09 01, 15:10)
nepyk, bet man atrodo turėtum pasiskaityti ankstesnes temėles ir iškart klausimų sumažės  mirksiukas.gif  4u.gif

kai turiu laiko pasiskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 01, 15:03)

popierius ne toks kaip kopijavimo, o storesnis, bet ir ne kartonas.. ju galima rast ivairaus storio, jei popierius plonas, klijuoju ji ant kietesnio pagrindo, sito paklijuot jau nebereikia..

karoliukus galima prisiut, klijuot su taskiniais klijais.. as klijavau su dvipusia smulkiai taskuota juostele, nes dideliu taskiuku neradau smile.gif
Atsakyti
Miglota, kokia tu fainuolė..... wub.gif Tokį LO padarei thumbup.gif wub.gif Skanų tokį..... mmm..... Labai šauni idėja su "smilgom" drinks_cheers.gif Apakau nuo grožio... Šitą darbelį dedu prie savo favoritinių.

O tie paraitymai ir boružėlės - tai štampukai? ax.gif

P.S. Temoje apie priemones mintyse gerai paisjuokiau iš tavęs lotuliukas.gif Nepyk. 4u.gif
Atsakyti
Miglota: del konkursinio...palikau komentara bloge, o del naujo su uogytem...visumoj man thumbup.gif (nors kelios detales ne pagal mano skoni), nenuimsiu podiumo nuo sio darbelio ir visu komplimentu ir sakysiu kad thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Srap8, dabar kaip tik dar labiau idomu kas negerai ir kodel biggrin.gif
as nieko nekeisiu, nes sis darbas man labai mielas, tiesiog suintrigavai smile.gif

A Lua, paraitymai-koteliai tai stampukai, o boruzeles ir bitutes - rubonai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 01, 09:05)
Srap8, dabar kaip tik dar labiau idomu kas negerai ir kodel  biggrin.gif
as nieko nekeisiu, nes sis darbas man labai mielas, tiesiog suintrigavai  smile.gif

A Lua, paraitymai-koteliai tai stampukai, o boruzeles ir bitutes - rubonai  mirksiukas.gif

suprantu...ir man kada darbelis paciai mielas nepaisau kitu nuomones, bet jei pati suabejoju keliom detalem, ir kzks jas patvirtina kad akivaizdu (kaip relija su mano pastaruoju darbeliu), tada patvarkau.
Mano (-) tavo darbeliui tai ta apatine geliu puokste: joje tiek skirtingu spalvu: geltona, oranzine, raudona...atrodo kad ta isskirtine puokste paklydo siame LO. Daugiau tiktu kad butum padarius kokius apskritimus ar nors gelias is tokiu paciu spalvu kurias panaudojai LO (kaip tie apskritimai virsutiniai). pvyz. mano tik ikeltam LO, raudonas taskuotas popierius virsuj ir bandau kur nors apacioj ikomponuot...tai jei naudoji kokia detale ar spalvas bandyk ikomponuot kazkur kitur kad suvienytu visus LO elementus.
Ir dar...cia grynai SKONIO skirtumas ax.gif Tos geles yra tokio stiliaus kuriam as turiu patalogine alergija (lauramamos zodis thumbup.gif ). Pameni tu buvai ikelus nuoroda tokiem piesinukam komiku: meskiuku, sirdeliu, gelyciu....mano skoniu tai kicas...va man tos geles primena kazka panasaus. ax.gif
o (+) siame LO tai daaaaaaug daugiau negu minimali mano kritika: tu uogu pratesimas karoliukais thumbup.gif wub.gif , stampuku panaudojimas thumbup.gif , vasarines spalvos: ypac patinka raudona, balta, melyna derinys thumbup.gif , dizainas viso LO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 01, 15:26)

laaabai aciu uz atsakymus i mano klausimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Miglota superinis darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir iš kur pas tavę tiek genealių blink.gif g.gif idėjų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 01 rugsėjo 2008 - 17:46